Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 12
miky_mamica spune:
Dar despre intalnire nu mai zice nimeni nimic????????? Haideti sa ne mobilizam si sa ne si intalnimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ....
miky_mamica spune:
Ema ma bucur ca bb e in limitele normale pentru perioada asta, iar bb nepotel creste la mami in burtica si e sanatos si abia astept sa-l vad ... mai e putintel (sora-mea are dpn 12 iulie, dar din motive medicale o sa vina mai devreme cu cezariana ... ceva de genul 1 iulie)
Eliza spune:
Multumesc de incurjari. De ieri a inceput sa mai manance cate ceva acum insa vrea totul singura. A incercat una din educatoare sa-i dea iaurt cu lingurita si i-a dat peste mana, asa ca s-a moscolit toata incercand sa-si bage singura in gura.
Pentru saptamana viitoare i-am luat meniul acasa si o sa vad ce nu-mi convine sa ii inlocuiesc eu.
Irlandeza: am stat mult in cumpana daca sa o dam sau nu la gradinita,dar pentru locul asta am asteptat aproape un an. Nici cu bona nu eram total happy, iar cei de aici ne-au zis ca pentru copiii bilingvi e mai bine sa inceapa mai devreme pentru ca altfel socul o sa fie mai mare la 2-3 ani cand se trezesc ca nu inteleg nimic din ce se spune in jurul lor. Rezolvarea ar fi sa poti sa-l mai duci la locuri de joaca, cluburi unde sa se mai obisnuiasca cu copiii si limba dar noi nu aveam cum sa facem asta din cauza timpului.
Valy: din pacate toate sunt asa, asta e printre cele mai bine cotate gradinite. La infants au crib, la toddler(si peste un an sunt toddler) au saltelute. Nu ii lasa sa moara de foame pentru ca le dau biscuiti sau bucati de fructe pe care orice copil le mananca, numai ca eu as prefera sa manance mancarea si nu biscuitii.
Ema ma bucur ca bebe din burtica e bine, mai e putin pana in iulie.
Elle cred ca toate asteptam sa vedem ce se ascumde in burtica 
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
irlandeza spune:
Eliza, ai dreptate, trebuie sa se obisnuiasca si cu engleza. Noi am mai dus-o in parc, unde e plin de copii, si din sept. o s-o ducem la biblioteca unde sunt copilasi de varsta ei , si se joaca, aude si engleza....ca sa fie cat de cat familiarizata cu limba pt. cand v-a merge la gradinita.
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Shose spune:
Fetelor ma iertati ca dau buzna fara sa citesc din urma.
Vreau sa cer parerea din experienta voastra sau pe ce criterii vreti sa'mi spuneti, ce sa aleg:
mclaren triumph
http://shop.maclaren.co.uk/Products/B2CSITE/Buggies/WOX040/11/Triumph+Coffee.aspx
sau
mclaren quest mod
http://shop.maclaren.co.uk/Products/B2CSITE/Buggies/WOX070/Quest+Mod.aspx
dif de pret nu e considerabila si nici nu caut neaparat design, vreau sa ne fie mai usor la amandoua.
tzin cont si de ce a zis Stancutz, sa stea mai relaxata, pe spate (mi se pare aici mai inclinat sezutul la triumph) si sa 'zburam' mai usor prin parc vara asta.
Zilele astea avem pe cineva plecat in uk si ni l'ar lua de acolo. In ro u am gasit modelele niciunde.
si astept parerile voastre.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Shose eu am quest si sunt f multumita de el este usor, se manevreaza cu o mana, tinand cont ca cu cealalta o mai tin pe Sofiuca, poate si sa doarma in el nu se lasa pe spate complet dar sta destul de comod, acum la triumph nu scrie cate pozitii are la spatar, diferenta ca si greutate nu este decat de 300grame
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cati_magureanu spune:
Cris, sunt tare curioasa cum va reactionamatei. Azi s-abucurat f. mult cand a vb. cu Alex. Diferit ..parca ii era dor de el...Ce sa spunca si lui Alexi-au dat lacrimile (si el este tot asa, un tip dur) cand l-a re-vazut pe Matei dupa cateva zile, aproape o saptamana, dupa ce s-a intors in state...Mi-ai dat si mie lacrimile instantaneu cand l-am vazut pe el cu lacrimi in ochi...
Lauriciuleeee..s-a facut..De joi incolo ne vedem...Abia astept sa-mi cunosc nora "live"...he, he
Honey, ma bucur ca ai plecat de acolo precum si de noul job pe care l-ai gasit, pe gustul tau. Te-am mai intrebat..cum merge cu scoala? Este bine totul? Sanatate simpaticului AJ!
Elle, ma bucur ca esti bine..de fapt ca suneti bine cu totii (mai ales bebe mic)! Chiar te asteptam cu nerabdare cu vestea despre ce ascunzi tu acolo...
Nati, draguta mea draga, ma bucur ca Stef este spre bine insa imi pare rau ca pandeste o noua raceala pe ceilalti...sper sa nu fie nimic nasol...Of..ca nu se mai termina..
Cat despre America si Romania...eheee..sunt asade multe despus...ce sa mai zic..Suntem de 4 ani plecati...Nu este mult dar ...Ideea este ca imi dau seama ca nici acolo nu voi fi integrata vreodata, cu adevarat, dar nici aici (nici inainte nu ma simteam in largul meu..dar acum..)... iar daca ma intorc, nu voi mai vedea ca inainte lucrurile...asta-i clar. De aceea zic ca voi avea, probabil, ceva probleme cu re-acomodarea insa, da, nu va fi imposibil..
Primul an de stat acolo a fost horror..am plans cat n-am plans in 5 ani...Si mie imi era dor de pietre,de cladiri, de teii din Bucuresti, de aroma diminetilor de vara cand plecam la servici (nu radeti) si stateam in trafic ascultand Kiss FM si ma gandeam la cafeaua aburinda de la servici..de cluburile pe unde ne mai distram noi in week-end..de viata trepidanta din Bucuresti..de familie, de prieteni...Am zis ca nu ma voi putea obisnui cu viata de acolo in veci...Incet, incet m-am acomodat dar sunt constienta ca nu-s de acolo..
Nu mai fac comparatii America-Romania caci este vorba de 2 chestii diferite, pana la urma...America este America si Romania..Romania
Nu fac parte din grupul celor care hulesc Romania dupa cateva luni de stat afara...dar nu-mi mai place, domn'e, ce vad aici...nu pot sa concep ca niste chestii din viata de zi cu zi, aceleasi si aici si acolo si oriunde...la unii se pot face la noi nu...Ne trebuie 100 ani ca sa le implementam si noi..150 ani sa se obisnuiasca lumea cu ele..alti 300 ani sa se si aplice...
Au si ei "bubele" lor in sistem ca oricine..insa parca sunt niste bube mai cosmetizate...Au si ei nesimtitii lor dar parca sunt mai cu bun simt, au si ei prostii lor, au si ei marlanii lor dar la noi sunt mai multi, parca (si suprafata este mult mai mica), legea e lege, se respecta de catre cei mai multi nu ca aici...am ce sa critic si la ei si cred ca m-ati auzit de multe ori plangandu-ma pe aici..insa multechestii, clar, sunt superioare..chestii esentiale..Apropo..ma uitam si la campania lor electorala...altceva decat aici..
Eh..noi sa fim sanatosi..oriunde am trai..
Pupici si abia astept sa va cunosc!
Ali (Stoisor)..valeeu mami...ce perioada grea ai tu acolo! Succes in toate!
Dana, si eu m-am amuzat de copiii tai poznasi si dulci!
Alinus, ma bucur ca Ana este mai bine cu scaunul
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
scuze..tastatura asta nu bate bine spatiile si multe cuvinte apar unite...
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
Shose eu am un maclaren de la inceput ,nu m-am complicat cu alceva caci calatoresc mereu.Eu am fost super multumita de el,este usor,il manevrezi imediat iar Bianca doarme si acum uneori in el.
Cati Ce frumos ai povesti tu acolo,aceleasi lucru le-am simti si eu.Pup Mateiasul scump.
Zuzici am si eu niste pitici acum,mie si rusine sa o spun dar pitica mea refuza cu inversunare sa manance singura.Sincer mancarea asa gatita nu am lasat-o eu sa pape dar solide mereu i-am dat si nu vrea sa puna in gura ei frate nimic.Le da toate pe jos sau mi le pune mie in mana sa i le dau eu,am pus-o ieri pe mama sa incerce si cu pufuleti degeaba aceeasi chestie.Invatati-ma si pe mine cum sa procedez ca nu vreau sa ii dau in gura eu pana la 3 ani
.
Deasemenea refuza sa vorbeasca alceva decat bebeluseala ei,parcaGrati mai spunea asa ceva de Tudoras.
Grati tu cum ai procedat cu el,a inceput sa vorbeasca mai bine,scuze daca ai spus-o si mia scapat.
Am inceput sa intru la ganduri zau,altfel este ok,somnul ca el dar asta este,acum ma preocupa mult chestiile acestea.
Va rog mult daca aveti ceva sfaturi le apreciez din suflet.
pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca[/b]
Cum cresc eu
LaLa_20 spune:
Buna dimineata.
Cam dau buzna...da Bia e cu muci(vascosi da putini)-scuzati descrierea putina temperatura(38 , 3 -rectal) si stranuta...pana acum i-am dat nurofen,zirtec si vitamina c...e suficient sa-i mai dau ceva?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!