Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roli, si poti incerca inainte de cremuta si cu apa termala de la avene...
Si dimitrakis se scula pe la 3-4 anisori in mijlocul noptii si plangea... Viseaza urat saracutii de ei....

Danutule, pai si eu tot vanish lichid folosesc. unul in bidon de plastic roz. In romania mai este si o pudra de vanish care este chiar mai tare...
Acum, ori varianta romanasca este mai concentrata ori petele de la iarba frantuzeasca sunt mai rezistente . Glumesc!
Drept este ca pete de iarba nu a fost cazul sa scot pana acum ca ai mei se joaca numai in parcuri pline cu nisip de constructii ii gasesc si in fund si pasa lui eleni firicele de nisip
e cosmarul vietii mele

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
cum spuneam eu nu am curaj sa conduc aici in DE, unde e cam ordonat traficul cu copilul in masina. Bine ar fi si mama cu noi sa il pazeasca dar..... cum spune si Laura in Ro te arde rau la buzunar sa inchiriezi o masina. M-ar costa drumul cat sejurul! Mai mult poate!
Nu inteleg de ce se intampla asa in RO. Probabil nu au clienti (care sa isi permita asta) si de aia cum prind unul, cum il jupuiesc. In general comparativ multe sunt mai scumpe in RO! Fara explicatie pentru mine!
Sper ca ti-a prins bine pauza si cafeaua si te mai astetam si maine dimineata la cafea.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, ma gandesc ca poate gasesti la vreo agentie din Timisoara un sejur cu autocarul la Bulgari. Acolo ai parte de o vacanta "ca lumea" la Marea Neagra, comparativ cu litoralul nostru si ai avea transportul asigurat. Chiar daca ai inchiria masina, mie una mi se pare prea lung sa conduci singura cu copilul atata amar de km Timisoara-Constanta si retur.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzicile.

Moni.... LA MULTI ANI!!! fericiti alaturi de cei dragi. Scuze de intarziere.
Am citit si despre problema tatalui tau si .... te inteleg perfect.Eu as proceda altfel:as cauta referinte si as face o programare, l-as convinge pe tata sa mergem sa discutam tot ce implica operatia si sansele.Un fel de ..consulting inainte de operatie.
Socrul meu a avut operatie pe inima si era trecut de 70 de ani.A mai trait inca 12 ani,fara probleme.Si fuma si bea cafea si nu tinea regim... la 81 de ani.

Cateodata parintii se sperie si devin ca niste copii mici.

Eu am tras cu tata in 2004...si dupa aceea inca vreun an. A avut o operatie de colecist,in Bucuresti... insa pe masa s-a speriat rau de tot.Cand s-a trezit din anestezie, ne tot spunea ca l-a vizitat Teo Trandafir cu camera video si ca l-au dat la TV.Normal ca nu a fost adevarat.
Anyway.. si-a revenit super dupa aceea, fizic...insa psihologic..a intrat in depresie si era speriat din orice... daca cineva ridica glasul putin la el, plangea ca un copil mic.Incepuse sa ii fie frica de moarte si tot asa.
L-am dus la cateva sedinte la psiholog... i-a dat tratament si... dupa vreun an si-a revenit.S-a calmat, a inceput sa doarma mai bine, sa manance.... insa... o alta boala a dat peste el: Alzheimerul. Si de-aici... a inceput pentru noi..ai casei... lupta in luarea deciziilor si... punerea lor in balanta.

Eu zic sa insisti totusi cu operatia pentru tatal tau. Cauta un doctor bun.. parca pe la Cluj sunt cardiologi renumiti.Si... inainte de-al interna, mergi cu el si discuta cu doctorul toate aspectele.

Va doresc numai bine. Stiu ca nu e o decizie usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ceska... oare nu e posibil sa... puneti mana de la mana... voi si parintii..si sa cumparati o masina second-hand??? Sau... si mai bine... sa luati o masina din Germania.. caci sunt asa de ieftine!!!!Conduceti in Romania si...o lasati la ai tai. E foarte buna pentru timpul cand mergeti in vacanta acolo.

Noi mereu am inchiriat de la aeroport...si mereu am dat cate 700-800 $$. Asa ca ne-am gandit ca ne-ar fi mai ieftin sa luam una second-hand sa o lasam la un vecin in garaj,pana vizitam iarasi pe cei dragi.

Roli - oare e de la caldura??? Am vazut si la Andrew caci, atunci cand e cald sau umed.... sau de cele mai multe ori aici.. amandoua in acelasi timp,se irita... astia o numesc heat-rash... mai ales ca... acolo unde e pampersul.. se freaca de piele,mai ales daca e putin mai largut...
Daca e pe fond alergic, noua doctorul ne-a dat Nystatin unguent, de dat pe locul afectat dupa baita.

Si... sa arunc si doua vorbe despre noi si-ai nostri:

Ieri de ziua mamei.... m-am tezit cu 2 felicitari pe birou:una de la sot,una de la copil.
Cea de la copil.... suna ceva de genu':
"Hei,Mama...pentru toate datile cand am fost rau si ti-am facut viata un cosmar,am doars un singur lucru sa zic in apararea mea: sunt COPILUL tau, si asta mi-e MESERIA! ....Cu dragoste, de ziua Mamei "

Mi s-a parut rautatcioasa.... si ma si gandeam ce l-a apucat pe sot sa aleaga asa ceva... apoi mi-a povestit ca a mers cu Andrew la cumparaturi si.. i-a tot aratat felicitari... iar copchilu' meu a ales-o pe-aceasta. So... am zis multumesc si l-am pupacit.

E inca marait si plin de bubite... pe burtica si in jurul gatului,ii trec pe moment si ii apar din nou, mai ales cand e suparat.Si, cum a fost suparat mai tot timpul zilele astea,le-a cam purtat cu mandrie.Si s-a tot scarpinat si.. s-a zgariat.

E plin si de personalitate si imi vine cateodata sa-l pelsnesc. Refuza cu inversunare sa accepte mancare, mai ales de la mine.
Da din cap ca un evantai gen nu, nu...sau mai rau, ca elicea unui elicopter,de mi-e si teama sa nu-l vad decoland din scaunul de masa.

Om trece noi si peste asta... sanatosi sa fim.Si...rabdare sa avem!!!!

V-am pupat... o zbughesc la dus si la munca.Mai am saptamana asta si-apoi.... ma lepad destresul provocat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mai fetelor,intru pe fuga sa va povestesc de ce am ras pana acum...
apropo de inceputurile copiilor in ale scrisului, de statullor la calculator...
ma suna sora-mea putin mai devreme sa ma intrebe de ce am deschis eu subiect la odiseea sarcinii intitulat "ioana nanica"...
eu,mirata, ma jur ca nu am deschis subiect la odisee... mai ales intitulat ioana nanica...
si caut de-mi sar ochii si-l gasesc:
uitati-l :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133113
practic... nu am scris nimic... doar un emoticon cu bebe si cuvantul eleni...
si mai practic nu am scdris eu...
a fost mana lui dimitris...
ca el asta stia atunci sa scrie: IOANA, NANICA, ELENI

ma intreb la cati o fi dat PM, sau mesaje din mesenger...?????

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

In primul rand, Jelimoni, LA MULTI ANI! FERICITI PENTRU ZIUA DE IERI. SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE VISELE!

Noi am fost la audiolog, dar Sofia fiind treaza nu a reusit sa-i faca nici un test, desi a incercat cateva, dar se zbatea pt ca uraste sa fie tinuta strans. Asa ca, mai mergem o data maine, de data asta la spital nu la clinica, sa o anestezieze cateva minute sa ii poata face testele auditive. Doamne Ajuta!

Fetele, ieri am fost la Ziua Mamelor de Ingeri, dupa cum va spuneam. Mamicile (+ cativa tatici) care si-au pierdut bebelusii, fie in burtica fie dupa nastere, au aprins lumanari, au inaltat la cer baloane cu numele puiutilor, si bineinteles toata lumea a plans. Era atat emotie (autentica, nu contrafacuta), atat suferinta pentru unnele din ele, si se vedea ca aveau nevoie sa se intalneasca si sa planga alaturi de persoane trecute prin acelasi cosmar...Eu, cu o sarcina pierduta in luna mica, cu Sofia vesela alaturi, cu tati care venise se fotografieze evenimentul, m-am simtit cam impostoare...Nu stiam ce sa le spun femeilor acelora care sufereau atat. Ca o sa aiba altul? Nu asta vrei sa auzi atunci, stiu bine...

In fine, a fost un eveniment frumos si sensibil, si vad ca s-a inchegat o mica dar solidara comunitate de mamici.

Sofia, desi nu era singurul copilas prezent, a fost intens fotografiata de toti cei care venisera cu scopul asta la eveniment, jucandu-se foarte dezinvolta cu un balon in timp ce in jurul ei erau numai "paparazzi", asezati in toate pozitiile posibile ca sa prinda un cadru mai bun (intre ei, si tati). Cand o sa obtin pretioasele cadre, cu tot evenimentul, o sa va anunt.

Ma duc la gaza mea, v-am pupat si o sa intru maine sa va dau vesti dupa ce terminam cu investigatiile!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

mai fetelor,intru pe fuga sa va povestesc de ce am ras pana acum...
apropo de inceputurile copiilor in ale scrisului, de statullor la calculator...
ma suna sora-mea putin mai devreme sa ma intrebe de ce am deschis eu subiect la odiseea sarcinii intitulat "ioana nanica"...
eu,mirata, ma jur ca nu am deschis subiect la odisee... mai ales intitulat ioana nanica...
si caut de-mi sar ochii si-l gasesc:
uitati-l :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133113
practic... nu am scris nimic... doar un emoticon cu bebe si cuvantul eleni...
si mai practic nu am scdris eu...
a fost mana lui dimitris...
ca el asta stia atunci sa scrie: IOANA, NANICA, ELENI

ma intreb la cati o fi dat PM, sau mesaje din mesenger...?????

si Eleni - 05.02.2008

Dragul de el! Imi place mai ales ca a gasit emoticonul cu bebe!!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Moni pentru ieri! Nu te-am uitat, dar ai vzut ce putina activitate e in weekend Sa fii fericita si sanatoasa!
LauraD vazusem si eu subiectul mai demult, dar am uitat sa te intreb ce-i cu el Super tare, dragul de el
Stancutza mi-au dat lacrimile citind de intalnirea mamelor de ingeri

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Honey, merci de sugestie. Azi i-am dus mamei o cremuta pe care am folosit-o cand i-a aparut dermatita pe la 2 luni, daca nu trece in cateva zile o sa intreb pediatrul de Nystatin.

LauraD, foarte inteligent Dimtrakis! Noi am dat de net dupa 20 de ani si el stie sa deschida subiecte si sa gaseasca emoticoane. F tare!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput