Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 9
kiki_cri spune:
Lutonia
. Incearca si cu kiwi...la mine a functionat, puls ca ieri am mancat multe multe fructe
deci azi dim nu am avut probleme...
Techila, si mie mi se pare normal ce zice Biaz, ar trebui sa iti dea cand ii ceri
nici nu am mai auzit de asa medic...si daca nu cum zici tu, rezolvi cu internare
. La mine e sarcina cu risc mai mult din cauza fibromului de 5 cm...plus gemeni...
KIKI
18+ cu 

kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Feteleor, sunt la sercvici, dar am lacrimi pe obraz.....am impresia ca am simtit bbelina foarte clar....am niste blugi ma stranmtuti si probabil mai incomozi pentru burtica si simt asa, niste batai usoare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si mai citeam si aici de alaptare......sunt terminata!! ![]() ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Alex, ma bucur ca ai simiti pt prima data miscarile bebelinei

KIKI
18+ cu 
iuliapapusa spune:
.Buna dimineata fetele.Ce faceti, toate bune?Pe mine ma doare tare rau muschiul de la pulpa inferioara picior stamg.Asta este cred ca am facut o intindere, s-a incordat nu stiu ca nu inteleg, m-am trezit ieri in tipete si plans de durere.De atunci ma doare in continuu.Nu prea ma deranjeaza ca daca e sa ies pe afara ies la scara cu fetele si nu fac efort prea mare.In rest toate bune.Aaaaaaa am uitat sa schimb si eu semnatura am facut azi 20 de saptamani
si ma rog sa mai stea tot atatsi la mine si la voi toate.
Alex25 felicitari pentru miscarile la bebelina.Va 
dulce
+19
Emy10 spune:
Neata!
Alex, felicitari pentru minunea ta care da din picioruse! Eu nu pot spune cand l-am simtit prima oara insa parca nu simt miscari in fiecare zi si acest lucru ma cam ingrijoreaza!
Techila, cred ca ar trebui sa iti schimbi medicul de familie caci acesta trebuie sa iti acorde sprijin oricand ai nevoie. Si la mine la fel ca la Biaz, imi tot spune sa imi iau mai multe zile medical!
Si fetelor a aparut o problema, de vreo doua nopti ma trezesc avand burtica tare si contractii care se linistesc repede. Cred ca visez urat! Nu stiu ce sa fac? Mai are cineva noaptea???
2o+ cu 
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui techila si eu am vrut sa iau medical 2 sapt si medicul de familie nu a vrut sa imi dea....nu stiu de ce...desi am si eu gemeni si i-am zis ca sunt obosita bla bla...nu a vrut si pace...drept urmare am ajuns la varianta pe care i-am zis-o si monicai, cea cu spitalizare ![]() |
Buna dimineata!
Poate astepta "ceva" de la tine desi nu-i normal iar mie mi-a oferit medicul meu de familie doar pt odihna.

Ma chinui de luni sa recuperez ce ati scris de joi si in sfarsit am reusit. Eu sunt fericita ca tocmai am luat rezultatul de la toxoplazma si triplu test si-s negative amandoua.
Iulia
17+ cu "probabil"
Maria
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata dragelor, eu am inlocuit cafeaua care avea efect garantat cu un ceai plin de miere de albine...care e asa de dulce de ma dor dintii....poate poate reusesc si eu ![]() |
Mie "mi-a iesit" cu kiwi
Te asteptam sa ne povestesti si noua despre ce ai invatat tu la cursurile respective
.Iulia
17+ cu "probabil"
Maria
lutoniana spune:
Eu mananc zilnic 4 mere, 3 banane, 2 kiwi, 2 portocale, 1 grapefruit....si lista poate continua.
Nici cand nu eram gravida nu tinea figura.
Pot sa imi fac amestec de lapte batut, prune, pere si suc de rosii ca nu mi se intampla nimic.
Dar nu ma las.
Singurele care au cat de cat efect in cazul meu sunt cafeaua si mierea de albine. Mai trag cu ele.
Multumesc oricum fetelor si bineinteles ca am sa va povestesc ce ma invata la cursuri. 
Cea mai fericita
21 + cu 
iuliapapusa spune:
Emy10 si eu am mai patit asa.Mi se intareste burta noaptea dar nu am dureri.Tu ai si dureri in acelasi timp?
+20
monica_dicut spune:
Neatza,
Situatia e mai complicata de atat. CA si la kiki vrea sa ne micsoreze salariul cu 30%, si intrand in risc maternal iau banii ca medie a veniturilor pe ultimile 10 luni si nu ma afecteaza scaderea... e naspa oricum. Va explic eu mai tarziu ca nu prea pot acum.
Pup si o zi faina
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa .Buna dimineata fetele.Ce faceti, toate bune?Pe mine ma doare tare rau muschiul de la pulpa inferioara picior stamg.Asta este cred ca am facut o intindere, s-a incordat nu stiu ca nu inteleg, m-am trezit ieri in tipete si plans de durere.De atunci ma doare in continuu.Nu prea ma deranjeaza ca daca e sa ies pe afara ies la scara cu fetele si nu fac efort prea mare.In rest toate bune.Aaaaaaa am uitat sa schimb si eu semnatura am facut azi 20 de saptamani si ma rog sa mai stea tot atatsi la mine si la voi toate.Alex25 felicitari pentru miscarile la bebelina.Va ![]() dulce +19Iulia, ai avut un carcel (in termeni po****ri). Si eu am patit la fel intr-o dimineata m-am trezit in dureri groaznice la gamba...si apoi am facut febra musculara la gamba la care am avut carcelul. |
KIKI
18+ cu