Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 17
roli25 spune:
Neata!
Fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Marc. Viseaza dom'le noaptea toate bazaconiile si urla de vreo 3-4 ori pe noapte de ma chiauneste. Azi noapte urla ba ca unde sunt jucariile lui, ba ca el n-a mancat nimic...
...si dimineata e fresh la 7 de zici ca a dormit neintors.
In alta ordine de idei, Andrei a facut o iritatie f. nasoala pe spate, in dreptul pampersului, adica mai sus de fundulet...se scarpina cand ramane fara pampers pana isi face rana...ori a avut ceva pachetul asta de pampersi, ori se manifesta dermatita lui din nu stiu ce motiv, cert e ca e nasol. Mi-a povestit maica-mea, da aseara cand am fost la ea si am vazut m-am speriat. Cu ce sa-i dau?
Jelimoni, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de gaza ta iubita.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Multumim ptr cafea!Eu,desi alaptez,in fiecare dimineata beau o cafea ca nu reusesc sa ma trezesc altfel.Darius s-a obisnuit cu cafeaua inca din burtica si nu pare sa-l agite.Noi ieri am iesit cu toata gasca la restaurant(fara tati care este in Ro).A fost bine dar obositor.Am reusit sa si mananc cate ceva. tuturor!Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
eu tineam scoica in spate stanga... in acest fel mai intindeam mana dreapta si i-o mai fluturam ei din cand in cand atunci cand se mai maraia...
bine, eu am mare noroc cu dimitrakis care , mai mare fiind, o distreaza oarecum... se joaca cu ea, ii canta, o gadila...
La mine, orice pata iese cu vanish... la pete dificile pun direct pe pata... plus ca mai pun si peste detergent...
gasca vesela!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
roli25 spune:
Danonique sa stii ca si eu am baut in timpul sarcinii/alaptarii o cafeluta dimineata, ca altfel nu puteam functiona. E drept ca in prima luna de alaptare era decofe, dar apoi o faceam combinat si dupa 2 luni, faceam una normala. Niciodata nu am vazut efecte la copii.
Despre scoica, nu i-am pus niciodata in fata. Eu am un mare stres cu felul nebunesc in care se circula la noi. Prefer sa urle, da sa-i stiu in siguranta.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
primesc primesc! vad ca n-am prea fost cuminte ca anu asta a cam uitat lumea de mine multumesc fetelor pt incuranjari!laurici e riscant caci este operatie la inima...si s-ar putea cand il va deschide sa vada si alte probleme..si mi frica ca la cat si-a batut joc de organismiul lui toata viata(prin stil de viata,sedentarism,mancare aiurea si fumat 3 pachete pe zi!!!) smi frica ca nu-i va rezista inima.. ![]() ma rog sa fie bine,si sa se hotarasca odata ca poate face iar un infart oricand,sau comotie doamne fereste. ![]() azinoapte nu stiu ce-am avut ca m-am trezit din jum.,in jum de ora,sunt chiauna!bag o cafea si ma apuc sa invat la germana (pt un job) pana doarme robitza pusici la toti clopoteii si mamicile si burticile! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
la cat esti tu de suparata acum,... asta iti trebuie sa te mai si uitam

nu te-am uitat numai ca nu prea a intrat nimeni pe forum in week-end. si, marturisesc ca eu, de cand s-au terminat zilele aniversare ale piticilor am cam uitat sa ma uit pe prima pagina

mi de scuze si primeste urarile mele intarziate dar din suflet adresate

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
ROLI mie ptr iritatii mi-au zis sa folosesc CICALFATE de la Avene.E o crema foarte buna care la noi a avut efect de fiecare data.Cred ca se gaseste si in Romania.
sa treaca repede iritatia.Si Vanessa face cosmaruri si se trezeste noaptea plangand.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Neata! Ramonab, avand in vedere ca dl sot s-a trezit la 7 in loc de 10 cum obisnuia in week end a si cazut lat la datorie pe la 22:00 , eu odihnita bine am mai stat pana pe la 23:30 deci ne-am intalnit acuma dimineata la cafea Ma tot gandesc la mersul la mare cu Benji in RO. Singura chestie e ca nu vom avea masina! Nu are nimeni concediu, nici nasa, nici cealalta matusa sa le luam masinan sau sa vina cu noi deci am merge cu trenul. Din Timisoara la cuseta calatorind peste noapte, dimineata am fi la mare. Mie mi se pare stresant numai cand ma gandesc cate sarsanale am de carat pentru copilul din dotare. Mama vine cu noi dar ..... n-am pace ma tot gandesc daca nu e stresul prea mare....Vom vedea! Cel mai rau mi-ar parea sa stiu ca ne-am fi putut vedea in escala la Bucuresti de la intoarcere.... Nu vreau sa va admir clopoteii numai din poze.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) AMR 29 Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
stiu cum este cu bagajele
eu cand plec pentru 2 nopti pana la mama ma duc deja cu o valiza si o geanta de voiaj si, vorba aia,... ma duc la mama acasa nu la un hotel , deci, multe chestii nu le iau.... doar "strictul necesar" cuprinde cele doua bagaje
tu anunta din timp cand vei fi in bucuresti si sigur gasesti cateva zuze sa se intalneasca cu tine!
Sper sa fiu si eu printre ele !!!!
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
LAURA ce fel de Vanish folosesti ca eu am unul lichid dar nu prea scoate petele?
poze albert
danonique spune:
Va las ca mi s-a terminat pauza.
tuturor!
poze albert
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danonique CESKA puteti inchiria o masina ca sa nu fiti nevoiti sa mergeti cu trenul la mare.Noi asa am facut de cateva ori. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
mie - comparativ cu preturile care stiu ca sunt in grecia sau spania,de exemplu - preturile practicate de firmele din romania sunt extraodinar de mari
in jur de 50 de euro pe zi plus vreo 300-400 de euro garantie la inceput....
enorm!!!stiu de la niste prieteni ca au luat o masina in spania si au dat parca 15 euro pe zi... fara diferente de ziua saptamanii...
si Eleni - 05.02.2008
ceska777 spune:
Ellenuta,
cand va fi surioara mai mare precis va invata sa imparta jucariile! Acuma mai dai voie sa "zburde".
Danonique,
eu am si mai multi pitici legat de condus cu bebe in masina. Nu am curaj! Mai bine prefer sa am o raza mica de actiune fara masina decat sa ma stresez.... mai trag de socru sa ne fie sofer sau asteptam dupa tati. Mi-ar place libertatea dar.... poate cand mai creste B.
Deci a fost prima iesire cu toti trei puii la restaurant?
Benji de doua zile face cu degetul "nu!,nu!, nu!". Nu stiu de la cine a invatat probabil de la taica-su. Azi dimineata aduce ambalajul de la picaturile de nas, eu "nu e pentru tine asa ceva" el rade si face nu! cu degetul. Stie multe cuvinte de genul macara, buldozer, etc dar nu vrea sa isi spuna numele! Se bate cu degetul in piept si gata....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

de
18+
Eva

, eu odihnita bine am mai stat pana pe la 23:30 deci ne-am intalnit acuma dimineata la cafea