Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ziua buna!

Vad ca vestile se imbunatatesc si copilasii se fac bine, ma bucur mult

Roxi imi pare rau pt vestile de la scarbici.:(

Stoisor uf dintii astia.Sa iasa o data sa nu mai chinuie copila.

Shose imi apre rau pt mamicuta ta.Insanatosire grabnica ii doresc.

Ema abia astept sa vii cu vesti de la eco sa vedem ce mai face bebelusul.

Nati sanatate si voua.Sunt sigura ca Ana va fi cea mai frumoasa la serbare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am uitat sa-i spun lui Mitsu ca l-am vazut pe Conrad frumusel rau de tot.Nu l-am vazut de tare multa vreme si era sa nu-l recunosc.S-a facut un baietel tare frumos.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ema, Laura,Natalia, Madalina pentru sfaturi. Supe nu le dau pentru ca in general americanii nu mananca supe(au doar niste supe-creme care arata ca tocanita de la noi). E printre cei mai mici din grupa, dar oricum sunt copii pana in doi ani toti, nu stiu cati din ei reusesc sa manance cu lingurita. Sunt 2 educatoare la 12 copii, ele zic ca-i mai ajuta, dar ma cam indoiesc. Emma, nefiind invatata sa manance total singura, incepe sa se joace cu mancarea sau e absorbita de ce fac ceilalti copii si nu mananca. Si parca nu i-as da totusi supa la ora 6 cand ajungem acasa, dar pana la urma nu o sa am ce sa fac daca continua asa. Off, concluzia mea e ca ei au niste standarde destul de jos si de igiena si de cerinte pentru o gradinita(poate pentru ca nu au de ales cam toate au aceleasi conditii). Aseara mi s-a rupt sufletul, o dusesem sa se culce si de obicei mai stau cu ea in scaunul de alaptat 5-10 min pana se linisteste. De obicei imi arata ea cu degetul ca vrea in patut sa se culce. Aseara insa, s-a dat jos din bratele mele si s-a intins pe jos(la gradinita ii culca pe niste saltelute pe jos). Off puiu mic, asa a inteles ea ca de acum trebuie sa se culce pe jos

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello Zuzici!
Nu stiu cum e vremea la voi, dar la noi de doua trei zile e cald dar bate vantul ingrozitor. Nu ne'am incumetat sa iesim in parc, asa ca ne'am mancat nervii una la alta prin casa si putzin in vizita la bunici. A gradinarit vre'o doua ore, la un moment dat, in neatentia mea, am gasit fata pe burta grebla printre rondurile cu flori. A cazut rupta asta seara.
Am auzit ca maine o sa fie super cald si abia astept sa facem o iesire lunga.

Multumesc din inima fetelor pt urarile de sanatate la adresa mamei. Si io sper sa se faca bine cat mai repede. Azi cand a vazut'o Iulia era chiar contrariata de ce nu o ia in brate si nu se joaca amandoua.

Natalia bine ca a trecut nebunia la gandacelele tale si ma bucur sa aud ca acum nu mai e nimic grav. si sanatate.
Roxanici ufff ce nemernici si cum se profita in ziua de azi de un angajat. In ultimul timp aud numai vesti nasoale despre joburi. de incurajare
Laurici muuuaaahhh mare, tare si apasat. Nu are ghips, doar bandaj elastic si gheata. Cica tre' repaos cat mai mult.
Ema hai cu vestile despre fratiorul mic si drag noua!
Ceska sanatate Benjicului frumos.
Ufff ce ne facem cu clopotzeii nostri bolnaviori? Sa se faca bine mai rpd, caci vine vara!
Eliza ce sistem. micutzei noastre si sa stii ca mi s'a rupt inima la povestioara cu adormitul pe jos.
Mada bine ca sunt vesti bune macar de la voi. Ce mai face Sofiuca mica, mai spune'ne si noua de nazdravaniile ei.

Si uite gata 'placintica' de seara.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Eu nu mai stiu nimic de Louiza cu a ei Yasmin, Alinatudor, Sweetgya, AncaDiana, Tinna, Virgo . Fetelor, haideti si pe la noi cu vesti despre clopotzei.
Ca sa nu mai zic de Miriiii...caci ma topesc de dorul ingerasilor ei.
Noroc cu blogul ca altfel le dadeam disparute si pe Angi si Doculetz.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

asaa, totul a fost ok la eco, bb mic e cu trei zile mai mare decat varsta sarcinii, are aproape 1,200 g si in parametri.
Ni l-a aratat si pozat de multe ori si mi se pare ca seamana cu Milan, hihi!

Ginette sorry de situatia de la job!

Eliza cum zice si Shose, mi s a rupt sufletul la ce ai povestit cu somnicul, dar hei, noi suntwm aici sa va incurajam, e uimitor cat de repede invata micutii de la cei de o seama, in curand va papa si se va descurca,- ca doar e o mica gurmanda asa-i?- , si se ca obisnui cu mancarica diferita dar sanatoasa de la gradi.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Shose la noi ploua zilnic, nu l am dus in parc azi ca era ud pe jos si el e fan stat in pietris, asa ca same here cu pliciseala pe acasa ,in jurul blocului si in prculetul mic de langa casa.

Oare doar fetele sunt asa caline si stau in brate la mami inainte de nani cate un sfert de ora sau mai sunt si baietei asa lipiciosi? Dragul meu nu sta nici un minutel asa, dar a inceput sa vina sa se incolaceasca de picioarele noastre, sa ne imbratiseze asadar uneori. Sau sa se cuibareasca in bratele mele, insa doar pt cateva secunde.

Mergi la inceput

Miky mamica surioara ta ce mai face, avem cam aceeasi varsta a sarcinii, asa-i?
Pupicei lui Luca, baiat mare si descurcaret, dupa cum am vazut in poze!

Si Miky baby cu Sarita nu au mai dat nici un semn de ceva timp, miss u girls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eliza, trebuie neaparat sa o dai la gradi ? Nu ai cu cine sa o lasi acasa? Mi se par prea mici ca sa manance singurei. Si Patti se serveste singurica cu manuta, dar daca ar fi sa o las sa manace asa toata ziua, ar muri de foame, mai mult le arunca pe jos.
Si eu vreau sa o dau la gradi, dar dupa ce face 2,5 - 3 ani.
Oricum succes.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

N-am intrat ieri, pt ca am primit o veste de kko de la job: nu mai am program redus; mi s-a spu clar, ca ori renunt, ori ma da afara pe "restrangerea activitatii si restructurarea postului".
Si, 'bonus' m-am mai facut si cu extra sarcini ... evindent, prestate moca.

Imi pare tare rau sa aud asta. Peste tot sunt probleme. Tot e bine ca ti-au dat de ales. E mai bine cu servici, decat fara, cel putin pt. mine.
Eu munceam de la 7-15, ca sa am timp sa stau cu Alexia dupa-masa, acum de luna viitoare, voi face si de la 9.30-17.30 si de la 10-18 , cu srcini in plus, evident. Daca nu pot, afara, sunt altii care pot.
Asta-i viata, someri peste someri in toata lumea.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput