Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 19
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila eu am tot cautat carucior pentru gemeni aici la noi si nu am gasit nimic, nici macar pe net. am avut probleme cu unul din caini si a trebuit sa merg in ungaria la o operatie si din intamplare am gasit un magazin superdragut pt copii(acest brendon), am intrebat de carucior, ni l-au aratat intr-un catalog pt ca expus nu il aveau asa , mi-a placut, l-am comandat si s-a dus un prieten in oradea si l-a ridicat pt noi. vreau sa va spun ca mi-am luat multe hainute din magazinul ala, rochite pantaloni super frumosi si la niste preturi foarte foarte ok. nu stiu ungureste o boaba, dar era acolo o tipa vorbitoare de romana...ma oftica ca la noi nu exista acest magazin |
Mie mi s-a promis ca voi primi unul...sper sa il mai primesc...ai dreptate nici eu nu am vazut la noi de vanzare un astfel de carucior.Daca nu mai primesc poate te intreb exact cum ai comandat sa stiu si eu!

KIKI
18+ cu 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Si acum o intrebare tampita, recunosc! Stie vreuna dintre voi daca ma pot "bronza" cu lotiune din aia autobronzanta, sau nuantatoare? Sambata este un fel de petrecere la serviciu la sot si trebuie sa arat cat mai bine, musai trebuie asta!!!! SI mi se pare ca sunt prea alba! Ca sa nu mai spun ca nu stiu nici cu ce sa ma imbrac!![]() Probabil nu stiti sa-mi raspundeti, ca banuiesc ca numai mie imi flutura mintea la asa ceva, dar macar spuneti-mi sa ma potolesc cu chimicalele pe corp in perioada asta, ca eu am luat-o razna rau de tot! ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Cristina, tu stii ca imi esti f draga mai ales ca esti tiza mea...DAR te rog sa nu te faci cu crema autobronzanta sau alte prostii acuma. Chiar in weekendul asta am vazut la televizor un reportaj despre solar si cremele autobronzante(despre care eu credeam ca sunt f safe) si cat de nocive sunt pt organism!!!!Ca au un mare continut de metale grele si sunt ff periculaose!A crescut mult nr de cazuri de cancer de piele de cand cu solarul si cu cremele autobronzante!!!Si eu am folosit la greu vara trecuta mai ales ca eu am pielea mai alba de felul meu...DAR mai ales acuma te rog sa nu o folosesti!Tu esti oricum frumoasa si ii vei da gata pe toti!

PS Sper ca nu te-ai suparat pe mine!

KIKI
18+ cu 
techila spune:
cu cea mai mare placere
. daca as fi la cluj m-as duce toata ziua la debrecen sa iau lucrile alea super frumoase si cu preturi super ok.
techila- mama de 2 caini si in curand de 2 oameni masculi
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui techila cu cea mai mare placere . daca as fi la cluj m-as duce toata ziua la debrecen sa iau lucrile alea super frumoase si cu preturi super ok.techila- mama de 2 caini si in curand de 2 oameni masculi |
Multumesc frumos!!!
Sa stii ca mi-ai dat o idee cu Debrecen!KIKI
18+ cu 
cristina_ana spune:
Kiki
, nu ma fac, m-ati convins!
Asta dupa ce ieri toata ziua am citit pe net numai despre asta. Acum sunt experta, stiu ce creme sunt bune, care nu, cum se face sa iasa bine, etc!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
21+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
techila spune:
eu de acolo mi-am luat si carucior si scaune de masina si multe haine frumoase de gravi si sterilizator si incalzitor si umidificator. m-am carat cu ele pana aici pt ca a meritat efortul..
diamar78 spune:
Ce sa mai zic eu ca la sfarsitul lunii trebuie sa ma intorc la serviciu pt ca mi se termina CIC 1. Asa ca in lunile mari cand voi toate o sa stati acasa eu o sa fiu la munca si la noi ca peste tot nu e prea roza situatia. Oricum, cand ma prezint la serviciu o sa si anunt ofiacial ca sunt gravida ca sa nu am probleme. Ma gandisem initial sa merg pana in septembrie pt ca asa am fost si primul pana in ultima luna dar depinde mult si de cum decurg lucrurile.
Ca sa nu va mai zic ca in iunie incepe si sesiunea la master.
Claucia, dar tu esti chiar curajoasa daca te gandesti ca o sa descurci asa bine cu 2. Pe mine ma apuca deja groaza ca nu o sa ma descurc cu amandoi.
Monica, eu sper sa-ti rezolvi cu concediul.
Biaz, sanatate tie si baietelului. Cu ce il tratezi?
17+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
techila spune:
mi-am facut semnatura

....probez acum sa vad daca am fost suficient de isteata![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica de 2 copii cu putze baietzesti
Emy10 spune:
Kiki_cri, si eu tot cu fonduri europene.
Dar nu imi fac probleme caci mai dureaza pana vor scoate 75%, iar indemnizatia se calculeaza pe ultimele 12 luni asa ca nu mai conteaza o luna-doua cu salariu mai mic!
21+ cu 
Floricica

Stie vreuna dintre voi daca ma pot "bronza" cu lotiune din aia autobronzanta, sau nuantatoare? Sambata este un fel de petrecere la serviciu la sot si trebuie sa arat cat mai bine, musai trebuie asta!!!! SI mi se pare ca sunt prea alba!
Ca sa nu mai spun ca nu stiu nici cu ce sa ma imbrac!