Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si multzu de , Laura!

N-am intrat ieri, pt ca am primit o veste de kko de la job: nu mai am program redus; mi s-a spu clar, ca ori renunt, ori ma da afara pe "restrangerea activitatii si restructurarea postului".
Si, 'bonus' m-am mai facut si cu extra sarcini ... evindent, prestate moca.

Situatie de kko (d'ala de la Eva si Sofia)!

A propos, cum sunt printzesele?

L-am admirat pe Conrad - o dulceata de baiat.

Am retinut ca s-a stabilit o intalnire; eu sunt pt Gradina Botanica (sau Cismigiu) in w/e; in cursul saptamanii, n-o sa mai am cum.

Revin.

(scuze ca m-am vaitat 'off topic')

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

Laura si mersi de cafea!

Alina si mersi ca ai dat strigare dupa noi!

Fetelor you all ca mi-a fost dor de voi!

Din pacate am lipsit motivat...Ana a luat o enteroviroza de la gradi si am ajuns cu ea la perfuzii, iar peste 2 zile si cu Stefanitza bineinteles ca n-a ratat-o nici pe asta , iar acum ca am scapat de varsat si cacaleala am dat in raceala si e plina de muci si tuseste ca magarul...la 11 merg cu ea la medic si sper sa nu fie ceva nasol.

Grati - da sa pup fata! Sunt surata de suferinta...doar ca la noi incep sa se iveasca caninii si m-am obisnuit ca asta e reactie ei la eruptia dentara, nu mananca decat atat cat sa supravietuiasca, nu bea aproape nimic in afara de san si imi intinde tzitzi pana ma aduce la disperare...nu mai spun ca tzipa de a speriat tot bloculSi a mea e slaba ...ce era ea balerina, acum cu enterocolita a revenit la 9600

Eu cu ocazia perfuziilor le-am facut si analizele si nu au paraziti nici una, sunt putin anemice, adica au hemoglobina 12 si hematocritul 35, respectiv 36...aprox bine...in rest sunt ok cu calciul, magneziul...

Pup si revin mai tarziu.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stoisor, larisuca, dragele mele, ca m-ati salvat din "singuratate" Glumesc! Intre timp m-am apucat de munca dar eram chiar intrigata ca nu intra nimeni pe aici...

Larisuc, offf, imi pare tare rau pentru mami tau.... Eu care am stat mai mult de 3 luni cu un picior in ghips stiu cum este... Pacat ca mama ta a "fortat" piciorul cu entorsa.... Acum il are bagat in ghips? Tare nasol este sa ai probleme la picioare... Sper sa se faca cat mai repede bine !!!

Elle,

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Ca sa nu lasam fetele Nataliei singure mergem si noi la medic intr-o ora.
Si Benji behaie, azi noapte s-a trezit de 2x intr-o criza de tuse. Mergem la un pediatru nou, mai aproape de noua locuinta, sa vedem cum ne placem reciproc.

Ginette,
nasol cu vestile de la munca. Dar in perioada asta de criza tre tinut cu dintii de orice job. Pacat ca profita cu nesimtire angajatorii!!!!!!

Cand revenim ne uitam si noi la poze cu Conrad-promitem.

Laura_D,
ti-am admirat puii iar peisajele alea din livada de maslini m-au imbolnavit!!!!!!

Noi suntem loviti de criza rau, nu reusim sa vindem mansarda...
Asa ca taiem si anu asta orice concediu de pe lista: ajunge ca merg cu B. in Ro vreo luna, tati o sa se multumeasca in august cu mers la iarba verde, strand si poate pescuit.
Gata fug sa pregatesc gaza!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Io's cam prinsa cu Iulia zilele astea. De duminica nu m'am mai dezlipit de ea nicio secunda, ca mama a cazut pe scari si a facut o entorsa urata si pt ca a continuat sa mearga la servici 2 zile cu piciorul asa, i s'a umflat cat casa. Asa ca saptamana asta am experimentat cum e fara ajutor. Greeeeu, dom'le, greu!
Dar in we nu ma las, tot i'o duc o noapte (ca noaptea nu o alearga prin pat).
Va all!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Off, imi pare rau; sanatate multa si refacere rapida.
Am 'experienta' in cazutul pe scari si e groaznic.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici, Offff, fi-ar ei sa fie...eu cred ca-i poti da in judecata sa-i obligi sa repecte prevederea legala dar.... mai bine nu ca ti-ar face mari mizerii apoi...tare grea este perioada asta... cand s-o sfarsi?????

Natalia, aoleu prin cate au trecut si trec printesele tale.... Sanatate muuuuulta!!!! pai cu eneroviroza si raceala de acum imi dau seama ca a slabit saracuta de stefi si nu are nici pofta de mancare... Ti- recomandat ceva medicul pentru usoara anemie??
Mi-e si frica sa ma gandesc la asta... eu cam uit sa-i dau lui eleni vigantolul ala... Voi o mai faceti? Regulat ?

Ceska, offf, si micutul benji... hai ca poate nu o fi cayul de antibiotic si scapa doar cu siropel de tuse!!! sanatate muuuulta!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Natalia mami prin cate ai trecut,sanatate multa la pitice si tie putere sa iesi la suprafata,cred ca este greu sa le vezi una dupa alta bolnavioare si din una in alta apoi
Ceska si piticu tau cu mucisorii??sanatate si
Roxana putere multa si nervi de otel ,asa stiu unii sa profite si sa dea cu pumnu in masa,magari,fara cuvinte....... eu nu mai am postul asa ca trebuie sa incep sa caut ceva ,erau obigati de lege sa mi-l pastreze dar asta e tara noastra de kk-o ,ar fi trebuit sa ma intorc la scarbici la 4 luni ale Sarei ,asa ar fi vrut dar cum nu am facut-o au trecut la artileria grea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Off, Nati ... mi se face paru' maciuca cu enterovirozele astea (si Adela a tras ieri o pleasca cu apa, de jur-imprejur; a fost doar una si i-am dat mar copt; acum astept sa vad azi ce surprize imi mai rezerva).

Si Benji, cu tusea ... off! Cred ca noaptea a fost un chin.

LauraD, Ceska .
Nu prea am castig de cauza; mai ales ca mi-ar da salarii compensatorii. Oricum, am ales varianta sa stau - salariile compensatorii nu mi-ar ajunge sa platim ratele .

Gata, nu va mai stresez cu pb mele.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Roxana putere multa si nervi de otel ,asa stiu unii sa profite si sa dea cu pumnu in masa,magari,fara cuvinte....... eu nu mai am postul asa ca trebuie sa incep sa caut ceva ,erau obigati de lege sa mi-l pastreze dar asta e tara noastra de kk-o ,ar fi trebuit sa ma intorc la scarbici la 4 luni ale Sarei ,asa ar fi vrut dar cum nu am facut-o au trecut la artileria grea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Ali

Tu ai avea castig de cauza; n-au voie sa-ti desfiinteze/restructureze/sa angajeze pe altcineva pe postul tau cat esti in CIC; si dupa ce te intorci, 6 luni n-au voie sa te dea afara.

Dar, cum ai spus, idiotii fac ce vor si apoi trebuie sa te lupti tu, sa obtii ce ti se cuvine de drept (cu multi bani si mult timp - e adevarat ca banii, ii recuperezi, dar timpul si nervi ... sunt lost forever).

Vorba ta, tara de rahat!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Sanatate multa bolnavioarelor noastre puse la regim!!!

Ce m am bucurat sa mai vad poze cu Conrad, baiat mare si frumos si pe deasupra mare plimbaret, felicitari!

Natalia sanatate multa fetelor,of cum ati dat si voi dintr-una intr-alta!

Stoisor cred ca esti stresata rau cu vomitatul asta al Sarei, nush de ce unii copii o au pe asta cu vomitatul una doua saracutii, baietelul unei prietene de a mea tot asa, pana nu trece o ora dupa masa nu il urca in masina sau carut de frica asta.

Shose refacere usoara mamei tale!

sanatate multa si pt Benji si celor care mai sunt bolnaviori, hai mai copilasi ca vine caldura nu va mai imbolnaviti mai puiuti !

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput