Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 10
ralu0308 spune:
Monica am citit si eu acuma ce se intampla cu serviciul. Trebuie sa se rezolve cumva. Gandirea pozitiva ajuta!
BAFTA!
Raluca
21+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Emy10 si eu am mai patit asa.Mi se intareste burta noaptea dar nu am dureri.Tu ai si dureri in acelasi timp? +20 |
Nu, nu am dureri, dar parca ma ia cu paranoia ca ma trezesc din somn in contractii!!!
21+ cu 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Eu mananc zilnic 4 mere, 3 banane, 2 kiwi, 2 portocale, 1 grapefruit....si lista poate continua. Nici cand nu eram gravida nu tinea figura. Pot sa imi fac amestec de lapte batut, prune, pere si suc de rosii ca nu mi se intampla nimic. Dar nu ma las. Singurele care au cat de cat efect in cazul meu sunt cafeaua si mierea de albine. Mai trag cu ele. Multumesc oricum fetelor si bineinteles ca am sa va povestesc ce ma invata la cursuri. ![]() Cea mai fericita 21 + cu ![]() |
Asa multe fructe!!!!Bravo tie! E f bine daca poti manca atatea fructe ca e sanatos pt tine si bebe.Atunci chiar nu mai stiu ce sa iti recomand
KIKI
18+ cu 
anamaria1979 spune:
Draga Ellenuta,
Am cautat pe net si am gasit referitor la ceaiul ptr stimularea lactatiei ca reprezinta un amestec de anason, fenicul si chimen. Este corect? Banuiesc ca este comercializat in farmacii nu?
Sanatate la burtici!
techila spune:
si eu am probeleme de genul asta...cu constipatiunea...de cand ma stiu. incerc sa ma repar cu activia cu musli si ieri de ex. am baut 1 l de lapte rece de mi s-a scarbit de el si m-a apucat burta
...mare bucurie mare....dar activia chiar este ok si la mine cel putin da rezultate
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Draga Ellenuta, Am cautat pe net si am gasit referitor la ceaiul ptr stimularea lactatiei ca reprezinta un amestec de anason, fenicul si chimen. Este corect? Banuiesc ca este comercializat in farmacii nu? Sanatate la burtici! |
da, exact. gasesti ori la plic de la fares ori iti iei ceaiurile separat si il prepari tu acasa. la 2 litri de apa pui 3 lingurite anason, 3 lingurite fenicul si 3 lingurite chimen. lasam 5-10 minute la infuzie, il stercuram si gata. eu faceam in fiecare zi caci se face cam nashpa la gust daca il lasi peste noapte.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
iuliapapusa spune:
Fetele care aveti probleme cu costipatia ma pot alatura si eu voua?
Este groaznic, stau cate 30 minute minim pe
.Tipa lumea la mine ca nu sunt numai eu in casa dar eu tip si mai tare ca femeile gravide au prioritate
.Am intrebat doctora de familie si mi-a spus sa incerc cu supozitoare cu glicerina.Voi ce ziceti?Afecteaza bebe?
+20
Ioanna81 spune:
neata fetelor. sa va zic ce fac eu ca sa evit constipatia. mananc extraordinar de multe fructe si legume. micul dejun este format din fructe exclusiv. strugurii au un efect laxativ foarte bun (mai ales samburii) dar mananc si mere, pere, capsuni etc. toate pe stomacul gol. apoi masa de panz contine obligatoriu legume iar masa de seara este formata in proportie de 70% din legume. in loc de paine mananc niste biscuiti de cereale integrale si beau multe lichide (apa, sucuri, supe, ciorbe). pana acum am avut problema rezolvata in fiecare zi.
sper sa va fie de folos
va
si sa aveti o zi usoara
Ioana
20+ cu 
bebe Carol Ioan