Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata si multam' de cafeluta Naty......tare buna
ma bucur ca e spre bine galuscuta mica

noi de azi vom juca in deplasare
de azi se incepe lucrarea de izolatie si apoi cea de fatada a casei si noi va trebui sa ne descurcam pe la buni Diti
yep...asa ca ne-am facut rost de un patut,de la o buna prietena,pe care l-am instalat la buni in dormitor si sper ca Sara sa nu mai fie iara data peste cap
va dura ceva santierul de acasa si sper sa fie ok bubulina mea mica,partea nasoala este ca eu din 1 voi intra in sesiune si nu stiu zau cum o sa scot caciula pt ca o sa am 2 exam pe saptamana si luna iunie va fi extrem de incarcata.In 31 mai botezam printesa Maya,apoi in 6 parastasul tatalui meu de 10 ani,in 7 botez la un var primar in Alba,in 13 nunta altui var primar in Sb ,deci full housesi printre astea examenele mele,Sambata si Miercurea si plimbat la mama toata ziua cu casa in spinare.NU,nu am cum sa o las pe Sara acolo (m-am gandit la varianta asta)este Stefi, nepotica,care este bunico-dependenta,asa ca nu merge si deci va trebui sa ma duc dimineata si sa revin acasa seara
scuze ca m-am descarcat la voi dar ma tem de avalansa care se abate peste mine in urmatoarea luna
pupici si sper sa pot intra de la mama sa va mai dau vesti ,are net dar nu stiu daca apuc ,va trebui sa duc munci de lamurire cu Stefania

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata'

dau si eu o ..

ieri am fost aproape toata ziua la romexpo, azi ma duc iara dar cred ca-l instruiesc pe tata ce sa faca si eu vin acasa .. ptr ca lu' soacra-mea i s-a inflamat mana .. are o artroza nasoala .. vedem.

shose uff .. imi pare rau ptr mami tau .. tin pumnii sa se faca bine repede sa i-o poti pasa pe pipe ..

laurici eu nu am invatat-o pe eva sa duca la gunoi .. ea isi facea de treaba pe acolo si eu tot ii spuneam sa nu puna mana ca e cah etc si apoi mi-a venit ideea sa-i spun sa-si duca pampersul .. il duce, dar uneori se gandeste ea sa vada ce e in el ..

eliza uff .. cum sa nu-i dea sa pape mai ales fiind asa mica? nu e gen cresa? poti sa-i fierbi legumele si sa i le pui cubulete intr-o caserola, cu fructele poti face la fel.

roxanici ce vesti de kko de la job .. nu-mi vine sa cred. iar faza cu respectatul legii .. e vis .. nici la noi nu se respecta .. singurul lucru de care beneficiez e programul redus ..

nati uff cat ai tras si tu cu printesele .. imi pare tare rau ca au fost bolnavioare. ma rog sa nu mai culeaga ana virusi si alte minuni de la gradi ..

ema ma bucur ca vestile de la eco sunt bune!!

cati eu sunt bine acum. mi-au trecut durerile. eva e o zvapauga, nu sta locului o clipa, ne pupa, ne iubeste .. e o scumpica. iar bb mic e bine .. inca nu-l simt. am eco pe 25 mai .. saa vedem verdictul ..

gata placintica calda calduta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Am vazut ca sunt multi puiuti bolnavi.Multa sanatate tuturor!Abi ia antibiotic de 3 zile si e deja mai bine.Eu am o problema cu el:cand nu i se da ce vrea are obiceiul sa dea cu palma.Cu Vanesa se palia o pauzasc zilnic de la jucarii(vor aceasi jucarie in acelasi timp).Mai sunt copilasi care fac asa?In rest tot ce e interzis e interesant.Ieri in timp ce il alaptam pe Darius cei "mari" erau suspect de complici si se distrau de minune.Cand m-am dus sa vad ce fac ei se spalau pe cap cu apa din wc.De atunci usa de la wc e incuiata.Azi Vanessa nu merge la gradinita ca e sarbatoare asa ca va fi mare nebunie la noi cu toti 3 acasa.tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata si de la mine !
Si, chiar ca este buna pentru mine .
Mama a plecat de ieri la ploiesti cu treaba asa ca astazi m-a lasat sefa mea sa stau acasica.
E minunat!!!! Pe dimitris l-a dus tata-sau la gradi, barbatul e la job iar fata mi-a adormit dupa 10 minute de plans in patutul ei.
Este tare hotomana mandra mea... Cand este mama acasa nu vrea sa adorma decat cu ea. Si mama o leagana pe picioare Cand este cu mine, eu o pun in patut o pup,ii spun ca este timpul de nani-nani si plec din camera. Plange maxim 10 minute si adoarme. EEE, cand este si mama acasa... se rupe filmul... a plans odata 20 de minute caci stia ca buna ei va veni sa o ia de acolo
Astept sa se trezeasca si o iau cu caruciorul sa o inscriu si la cresa de aici, din militari. Pana la toamna trebuie sa ma hotarasc daca o dau la cresa din drumul taberei care este mult mai departe de mine dar are avantajul ca le cunosc pe doamnele de acolo ca ele au avut grija de dimitrakis sau la cresa de aici unde nu cunosc pe nimeni dar este foarte aproape de noi....

Caaaaati, scumpa mea, pai, astept cu nerabdare sa te eliberezi de toate treburile pe care le mai ai de facut si apoi, de joi ne putem vedea in moghioros! Si daca se pune si de o mai mare intalnire in alta parte, in alte zile - foarte bine,participam si la ea !!!! mateiasul scump!!!

Honey, laura un AJ bolnavior!!! Sa stii ca si dimitrakis a luat mai bine de 6 luni singulair. Avea o tuse de 2-3 luni ce nu trece cu nimic... A inceput sa ia prin octombrie anul trecut si abia acum am intrerupt tratamentul A fost prima toamna/iarna/primavara deja din viata copilului meu cand nu a fost racit!!! Eu sunt multumita de medicamentul acesta desi, se pare, ca este foarte controversat...
cat despre serviciu... deci tot rau spre bine... vei putea face ceva ce-ti place!!! Bafta multa!!!!

Nati, ma bucur sa aud ca stefi s-a facut bine. Poate totusi nu raceste Ana... Of, bolile astea sanatate multa la toti!!!!

Elle, nasol cu mana soacrei tale... ia vreun tratament, ceva? Sa aveti un biiiig succes la targ!!!!

Danutule,iarta-ma dar... mi i-am imaginat pe puii tai cei mari (si ce "mari" sunt dragii de ei ) cum se spalau fericiti cu apa aia din wc... Se intampla des la copiii de aceasi varsta sau de varste apropiate sa-si doreasca exactceare celalalt in mana... Eu am scapat de chestia asta ca dimitrakis, fiind cu 5 ani mai mare ca eleni este foarte intelegator si o lasa sa se joace cu orice jucarie vrea ea. Astazi muream de dragul lor cand, dimineata la 7, aveau fiecare cate o telecomanda in mana si se jucau cu masinute d'astea radiocomandate... Cred ca eleni a mea va fi mai "baietoaie"- sa zic asa- ca tare ce-i plac masinutele, soldateii, si toti robotii lui dimitrakis...nu mai vorbesc de minge careia ii spune "ghe" cred ca de la "gol"

Stoisor, bafta multa la examene!!!! Ai o luna de agonie si extaz cu atata treaba dar si distractie...

Alinush, ce face anita? cum ii merge cu tratamentul? si-a revenit la scaune normale?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bun ziu, dragele mele dragi!!

Noi suntem bine (Laurici ). Ana si-a reglat scaunul insa nu-mi pare ca ar fi mancarica bine digerata. Termin antibioticul si o bag pe ecoflorina.

Honey ma bucur ca ti-ai gasit un job potrivit cu pregatirea ta. Mult succes! Si sotului sanatate si sa scape repede de dureri! Cat despre AJ...smecheras de-acum! Hihi!

Danuta imi inchipui cat de greu poate fi cu toti 3 acasa. Insa si cat de frumos... Iar la faza cu spalatul pe cap te-au scapat de-o grija, nu? Pupaceli la toata gasca!

Elle, multumim pentru cafea! Si succes la Romexpo!

Andreea, si eu plang dupa concediu. Si dupa cum se prezinta acum lucrurile...hmmm...inca mai sper la concediu, dar sunt pregatita si de varianta stat acasa.

Nati, fericito! Te invidiez de nu mai pot!

Mamici cu bebici in deplasare (Cristina, Irlandeza) nu va vor uita puii vostri nici dupa 2 saptamani si nici dupa 4 luni. Curaj, dragele mele!

Roxanici, nicaieri nu-i roz la job. Sau ma rog...mai sunt putine locuri unde lucrurile stau bine. Vezi si tu partea buna a paharului: ai loc de munca si primesti salariul. Nasa mea nu si-a mai primit salariul din luna februarie si se pare ca se va incepe procedura de faliment. Asta in conditiile in care si nasul e posibil sa ramane fara job... Aici probleme mari!
Te vei acomoda si in conditiile astea, ce sa faci?

Laurici m-am decis sa o dau si eu pe Ana la cresa incepand din Septemnrie. Cresa din Militari unde este? Si eu ma gandeam sa o dau la Drumetul, insa este f departe de noi. Hai sa le facem colege pe fete! Sambata iesim in Moghioros cu picii? Da-mi un tel cand poti. Nu vreau sa trezesc mandruta.

Ema, felicitari pentru bebicul grasunic!!

Stoisor, chiar ca ai luna plina! Bafta si sa se acomodeze Sara cat mai bine in deplasare!

Lala, iar in parc dis de dimineata?

Pupaceli mii si mii!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alinush, o sa-ti spun ce am facut la cresa... ar fi super sa avem fetele colege!!!! Asa ne-am vedea si noi mai des ca desi stam asa de aproape una de alta ...tot rar ne vedem
Daca va fi vreme frumoasa - si se pare ca va fi! - ar fi super sa facem maine un moghioros!!!! Vorbim maine dimineata la telefon!!!!

Fetelor,PLS!!, dati-mi si mie niste link-uri ceva despre hoteluri din bulgaria. Trebuie sa ma hotarasc unde sa ne facem vacanta. Vreau sa mai merg si in alta parte in afara de grecia si m-am gandit la bulgari ca sunt aproape...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici, eu am mers cu ei: http://www.vacanteinbulgaria.ro/ anul trecut, la hotel Kaliakra Superior in Albena. A fost fff bine din toate punctele de vedere.
Astepta sa ma suni maine. Noi dupa ora 7:30 suntem in picioare. Daca am merge pe la 9:30-10:00 ar fi perfect.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Fetelor,PLS!!, dati-mi si mie niste link-uri ceva despre hoteluri din bulgaria. Trebuie sa ma hotarasc unde sa ne facem vacanta. Vreau sa mai merg si in alta parte in afara de grecia si m-am gandit la bulgari ca sunt aproape...

si Eleni - 05.02.2008

Laura eu anul trecut am fost aici si mi-a placut f. mult. http://www.asti-bg.com/ M-as duce si anul asta tot acolo daca nu as fi pe minus cu bugetul. Deocamdata nu intrevad nici o vacanta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola....
nu scapati asa usor de mine
am intrat sa va salut si sa vad care mai e treaba cu puiutii bolnaviori
noi suntem la buni la bloc,am uitat cum e la bloc cu o suta de zgomote pe minut,Sara a trecut obligat fortat la un singur nani pe zi,da iara,eu tot incerc dar nu prea imi reuseste,sa vedem,acum daca vom fi tot pe aici tot ce se poate sa reusim figura ca nu avem incotro
a adormit in 3 minute in patutul cel nou,am copil cumintel se pare ,dar era franta,abia a papat si a cazut lata
nu stiu daca se va acomoda la noul program ,mi mila de ea
va pupacesc dulce dulce dulce
ciussssssssssssssss

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mai fetelor, poate s-a mai discutat ...despre metode contraceptive...eu am o pata pe creier cu steriletul, nu suport preze, iar contraceptive...am luat prea mult. C e stiti despre inelele vaginale? Foloseste cineva?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput