Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Techila, intra la Profil personal, apoi editeaza profil si apoi apesi pe + la Optiuni profil unde iti va aparea semnatura si poti sa scrii ce vrei tu acolo. Ar fi bine sa pui si in cate saptamani esti ca sa stim si noi!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Kiki_cri, si eu tot cu fonduri europene. Dar nu imi fac probleme caci mai dureaza pana vor scoate 75%, iar indemnizatia se calculeaza pe ultimele 12 luni asa ca nu mai conteaza o luna-doua cu salariu mai mic!

21+ cu

Floricica

Crezi ca mai dureaza?Bine ar fi dar noua inca nici nu ne-au calculat salariile pe aprile ca nu stiu cum sa le puna...cu sau fara spor...

Cu asta ma consolez si eu ca se calculeaza salariul pe ultimele 12 luni

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Techila chiar sunt curioasa in cate saptamani esti cand vad cate lucrusoare frumoase ai luat la bebei! Eu nu m-am miscat sa cumpar nimic inca, mereu zic ca mai este destul timp.

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Kiki_cri, pai trebuie sa scoata normele metodologice ca sa se stie pe ce criterii il vor scoate si pe ce criterii il vor acorda caci nu l-au eliminat de tot, ci doar ca il vor acorda pe criterii de performanta...

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello dragele mele.
VA multumesc tuturor pentru gandurile bune si faptul ca fiecare, asa cum a putut sau a stiut, m-ati sfatuit sau doar m-ati sustinut moral

DEci eu am bagat toata firma in priza, plus firma de conta si HR si.... tot ce misca-n juru nostru. SI le-am zis ca daca eu vin cu medical pe risc maternal si ei il duc la sanatate fara viza medicului de medicina muncii o sa li se intoarca si o sa ii intrebe de ce. Pai... pt ca n-au si e grav... se da amenda...
Al meu sef a intrat la idei si a pus-o pe contabila sa-i intrebe pe astia de la noua firma de HR daca noul contract cu ei prevede si acest medic daca nu sa ceara oferta
Asa ca... sper sa rezolv. M-am mai linistit.
Oricum s-a hotarat faza cu scaderea salariului cu 30% dar nu dam raspunsul celor de afara pana nu il cer. Daca nu intreaba de raspunsul nostru, noi tacem malc . POate o ducem macar pana la 1 iunie... asta ar fi super. EU sper ca pana atunci sa fiu deja in concediu.

Va pupic, nu cred ca mai scriu ca sunt cam obosita, va rog sa nu va suparati

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ma bucur din suflet monica_dicut ca mai ai o speranta sa se rezolve ceva.Si eu sunt intr-o incurcatura cu prenatalul, m-am cam lasat pagubasa ca daca nu se poate ia sotul si gata

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

-prin metoda PCR s-au obtinut 2 cromozomi 21,13,18 nu apare nimic la cromozomul x, ar trebui? Iar la cocluzii ca testul e negativ pt aneuploidii ale cromozomilor 13, 18, 21. Si iar intreb: n-ar trebui sa fie si pentru cromozomii x si y?

Poate ca testul pe care l-ai facut tu nu era si pentru cromozomii de sex (X si X sau X si Y). Pentru ceilalati cromozomi este OK rezultatul.

-
Citat:
am diverse intepaturi de jur imprejurul burticii, ca de ace si nu stiu in ce masura sunt periculoase

daca nu sunt pre puternice sau de durata mare nu sunt probleme
Citat:

- mi-a iesit pozitiva ureaplasma si am citit ca e destul de periculos acest lucru. Voi ce stiti? Aveti vreuna asa ceva, v-ati tratat? Ca eu am vb cu asistenta dr mele si mi-a zis sa stau linistita pana la urmatorul control care este peste 2 saptamani !!!

Bag-o in pisicii masii pe asistenta si vorbeste cu dr. Ureaplasma poate duce la ruperea membranelor. Nu e de stat. Se rezolva cu antibiotic, dar NU MAI STA ASA!!! NICI UN MINUT!!!

21+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

b

Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Si acum...Buna, fetelor!

techila si madalina84, bine ati venit la noi!!
Madalina, toata admiratia
techila, si eu sunt viitoare mamica de gemenuti baietei. Carucior ne-a promis cineva ca ne da. So orice primim e binevenit, ca or sa fie destule cheltuieli...Patuturi o sa luam din cele pliabile, ca noi probabil o sa ne tot plimbam intre Bucuresti si provincie, la mama.
Si la noi se zvoneste ca nu prea mai sunt bani sa ne dea 100% salariul. Dar eu pe 18 mai imi bag concediu de odihna, ma mai duc la serviciu pana la 1 iunie (ca aveam niste recuperari). Si o sa cer banii pe concediu in avans, nu ca as avea nevoie de ei, dar macar sa ii iau pana se hotarasc sa ne reduca veniturile Smart, nu? Apoi intru direct in prenatal, pe 25 iunie.
Am vazut ca ati mai vorbit despre alaptare. Foarte interesant, bagam si noi la tartacute, desi mi-e teama ca o sa uitam tot si o sa actionam din instinct

Eu am luat vreo 7-8kg la 22 saptamani maine.
Mai intreba cineva de supozitoarele cu glicerina. Sunt OK, scrie si in prospect, mai folosesc si eu cand e cazul.
Rennie m-a ajutat pe mine tare mult, ca am avut vreo 2 saptamani cam "acide".
Daca mai imi aduc aminte de ceva, dau veste!
a, panda, ma bucur ca sunteti bine!
anco, aflam si noi un sex, ceva? Sau 2, de ce nu
V-am zis eu ca ne facem o odisee de gemeni. Sumtem 5 mamici de gemeni

21+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele, eu nu mai stiu ce sa fac, ma plictisesc groaznic.Eu stau mai mult singura mama cand vine de la servici vorbesc cu ea dar cat sa si vb iar gurita vine mereu in jur de ora 19 si plus ca vine obosit si nu prea mai are chef de mai nimic.Ce sa mai fac?

+20
bebe

Mergi la inceput