Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu v-am spus de ultima gaselnita a evei ... "a mia sau a me sau a mea" cum nimereste .. in parc, se duce la jucariile copiilor si le ia si spune ca-s ale ei .. sper sa nu o tina mult.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!
Poftiti la !!! Care vrea, care pofteste si una decofeinizata pentru zuzulicile cu samburei la purtator si pemntru danuta noastra ce alapteaza !!!

Ema, si pentru rezultatele excelente ale ecografiei!!! Deci seamana cu frate-sau milan...

Larisuc, sunt super carucioarele alea!!! Stiu ca unul d'ala am folosit eu in grecia de la cumnata-mea... Diferentele dintre ele sunt mici. Mie, parca imi place o idee mai mult modelul quest... Ce fericita va fi pipetul in "mercedesul" ei cabrio !!!! Cum mai este mana mamei tale? ( sau piciorul ???)

Cati, s-a facut ! de joi incolo ne vom vedea !!! Abia astept!!! Chair m-as bucura sa o putem face chiar joi sau vineri caci sambata si duminica este un haos total in parc... Am fost sambata in moghioros cu alinush si gasca ei si am plecat dupa 3 ore si jumatate ametita total de zgomot, alergatura si tot furnicarul acela de oameni si copii...

Cris, ce probleme iti faci tu acolo???/ Chiar ca ai pitici... Lasa fata in pace !!! Putini copii sunt cei care mananca singurei la varsta asta! De asemenea, cei mai multi copii inca vorbesc "bebeluseasca" la aceasta varsta! Chiar nu trebuie sa-ti faci probleme!!!Eleni mananca- uneori- singurica bucatele de cascaval, carnita sau biscuiti, pufuleti doar ca ii este prea foame si este prea pofticioasa... Este ca un catel, cum vede pe cineva ca mesteca ceva se infiinteaza in fata lui si cere si ea !!! Probabil ca bia ta nu este prea gurmanda - ca sa zic asa- si mai bine pentru ea ca nu va avea probleme cu regimuri de slabit la viata ei !

Lala20, sanatate multa lui biencuta ta! si eu cred ca nu-i cazul de antibiotic daca este doar raceala... ar trebui sa o vada totusi un medic sa-i verifice gatutul...

Laurici, off, 2 saptamani deja... Si, doar muci ? Sa nu fie ceva pe fond alergic... Este perioada propice dezvoltarii alergiilor... fetele frumoase!

Natalia, eladeea, si pe mine ma intereseaza subiectul... Pe mine nu ma lasa barbatu' sa folosesc pastile iar metoda calendarului folosita de noi... a creeat-o pe eleni !!! Deci, exista sau nu plasturi d'aia si pe la noi. Si injectiile alea "suna" bine...

Ven, chiar ca mi-era dor sa-ti mai vad frumosii baieti... !!! Felicitari lui markus pentru cuvantul format/ scris!!! La faza asta suntem si noi... Culmea este ca dimitris poate scrie in general, toate cuvintele cu execptia celor ce contin grupuuri de litere chi, cge, gi... etc dar nu le poate citi... citeste toate literele dar apoi nu este in stare sa reproduca cuvantul

Roli, inca putin si gata, va mutati la casa noua !!! Ce bine o fi fost la seara voastra romantica!!! Felicitari ca aveti astfel de initiative!!!

Stancutza, abia astept sa va vad!!! pentru sofiuta ta!!! Sa fie totul bine si sa intri dupa amiaza sa ne dai vestea ca totul este in regula! Asa va fi !!!

Nicole, super alegeri a facut baiatul tau !!! Si apoi, a ales in cele din urma si calculatorul... ce tot ii impingeai tu carti si pix ?!( si eu am facut la fel cu eleni fara sorti de izbanda )

Jelimoni,... offf, imi dau seama cat de rau trebuie sa-ti fie... pentru tatal tau! Sa-l ajute dumnezeu sa ia hotararea cea mai buna pentru el! ce varsta are? este riscanta operatia datorita varstei sale sau complexitatii ei...? laura robotelul blond si caruia ii place baita!

Ceska, si de la mine pentru mamica lui benji !!! In iunie-iulie voi fi aici, in bucuresti cu execptia unei saptamani de vacanta care va fi probabil la sfarsitul lui iunie... Abia astept sa-l vad pe benji "live"!!!

asta nu este o "placinta" oarecare... este chiar una de cartea recordurilor cum este la moda acum....
am obosit ma duc sa fumez o tigara si ma intorc

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

jelimoni, primesti niste urari intarziate?

La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si bucuroasa alaturi de minunea ta!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Alinush, zici ca-ti place plansul lui eleni... pai ai avut ocazia sa-l auzi dar nu i-ai auzit toate "variatiunile pe aceasi tema"
In schimb, zuzulici eu nu pot sa spun ca-mi place plansul anitei ca nu l-am auzit! Pe bune daca nu are o comoara de fetita alinuta ... tare tare cuminte! Luca este la fel de zgubilitic ca si dimitris. dar anita nu seamana deloc cu eleni.... pai, eu am avut "norocul" ca si fata sa fie ca baiatul... la fel de temperamentala, de iute si nelinistita.... Anita este o printesa frumoasa, linistita, calma... ce sa mai...

Elle, super wek-end ai avut !!! Sa ma anunti cand vor incepe prietenii tai sa taie bilete ca ma infiintez si eu Nu de alta dar mama acasa la ea si-a taiat toti cipacii ce faceau umbra ca erau "batrani" si desi are acum vreo 15 copaci in toata curtea aia sunt mici si nu fac pic de umbra... Drept pentru care nu-mi prea da ghes inima sa plec in wek-end la ea....
cat despre noua pasiune a evitei... dimitris pana de curand zicea " a mia " sau "al mieu" ... ii spuneam numai moldoveanu' lui mama cand il auzeam. si apoi, concret, fata noastra are simtul proprietatii dezvoltat ! bravo ei !!!

Rlc, despre sotul cretulinei vorbeai ??? ce spunea la tv ?

Chiar, cretulinaaaaaaa??? unde esti ??? vezi ca te bombardez cu un telefon in curand daca nu dai semn de viata...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Multumim ptr cafea!Eu,desi alaptez,in fiecare dimineata beau o cafea ca nu reusesc sa ma trezesc altfel.Darius s-a obisnuit cu cafeaua inca din burtica si nu pare sa-l agite.Noi ieri am iesit cu toata gasca la restaurant(fara tati care este in Ro).A fost bine dar obositor.Am reusit sa si mananc cate ceva.Spre seara am fost in parc si Vanessa si Abi s-au simtit excelent.Le placea sa se arunce pe iarba si ca urmare si-au inverzit hainele.Aveti idee ce trebuie sa fac sa scot petele de iarba?Voi unde puneati scoica in masina in fata sau in spate?Eu pana acum am pus-o in spate dar uneori Darius urla minute in sir si nu ii pot face nimic.Din pacate nici el nu vrea suzeta desi ma chinui de cand s-a nascut sa i-o dau.Am vreo 10 modele si nu le tine deloc in gurita. tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

cu intarziere...

MONI !!!
sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mai mult noroc si fericire !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

jelimoni, primesti niste urari intarziate?

La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si bucuroasa alaturi de minunea ta!

Eva creste mare
Eva

papa bun

primesc primesc! vad ca n-am prea fost cuminte ca anu asta a cam uitat lumea de mine
multumesc fetelor pt incuranjari!laurici e riscant caci este operatie la inima...si s-ar putea cand il va deschide sa vada si alte probleme..si mi frica ca la cat si-a batut joc de organismiul lui toata viata(prin stil de viata,sedentarism,mancare aiurea si fumat 3 pachete pe zi!!!) smi frica ca nu-i va rezista inima..
ma rog sa fie bine,si sa se hotarasca odata ca poate face iar un infart oricand,sau comotie doamne fereste.
azinoapte nu stiu ce-am avut ca m-am trezit din jum.,in jum de ora,sunt chiauna!bag o cafea si ma apuc sa invat la germana (pt un job) pana doarme robitza
pusici la toti clopoteii si mamicile si burticile!

Mergi la inceput

JELIMONI

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Ramonab,
avand in vedere ca dl sot s-a trezit la 7 in loc de 10 cum obisnuia in week end a si cazut lat la datorie pe la 22:00 , eu odihnita bine am mai stat pana pe la 23:30 deci ne-am intalnit acuma dimineata la cafea .

Ma tot gandesc la mersul la mare cu Benji in RO. Singura chestie e ca nu vom avea masina! Nu are nimeni concediu, nici nasa, nici cealalta matusa sa le luam masinan sau sa vina cu noi deci am merge cu trenul. Din Timisoara la cuseta calatorind peste noapte, dimineata am fi la mare. Mie mi se pare stresant numai cand ma gandesc cate sarsanale am de carat pentru copilul din dotare. Mama vine cu noi dar ..... n-am pace ma tot gandesc daca nu e stresul prea mare....Vom vedea! Cel mai rau mi-ar parea sa stiu ca ne-am fi putut vedea in escala la Bucuresti de la intoarcere.... Nu vreau sa va admir clopoteii numai din poze....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

CESKA puteti inchiria o masina ca sa nu fiti nevoiti sa mergeti cu trenul la mare.Noi asa am facut de cateva ori.

poze albert

Mergi la inceput