Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 15
ceska777 spune:
Astazi sunt sarbatorite in vest mamicile. Noi vrem sa sarbatorim impreuna cu voi asa ca:
Alles Gute zum Muttertag!
Baietii mei m-au surprins cu un buchetel de trandafiri rosii, m-au lasat sa dorm mai mult azi (tati l-a luat la 7 si s-a ocupat de B 2h), am luat micul dejun impreuna, vedem ce mai facem azi....
O zi faina!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Stancutza,
da nu ne pictisim deloc, o vede azi si tati!
Bafta maine la ORL-ist audiolog! Au crezut alti 2 ORL-isti ca e cazul de un consult mai amanuntit?
Eu vreau in toamna sa mergem la dentist si oftalmolog la vreo clinica de copii sa scap de alti doi pitici (dinti strambi si strabism).
Pe 27 mai facem analize de sange si urina si sper sa iesim ok!
Merg sa culc gaza atomica.
In iunie-iulie suntem in Ro si asa cum imi povestea mama la telefon facem un sejur de 7 zile la mare (cadoul bunicilor.ro-noi suntem lefterei) si se pare ca intervine si o oprire la niste rude in Bucuresti, macar 2 zile, sa ne vada.
Ghiciti la ce m-am gandit eu in secunda 2 ?????
Ia sa vedem cate zuze din capitala ghicesc????
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Ieri am parcat copilul mare la soacra-mea (care mi-a facut impresia ca a strambat din nas...dar daca a facut-o discret, excelent!
), copilul mic e parcat la ai mei de vreo 2 saptamani, de cand cu santierul si am petrecut seara cu tati
, la un restaurant pescaresc
...iar azi am lenevit ca in tinerete... Bine mai prinde din cand in cand o pauza din asta...
Ceska eu am ghicit la cea ai gandit in sec.2. Te asteptam!
Bravo lui tati lui Benji pt azi!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
IoanaMaria78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici ![]() Sanatate multa clopoteilor bolnaviori! Thea e tot cu muci (sunt deja 2 saptamani, oare nu-i prea mult?), de m-am saturat! Shose uite ce carucioare www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-108A.html" target="_blank">ieftine. Doar ca nu stiu ce greutate au, ca tare as lua si eu unul usurel pt vara, pt la mare (al meu are 5,6kg si mi se pare greu Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Si eu am cumparat acest carucior tot de aici http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucioare-copii-306.html si sunt foarte multumita de el,altceva ce sa iti spun ca greutatea nu ma intereseaza ca il cara barbatul meu
iar calitatea foarte buna
alina023 spune:
Bune demeneti, fete cucuiete si o saptamana merveioza sa aveti!!
O cafea aburinda pentru mamici obosite sau relaxate (care cum poate
) 
Eu stiu sigur ca am nevoie de vreo doua ibrice pline ochi! 
So...cum ati petrecut in weekend? Vad ca pe aici a fost miscare tare slaba. Asta inseamna ca ati fost ocupate, deci aveti ce povesti. Poftiti, va rog! ![]()
Noi am petrecut asa: Sambata am fost singura cu maimutsele din dotare. Vai sufletul si viata mea!
Luca m-a urcat pe pereti din primele minute ale zilei. La un moment dat simteam ca-mi crapa capul de nervi. Nu mai asculta deloc!!
Am avut sansa sa reusim sa ne coordonam, eu si Laurici, si am mers in Moghioros dupa amiaza. Si ea...la fel ca mine. "Intretinuta" in forma maxima de kinderi. Mai fetelor, daca o vedeti pe Eleni....

Are o gurita superba, niste ochisori la fel si (Laurici, clar o sa zici ca-s nebuna
) imi place mult de tot cum plange, are un timbru aparte. Asa cum la Dimitris imi place mult mult rasul.
In fine...ne-au stors pe amandoua copiii de ce energie mai aveam si am plecat catre casele noastre... Sau mai bine spus ne-am tarat (cel putin eu....eram zombilica).
Asa...ieri am mers la tara la fosta bona a Anei. A fost fff frumos. Copiii au avut parteneri de joaca, noi ne-am relaxat in aer liber..a fost tare fain.
Acum...din nou pe baricade. Am revenit la munca, sa ma odihnesc si eu dupa weekend.
Ca aici e odihna fata de acasa. 
Asta fu raportul de dimineata.
Pumpaceli maxime!! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ramonab spune:
Neata!!!
Unde sunteti???????????
Musai sa ma bag sa scriu ceva ca se pare ca ati disparut cu toate.
Ven baieteii tai sunt minunati.Mama, esti frumoasa de pici.
Pup fotbalistu 
Roli ce bine ca ati petrecut un pic amandoi.E foarte buna o recreere din asta.Si noi facem chestii din astea si tare bine ne pica.
Ceska si cum s-a terminat ziua mamicii?
vad ca inceput foarte frumos.
Aweya bine ai revenit.Poze?
Jmoni vazut scaldatul cum se distreaza el, il gadila cineva cu plusul, nu?
Imi pare rau pt tatal tau.Iti inteleg dilema de a insista sa se opereze sau nu.Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc.O imbratisare calda iti pot oferi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
neataa
ati baut deja cafeaua? daca nu, dau eu cate o
..
desi am avut 4 zile libere, sunt tare adormita si obosita .. n-am stat deloc zilele astea, am avut un stand la romexpo, sambata am fost la ziua unui prieten care si-a facut o casa la 30 km de bucuresti .. cu piscina, iaz, foisor, loc de joaca ptr copii, gazon, pomi .. superb .. la vara i-am spus ca ne taie bilete la intrare ..
ne facem abonament la el la curte .. ieri am iesit cu finii ca au facut un an de la casatorie si uite asa ...
eva nu s-a reglat inca cu kk .. face de multe ori pe zi insa kk e normal si nu mai pute sa-ti mute nasul .. i-am dat denbridat, furazolidon si biotics .. astept acum rezultatul la copro sa vedem ce si cum. ieri dupa-amiaza mi-a facut un 37,7 .. sa fie totusi de la dinti toata treaba asta? o fetita in parc a fost la fel ca ea si a scapat dupa ce i-a iesit maseluta .. evei ii dau caninii .. e umflata gingia acolo si se vede deja albicios ..
hai c-am scris o placinta ..
citesc din urma si revin ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Silvia,succes duminica!
(Tocmai l-am vazut pe sotul tau la tv)
...revin dupa ce o culc pe Sonia
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
NataliaS spune:
Neata! si o saptamana minunata sa aveti!
Si noi a avut un We incarcat, dar in sens pozitiv, sambata am fost la un botez si la ziua nasei Anei, iar duminica la cumparaturi de sandale pentru fete (m-au epuizat
cu mofturi si figuri), apoi lene taica, leneeeeeeeeeeeeeee, cat incape si spre seara o plimbare pe Corso sa putem adormi dupa atata lene![]()
Elle si Stefaniei ii ies caninii si e tare naspa...nu mananca, e mataita si-mi intinde tzitzi toata noaptea...
dar n-au decat sa-i iasa si sa ma chinuie acum cat sunt acasa, sa n-o apuce in vacanta![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
marinela ar fi mai bine sa faci acum operatia .. organismul suporta mai bine, esti mai tanara ... dc sa lasi sa ajungi la operatie de urgenta?
stancutza tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la control!
mitsu felicitari pentru bebe C.! ai vazut ca si=a dat drumul la mers .. ce bine! am vazut si pozutele .. ce a crescut, e schimbat .. dar tot un frumos e!
danutza m-ai facut sa rad .. puii mici .. ce se distrau ei cu apa din wc .. sa vezi cand o creste si darius .. ce nazbatii or sa faca toata ziua .. pupam piticii frumosi!
ven ti-am admirat frumosii! 
lala cum e bibi? i-a trecut febra?
nicole ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi! e dulce piticul cu hainutele .. stie ce vrea baiatu' .. afara la plimbarica. cat despre alegerile facute .. eu il vad om de afaceri!
jelimoni imi pare rau sa aud ca nu te simti bine .. ar fi bine sa-l convingi pe tatal tau sa faca operatia .. stiu ca e greu, dar trebuie. ii doresc multa sanatate tatalui tau si tin pumnii sa accepte operatia si sa fie totul bine!
roli v-ati cam facut de cap .. ma bucur pentru voi ca ati mai prins un moment de respiro .. asa bine face!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun