Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici vroiam sa va multumesc mult pt. raspunsurile date cu privire la apa.
Vad ca avem iarasi clopotei bolnaviori si vreau sa le urez multa sanatate.
Cat despre recesiunea asta ce sa zic cred ca ne cam da bataie de cap la toti,uf cat o urasc.....
Am vazut iarasi poze cu clopotei dragalasi foc si parca ma apucat dorul de bulinuta mea draga.Ieri m-am intors de la tara si parca nu mai imi gasesc locul,pur si simplu casa imi pare goala fara ea.Noroc ca o vad pe net in fiecare zi,ma gandesc oare o sa ma uite in 2 sapt.??
Eu o sa plec pt. 2 sapt. in Italia o sa va citesc dar probabil nu o sa pot scrie,aveti grija de voi.
Pupici la toate zuzele,clopotei si burtici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cristina cum e in Ro? V-ati acomodat?
Stai linistita ca in 2 sapt. nu are cum sa te uite. Poate in 4 luni.......
Distractie placuta in Italia.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare fetelor! Iaca intru si eu la miez de noapte sa mai citesc cate ceva din ce ati scris...Am aflat ca sunt clopotei bolnaviori..sanatate multa le dorim! Mamici de zuzici bolnavioare..sanatate multa, iarasi, dorim!
Nati[b], pupam fetele cucuietele sile dorim multa sanatate!
[b]Roxi
, imi pare asa de rau de situatia de la job si, in general, de ce se intampla in tara...Uf.. Sunt trista pt. ca este prima data cand vin, in cei aproape 4 ani de cand am plecat, si am sentimentul ca n-as mai vrea sa ma intorc, totusi...(eu, care nici nu concepeam sa raman in state)... Sigur, criza a afectat toata lumea, mai mult sau mai putin..dar, daca pana acum, aveam senzatia ca lucrurile au intrat pe un fagas si se indreptau intr-o directie....acum...mi se pare ca nu se mai indreapta nicaieri si este blocat totul...ma rog..nu mai fac acum apologia starii de fapt din tara, insa nu-mi place..ce sa mai...Nu mai zic de atmosfera...
Nu dati cu pietre, ca stiu de la ce am plecat... Am iubit Bucurestiul asta prafuit si zgomotos, plin de rromi (ca sa le zic asa) si alte categorii.. tara asta care este, totusi, frumoasa insa..oamenii...oamenii au stricat mult...Traind acolo si vazand ca multe lucruri se pot face iar aici nu...cred ca, realmente, as avea probleme cu re-adaptarea sau re-integrarea la intoarcere...Acum ma lovesc de ele dar stiu ca plec inapoi unde, cu toate ca sunt multe diferite fata de romania, pe care le mai critic, totusi chestiile care-ti mananca nervii aici, acolo sunt ok..

Placintaaaaa..Trebuie sa scriu al doilea mesaj..musai...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Cris, bine ai venit in tara si tu! Te inteleg perfect ca-ti lipseste puiul drag...Cred ca in 2 saptamani nu sunt sanse sa te uite..stai linistita..macar dupa "miros" si tot te va recunoaste!
Si eu imi fac (si mai ales sotul), un pic, probleme caci ma gandesc sa nu-l uite..dupa 2 luni...Asa, si noi vb. pe skype..dar nu pare sa se manifeste deosebit fata de el..'om vedea..

Lauriciule, draga mea draga, imi cer milioane de scuze...nu prea am avut vreme sa intru pe aici...in seara asta am mai citit ceva din ce ati scris...Eu, saptamana am fost si sunt full busy! Am de rezolvat o serie de probleme administrative si am alergat ca nebuna prin oras...Pe Matei l-amlasat cu mama si ea l-a scos in parculet etc...Plus ca s-a si inbolnavit (cred ca o viroza respiratorie, ceva) si l-am tinut vreo 2 zile in casa..eu, pe deasupra, m-am captusit si cu o infectie urinara (cu saaaangeeee)..Am fost azi la Medlife si mi-am facut sumarul si urocultura..dar abia peste 2 si, respectiv, 4 zile sunt gata....Ce fac eu pana atunci? Daca se complica treaba acolo? Ce antibiotic sa iau? Si daca iau unul gresit si, apoi, dr.-ul imi da altul? Hmm..
Am vazut ca vb. de intalnire..de gradina botanica...Daca va intalniti in weekend-ul asta, faca tot posibilul sa vin si eu...
De saptamana viitoare, de miercuri practic, ma mai eliberez si pot veni prin parcuri sa ne vedem...
Am vazut pozele din Grecia si v-am admirat tare mult! Sunteti, toti, niste frumuseti! Eleni a fost de vis...o scufita rosie adorabila!

Elle, cum iti mai este noada? Ce face Eva? Cum este? Dar bebe mic?

Mitsulina bubulina, ma bucur ca ai mai intrat pe aici..L-am vazut si pe Conrad care, cred, ii va rupe inima Eleniei daca Matei ramane mai lipseste asa .. si umbla pe alte meleaguri...hi,hi..

Maivb..am fugit ca este tarziu!

Pupam toate fetele!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saluta fetele.
In sfarsit am gasit si eu un moment sa mai intru. Am citit capitolul acesta doar si... ...n-am ramas cu multe-n cap....caci am eu destule pe cap.

Totusi... urez clopoteilor bolnaviori sanatate multa.

Irlandeza, am inteles ca trebuie sa treci printr-o operatie..iti doresc sa fie cat mai usoara si refacere rapida.
Roxana parca...a primit vesti nasolae de la job.... ufff, n-ai ce face mami. Banul... trebuie adus in casa, asa ca toti facem compromisuri si strangem din dinti.O sa fie bine, ai sa vezi. Deja bebeii nostri cresc....devin mai independenti...

Eliza.. am ramas cam uimita,de ce zici tu acolo.
Eu il duc pe andrew de cand avea el 5 luni, nici nu putea merge de-a busilea. Adevarul e ca, am luat la rand cresele din oras, pana am gasit-o pe asta.Are 4 grupe de copii:de la bebei pana la cei preschool.
Sunt impartiti pe compartimente... si da, copiii mai mari 2-4-5 anisori,dorm pe saltelute... si.. eu inteleg, caci nu sunt cresele mari, cum erau cele din Romania de stat.Ar lua foarte mult spatiu sa aiba paturi cati copii au, caci in cribs nu-i mai pot tine.

La infants insa, unde e si bebelone al meu, au cribs.... si ii cula in ele. Mi-au spus insa, ca de luna viitoare, adica de cand o sa faca Andrew 15 luni, vor incepe sa-l puna si pe el pe salteluta... ca sa se obisnuiasca, caci la 18 luni il muta jos, la pre-k.
N-am probleme cu asta, pentru ca au mocheta din aceea groasa de ti se afunda piciorul in ea... e cald iauntru, ca sa nu mai zic ca si acasa, se mai aseaza pe jos si se uita la TV.

Despre mancare insa.... nici nu se pune problema sa il lase sa manance singur. Il pune in scaunel si il hranesc ele. Eventual, cand are cate un snack, din ce ii ducem noi.... ii da in manuta si-l lasa sa pape singurel.
E drept caci mancare ... ii ducem borcanele stagiu 3.Acasa cand e, ii fac eu cate ceva in casa. Si ... noi l-am invatat cu de toate.. ma rog, mai putin prajite sau grele la burtica.

Si...noi l-am trecut integral pe lapte de la magazin... de vaca.Mi l-a acceptat bine din prima.Asa ca ii duc la cresa bidonu de lapte, borcanele (fructe si legume) si... snacks.

Cand il vor trece la pre-k... am vazut ca-i pune la masute si cu farfurioarele in fata, si-i supravegheaza. Ii ajuta , pana invata. Si...nu-i lasa nemancati, crede-ma.Altfel ar avea plangeri tot timpul si copii ioc.

Sper sa gasiti si voi o cresa ca a noastra, unde sa fiti multimiti.

Revin cu alta placinta....cu vesti despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Asaaaa....
cu ce sa incep,cu ce sa incep?

Sa zic de mine ca... mi-am dat demisia!!! Mi s-a luat de drama si reguli respectate doar de "cei noi", caci cei mai "putin noi"...adica cu ani vechime acolo... joaca dupa cum le convine lor.
Asa ca Duminica trecuta, mi-am bagat picioarele, dupa ce... una din astea.. mai vechi..mi-a furat un client, asadar o vanzare de $ 3.000 .Cand m-am plans la asa-zisa <sefa-cur-gras>... mi-a zis sa ma duc sa discut cu colega.De parca colega ar fi renuntat la vanzare,iar eu aveam acces in sistem sa mut comisionul din vanzare in numele meu. I-am intins si eu frumos demisia deja scrisa si impaturita in carticica mea, caci ma asteptam ca nimic sa nu se intample...si i-am zis tot ce-am avut pe suflet.
La 2 zile, am avut interviu...pt un nou job.... laborant chimist... exact ceea ce am facut 6 ani si jumatate in Romania..deci exact profilul meu. Miercuri ma duc la al 2lea interviu.

Sotul..si-a scos toti dintii de sus de vreo saptamana... vrea sa-si puna implanturi dentare... asadar, de-atunci e in dureri enorme si mai mult pe Vicodin.

Andrew...well... Andrew imi da de lucru.
Aseara a inceput sa caute imbratisari... sa se arunce in bratele mele...asadar mi-a dat de gandit.
Pac termometru... febra! I-am dat Tylenol ..a scazut..de dimi la cresa... telefon ...are febra iar...sa mergem sa-l luam... mers la doctor : viroza....nu-stiu-cum .
Are si bubite in jurul gatului si pe brate..stiti ca v-am spus de cand a zis ca poate ar fi scabie, apoi dermatita pe fond alergic.
Ehhh.. Bubitele sunt inca acolo....desi am dat cu crema ce ne-a dat-o si am luat si siropel no-name pt alergii.

Aseara am vazut bubite rosii si pe toata burtica lui, pana sus sub tzatzici. Doctorul a zis ca astea de pe burta sunt de la viroza asta urata...restul... sunt de la alergii.
Asa ca ne-a schimbat tratamentul.... luam Singulair pentru alergii (care cica ar tb sa lucre si la nasuc mucos si tuse) luam si un anume siropel pt tuse.Continuam cu vitaminele dar nu in fiecare zi ci o data la 2 zile...caci stam bine cu Fierul.

Ii iese o masea, e cam jumate iesita...trebuie sa iasa si jumatatea cealalta si...daca nu ma insel, ii iese una cred si pe partea dreapta.

Altfel, e jucaus, vorbeste intr-una, e un smecher si ma jocaca cum vrea el, e un actor innascut.
Acum 2 zile, nu stiu ce nu l-am lasat sa faca si s-a intins usor pe jos..nu aruncat... cu fata spre mine si... si-a pus capul jos si-a inceput sa se tanguie.Ma uitam cu coada ochiului la el. Daca a vazut ca nu reactionez, si-a ridicat capul, s-a uitat la mine, m-a vazut ca ma uit la el, a lasat iara capul jos si iarasi tanguit. A facut asa de vreo 3-4 ori, apoi am inceput sa rad la el("ehh, hai ca stiu ca te prefaci, da da stiu ca esti actor bun,hai, hopa sus") si a renuntat.

Cam astea sunt noutatile despre noi.

Sper sa am timp sa mai intru curand.
Pup si salut pe toti si toate.

Mergi la inceput

IrlandezaBianca sa acomodat destul de repede pot sa zic,la tara a fost mai nasol prima noapte.Cred ca a fost prea rapida schimbarea dupa ce se obisnuise in Bucuresti,nu stiu ce a fost ca mi-a plans iarasi mult noaptea,a doua noapte a fost mult mai linistita.Am avut un stres in privinta asta,oricum ea tot cum stie doarme in privinta asta nimic nu sa schimbat.
Cat despre acomodarea mea asta este alta povesteimi ia o sapt. doua sa ma obisnuiesc cu "amabilitatea unor persoane",nu generalizez sunt si oameni cu bun simt.
Cati noi am avut experiente cu tati plecat mai mult asa,era rusinoasa cand la revazut prima data,dupa ce a luat-o tacsu in brate si a pupacit-o bine nu mai pleca de la el.Nu stiu ce sa zic la recunoscut inapoi ca era numai dupa el si ce ii placea ca se joaca cu ea.Oricum cand am plecat el avea lacrimi in ochi ma uimit ca este un tip destul de tare,sincer el nu are timp sa ma ajute asa cu nimic,dar e topit dupa ea.
Cat despre ce este in tara intr-adevar viata este tare stresanta aici,nici noi nu ne-am acomodat inapoi cand ne-am hotarat sa revenim.Am stat un anin tara dar nu prea ne-am mai integrat in sistem,mai ales sotul care a fost plecat de cand a terminat scoala,chiar si pe perioada studentiei in vacante.Este adevarat ca invatul are si dezvat dar deocamdata ne este bine acolo,aici vom veni mereu caci avem parinti,frati,prieteni.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Honeymulta bafta la al 2 interviu si sanatate multa lui Andrew.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! si iata o de la mine

Honey - ma bucur ca ai sansa sa-ti gasesti ceva pe profilul tau. tin pumnii!

Eliza - pup gandacica mica si dragastoasa...a mea nu sta niciodata linistita la mine in brate mai mult de 3 minute...doar cand e bolnavioara.

Cati - de curiozitate, de cati ani sunteti voi plecati? E destul de greu sa vezi neregulile din sistemul nostru dupa ce ai apucat sa te obisnuiesti cu ce e acolo, pe de alta parte e greu si acolo cu tot sistemul pus la punct...mie imi era dor si de pietrele de acasa eu de fapt de asta am refuzat sa raman...mi s-a parut ca nu voi reusi sa ama adaptez complet niciodata...

Stef e mai bine, tuseste in continuare, dar parca ceva mai putin si mai productiv, semn ca se curata...asta e vestea buna...cea rea e ca Ana da si ea semne de raceala , iar pe noi ne doare gatul pe amandoi...deja imi vine sa si rad...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'Neata! si iata o de la mine

Honey - ma bucur ca ai sansa sa-ti gasesti ceva pe profilul tau. tin pumnii!

Eliza - pup gandacica mica si dragastoasa...a mea nu sta niciodata linistita la mine in brate mai mult de 3 minute...doar cand e bolnavioara.

Cati - de curiozitate, de cati ani sunteti voi plecati? E destul de greu sa vezi neregulile din sistemul nostru dupa ce ai apucat sa te obisnuiesti cu ce e acolo, pe de alta parte e greu si acolo cu tot sistemul pus la punct...mie imi era dor si de pietrele de acasa eu de fapt de asta am refuzat sa raman...mi s-a parut ca nu voi reusi sa ama adaptez complet niciodata...

Stef e mai bine, tuseste in continuare, dar parca ceva mai putin si mai productiv, semn ca se curata...asta e vestea buna...cea rea e ca Ana da si ea semne de raceala , iar pe noi ne doare gatul pe amandoi...deja imi vine sa si rad...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Neata!

Natalia dragutza mea, sanatate multa va doresc...offf..iar sunteti bolnavioare...nu luati ceva pt imunitate, nu stiu...zic...paote ca ajuta... gongutzelor...si voua sanatate multa!

ce fain ca mergeti in concediu asa de repede...si eu vreaaaaauuuuu!!!! dar mai avem de asteptat...

o zi frumaosa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput