Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 8
emabucuresti spune:
Eliza sa nu manance piticuta toata ziua, pai chiar nu e in fisa postului lor sa ii hraneasca pe cei mici-mici ce nu o pot face singurei? Pup Emma frumoasa, am admirat-o si eu in poze!
LauraD a avut sugestii tare bune cu finger-food la caserola.
Aaa,daca nu are dintuci suficienti sa pape carnita bucatele, poate stiu fetele ceva retete de chiftelute la cuptor, pt ca ma gandesc ca tb sa fie de o consistenta suficient de tare sa nu se sfarame in manuta, dar sa poata fi mestecate usor.
Iar ceva care incorporeaza branza de vaci si ou ar fi papanasii fierti, pe care ii poti modela in forma de degetele si ii pudrezi un pic cu zahar sa nu ii alunece din manuta.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Am reusit sa ma programez iar la dr Adela Dinu la CMU , azi merg la eco de 28 saptamani, sper sa pot intra diseara sa va spun cum a fost. Tot ce imi doresc este ca bb mic sa fie sanatos si bine dezvoltat, Doamne ajuta!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
laura_dimitris spune:
Ema, vei veni cu rezultate bune! bebe este bine, sanatos, grasan si frumos ca si fratiorul milan!
Nu exista indoiala!
cu mult drag !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
NataliaS spune:
Ne-am intors de la medic - e o raceala comuna fara nimic la plamani - Thanks God! Facem aerosoli cu Prospan si daca nu merge atunci cu Flixotide 2 zile; eu sper sa mearga cu Prospan.
Laura - misto fotografii! De abia astept sa mergem si noi...avem rezervare din 14 iunie tot in Vourvourou si tot pentru...22 zile![]()
Am zis ca dupa serbarea Anei de sfarsit de an din 28 mai nici nu o mai duc la gradi sa nu-mi ia cine stie ce balaur taman inainte de concediu. By the way , la serbare Ana are rolul - Ariel, micuta sirena
sa o pupe mama pe ea de frumusica...de abia astept sa o vad costumata, cred ca va fi delicioasa - hmmmm ce ti-e si cu cioara![]()
Ema - bafta la eco!
Shose - sanatate mamei tale!
Eliza -hmmm mi se pare cam mult sa-i ceri unui pitic asad e mic sa pape singurel tot timpul...ca au ei pretentia sa o faca din cand in cand ok, dar nu tot timpul...si in plus mi se pare nesanatos sa pape doar finger food tot timpul, au nevoie si de supite si de iaurt si alte chestii semilichide...vorbeste si tu cu madamele alea poate gasesti vreuna care sa o ajute...
gradinarita!
Sanatate tuturor clopoteilor cacaliciosi si mucosi![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Neata si multzu de , Laura!N-am intrat ieri, pt ca am primit o veste de kko de la job: nu mai am program redus; mi s-a spu clar, ca ori renunt, ori ma da afara pe "restrangerea activitatii si restructurarea postului". Si, 'bonus' m-am mai facut si cu extra sarcini ... evindent, prestate moca. Situatie de kko (d'ala de la Eva si Sofia) Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Ce nemernici

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
miky_mamica spune:
| citat din mesajul lui ginnette Tu ai avea castig de cauza; n-au voie sa-ti desfiinteze/restructureze/sa angajeze pe altcineva pe postul tau cat esti in CIC; si dupa ce te intorci, 6 luni n-au voie sa te dea afara. Dar, cum ai spus, idiotii fac ce vor si apoi trebuie sa te lupti tu, sa obtii ce ti se cuvine de drept (cu multi bani si mult timp - e adevarat ca banii, ii recuperezi, dar timpul si nervi ... sunt lost forever). Vorba ta, tara de rahat! ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Ba au cum si inca cu ce tupeu ... postul meu nu mai exista pt ca au desfiintat toata filiala din Bucuresti si mi-au spus foarte clar ca dupa CIC sa nu ma astept la nimic de la ei ...
ceska777 spune:
Gata, doarme gaza de 1h, eu am rasfoit niste reviste sa imi treaca durerea de cap!
La dr am asteptat 45min peste ore progamarii! Buuun. Gaza a inspectat tot cabinetul (bucatarie secretariat sali de asteptare etc) s-a jucat. La control a urlat ca din gura de sarpe, abia a putut sa il asculte la plamani, sa se uite in gat si urechi. Am primit un sirop si picaturi pentru nas.
La controlat si la testicule, dr cel nou nu e de parere ca trebuie intervenit, doar tinut sub observatie. Vom merge totusi pe 27 mai si la dr vechi sa vedem ce zice el. Noul dr s-a cam mirat ce putine vaccine avem si in vederea mersului la gradi de la anu avem de recuperat o groaza. Asa ca daca ne facem bine ne intepam pe 20 mai.
Cam atata.
Merg sa citesc ce-ati mai scris cat doarme gaza.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
Miki, Stoisor, Ginete ce cretini asta chiar ca e tara lu' papura voda prin loboda fiecare face ce vrea
iar pana se aplica legea te mananca toti sfintii
Ema tinem pumnii azi la eco!

Nati sanatate multa fetelor!De abia astept sa vad poze de la serbare cu Ana iubita!
Eliza poate sa-i dai la gradi mancare mai solida pe care o poate apuca cu manuta si acasa cand ajungeti mancarea cu care ai obijnuit-o, vb Laurei aici sunt vreo 3-4 ingrijitoare la o grupa de max 10copii si le da in gurita, si caprta mea se mai prosteste am o furculita mica cu care mai papa ea dar de cele mai multe ori baga pe langa, o las ca asa ii mai bag eu cu lingurita si mananca mai bine crezand ca se hraneste singurica.
Mitshu ce baiat mare si frumos este bb C
, asteptam vesti mai des despre el.
Ceska imi pare rau ca sariti concediul anul asta
, de abia astept sa se termine criza asta mai repede (slabe sanse)Sanatate micului Benji si sa scapati mai repede de intepaturile vaccinurilor.
Shose recuperare rapida mamei tale!
Pipetul mic!
Sofia si-a reglat scaunele, am dus azi proba pt coprocultura si dc tot am facut-o pe asta i-am facut si coproparazitologic asa pt linistea mea.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
stoisor spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Stoisor cred ca esti stresata rau cu vomitatul asta al Sarei, nush de ce unii copii o au pe asta cu vomitatul una doua saracutii, baietelul unei prietene de a mea tot asa, pana nu trece o ora dupa masa nu il urca in masina sau carut de frica asta. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
da cam asa ceva ,insa la noi este vb despre gingiile care o dor ff tare si isi indeasa mainile in gurita ,pe amandoua odata si pana la cot daca ar putea.....deci trebuie sa stau efectiv cu ochii pe ea ,eventual pipa sau ceva inele de dentitie dar NU mainile,caci rapid varsa la cat de tare si le infunda in gura
Sara Ioana 15.02.2008**************************
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
vsti cat de cat bune Nataliasi Ceska ,sanatate la pitice si pitic
Ema bafta la eco si asteptam vesti
Miki ,Roxana
,ne resemnam si cautam ceva ,altceva,nu ne putem lupta cu morile de vant,eu una nu o fac
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

, Laura!
!