Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 8
techila spune:
buna dimineata!
multe lucruri am aflat despre alaptare, eu sunt la prima sarcina si chiar nu stiam ca trebuie sa stiu atatea lucruri...o sa ma documentez mai bine ca sa nu fiu nepregatita. ma sperie faza cu somnul....sper sa primeze instictul matern ca sunt f nervoasa daca nu dorm suficient.
monica, nu cunosti pe cineva pe la vreun spital sa iti dea o internare ceva, dupa aia sa iti dea medical post internare (poti sa scoti asa cel putin 3 sapt)...si sa iti mai iei dupa aia de odihna ...ma rog...sa te tarai pana cand iti bagi medicalul cel mare?? nu stiu ..zic si eu....
alex25 spune:
Feteleor, sunt la sercvici, dar am lacrimi pe obraz.....am impresia ca am simtit bbelina foarte clar....am niste blugi ma stranmtuti si probabil mai incomozi pentru burtica si simt asa, niste batai usoare!

Si mai citeam si aici de alaptare......sunt terminata!!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
lutoniana spune:
Buna dimineata dragelor,
eu am inlocuit cafeaua care avea efect garantat cu un ceai plin de miere de albine...care e asa de dulce de ma dor dintii....poate poate reusesc si eu 
Nimic nu isi face efectul....
De cateva zile citesc si nu imi trece prin minte decat o intrebare: ce ne-am fi facut noi astea mici ...la figurat desigur ...fara mamicile cu experienta de la odiseea noastra.
Cu alaptatul am citit ca deja nu mai am rabdare sa vad si eu daca imi va iesi sau nu figura si in plus eu deja am programare in iulie la cursurile de "pain relief" si "breast feeding" in care imi pun mare speranta.
Am mai vorbit cu fete de aici si am inteles ca si in maternitate voi primi tot sprijinul necesar asa ca sunt usor relaxata pana la proba contrarie ![]()
Va salut cu drag si sa dea Dumnezeu sa ni se rezolve la fiecare in parte toate problemele.
Fetele cu experienta bagati mare ca noi suntem cu ochii cat cepele si bagam la discheta TOT ce citim ca ati facut voi...
Multumim 
Cea mai fericita
21 + cu 
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Feteleor, sunt la sercvici, dar am lacrimi pe obraz.....am impresia ca am simtit bbelina foarte clar....am niste blugi ma stranmtuti si probabil mai incomozi pentru burtica si simt asa, niste batai usoare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si mai citeam si aici de alaptare......sunt terminata!! ![]() ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosifelicitari!!!!! |
techila spune:
alex25, vroiam sa te felicit in mesajul anterior, nu prea am reusit sa te citez....ma rog...revin: FELICITARI!!!!!

kiki_cri spune:
Buna dimineata!
Tocmai am citit ce a scris Monica si vroiam neaparat sa ii spun cum fac eu. Eu acuma sunt in medical 2 sapt de la medicul de familie, apoi voi continua cu medical de la policlinica de la ginecologie...deci se poate rezolva.Si medicul meu ginecolog mi-a zis ca daca trebuie ma poate si interna...iar daca depasesc cele 90 de zile a zis ca nu va fi absolut nici o problema sa mi se acorde mai departe concediu pt ca si eu am sarcina cu risc....nu fi suparata...du-te si vb cu medicul tau de familie sau cu ginecologul tau ca imposibil sa nu iti dea...
Si eu am aflat o veste proasta de la servciu ni se reduce salariul cu 75%...cred ca mai raman cu vreo 6-7 milioane...deci nici la noi nu e roz situatai dar vb mamaei mele asta e...intru in maternal si ne vom descurca noi cumva...
KIKI
18+ cu 

lutoniana spune:
Kiki cri are dreptate si mama ta cu replica: "asta e"...stiti voi celebrele cuvinte:
"nu ma mai ingrijorez in privinta viitorului ca el oricum vine"
Important este sa avem noi suficienta tarie sa-l primim si sa savuram toate clipele minunate pe care ni le ofera si sa pasim peste hopuri si obstacole.
Se pare ca in dimineata aceasta am devenit brusc filozoafa
...
Cea mai fericita
21 + cu 
techila spune:
si eu am vrut sa iau medical 2 sapt si medicul de familie nu a vrut sa imi dea....nu stiu de ce...desi am si eu gemeni si i-am zis ca sunt obosita bla bla...nu a vrut si pace...drept urmare am ajuns la varianta pe care i-am zis-o si monicai, cea cu spitalizare
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila si eu am vrut sa iau medical 2 sapt si medicul de familie nu a vrut sa imi dea....nu stiu de ce...desi am si eu gemeni si i-am zis ca sunt obosita bla bla...nu a vrut si pace...drept urmare am ajuns la varianta pe care i-am zis-o si monicai, cea cu spitalizare ![]() |
La mine e exact invers. Medicul de familie ma intreaba: "Hai, nu vrei sa-ti dau un concediu medical?" Si eu: "Nu, nu e nevoie, ca oricum trebuie sa-mi fac cursurile si n-are cine sa ma inlocuiasca bla bla." Si dupa aia ea incepe cu argumente despre cum trebuie sa am grija de mine, pe care eu oricum le stiu dar n-am ce face...
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
anamaria1979 spune:
Neata!
Multumim fetelor care ne-au impartasit din experienta si ne-au dat sfaturi pretioase. Sa aveti o zi usoara!
+ 21