Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Lala20, daca nu m-am sclerozat eu de tot, Zyrtecul e antihistaminic, nu? Ce leg. are cu raceala/guturaiul/viroza?? Eladea, cum adica inelul vaginal are efect asupra domnilor? Va pup si va doresc weekend placut tuturor! ![]() P.S. Avem ceva poze mai noi la semnatura, pt. cine zicea ca nu ne-a mai 'vazut la fata' demult. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
hi, hi, hi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
am o mare dilema...
vreau sa cumpar si eu tricicleta la copilu' asta al meu, pt ca el nu mai serveste demult carucior, iar in brate...m-as cocarja de tot daca l-as tot purta...![]()
asa ca dupa cateva incercari esuate de a achizitiona una, vin cu o intrebare:
ce fel de triciclete au copilasii vostri?
eu vreau una usoara, dar cu roti de cauciuc si cadru metalic, cu maner de impins, cu curea de siguranta...o tricicleta care sa se potriveasca unui copil de 1 an si ceva...
please astept sugestii...
![]()
tks!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
LaLa_20 spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor.
Ven,Roli...trebuie sa recunosc ca sunt varza la capitolul medicamente...Nu stiu dece ii dau zyrtec...la fiecare raceala(3 cu asta)...doctora a zis sa-i dau si zyrtec...si acum are tel inchis si doc si asistenta...
Temperatura nu a mai facut de azi de dimineata...pot sa-i fac baita? si daca nu mai face deloc temperatura pot s-o scot maine afara?,ca azi m-a terminat in casa...bate cu palmutele in usa,se chinuie s-o deschida sa pleca pa...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ceska777 spune:
Ven,
admirat baietii tai fenomenali!
Si eu vreau sa trec de la pilule la altceva dar nu stiu ce.... discut problema la sf lunii cu dr. (a nu stiu cata oara o bat la cap, nu ma pot hotari asupra unor masuri invazive-uz intern etc).
Eu sunt dezamagita de dl sot care dupa 6 luni s-a apucat IAR de fumat!!!!!

Cica din plictis!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 30
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Sofia a reusit sa smulga azi tasta "space" siacum ma chinui sa scriu corect...
Lala_20, Zyrtecul e un antihistaminic, prescris de obicei in cazul alergiilor, urticariilor sau rinitelor alergice. E adevarat ca decongestioneaza mucoasa nazala, dar nu se da pentru racelile banale. Pt nasucul Biei, in afara de ser fiziologic + aspirat sanatos si eventual ceva picaturi de nas seara - noi avem Vibrocil -nu mai e necesar altceva. Si bineinteles ca poti sa o scoti afara daca nu are ferbra. Multa sanatate!
Roli, sper sa se respecte termenul de livrare pt lucrarile la apt, stiu ca abia asteptati sa va mutati in casuta voastra!
Ceska, tare am mai vrea si noi mamicile sa ne plictisim cateodata, nu? Dar de cand cu gazutele atomice prin casa, nu prea mai e chip :-) Uite ca taticii mai scapa si plictitsiti :-)))
Fetele, mi-ati admirat Sofiuta sapt trecuta cand am pus poze si nici macar n-am apucat sa va multumesc, va
acum pe toate!
S vreau sa pup si eu fetele Laura_D si Cati, pardon cuscrele :-) si as vrea si eu sa ne vedem!
Aurel_Cris, dupa ce te intorci si o recuperezi si pe Bianca de la tara, ne vedem si noi in Tineretului? Eventual si cu Anca_Soare si Grati si Gabrittza! ce ziceti fetelor?
Uf, vroiam sa dau si eu multe strigari, dar scriu asa de greu cu tasta lipsa, e groaznic.
Va pup, o noapte fara treziri va urez
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
aweya spune:
Buna seara si bine v-am regasit!
Stiuuu...am absentat cam multicel, dar am reusit sa citesc cam tot, mai greu cu scrisul ca nu ma lasa piticul.
Sambata trecuta i-am taiat si noi motul lui Mihai, a ales cheile de la masina, banii si calculatorul... oricat i-am varat cartile si creioanele sub nas, n-a fost chip sa se atinga de ele ![]()
In rest...am ramas tot cu sase dintisori, am avut si noi o zi mai kkcioasa, dar a trecut repede, nu prea vrea sa vorbeasca romaneste, tot bebeluseasca e mai "dulce".
Am inceput operatiunea "olita" si raportam o prima reusita in seara asta. Poate am noroc si nu va fi asa de greu de data asta...am mai incercat si n-am avut sorti de izbanda 
Ce mai face strumful meu?... Isi ia hainele din dulap, incearca sa se imbrace si se infiinteaza in fata usii sa mergem afara. Daca ar fi dupa el, numai afara am sta. Sper sa reusesc saptamanile viitoare si sa ne mutam la mama o perioada, ca sa stea numai afara si sa se mai invete si cu altcineva in afara de mine. Pai nu vrea sa doarma decat daca sunt eu cu el, in rest e prapad, nici cu taica-su nu mai vrea, de buni ce sa mai zic...
Am vazut si multe poze cu clopotei frumosi si isteti, dar sunt multi si nu vreau sa supar pe nimeni in caz ca as uita vreunul la enumerare, asa ca va spun tuturor ca avem cei mai frumosi si isteti copii si suntem cele mai norocoase si fericite mamici!
Cu intarziere va spun LA MULTI ANI Raly, Theli si Simonette! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite de familiile voastre!
Va pupam si dorim o noapte linistita!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
jelimoni spune:
buna seara si de la sb//desi la ,moine nu e prea buna...v-am tot citit zilele astea dar nu stiu de ce am scris...de fapt stiu...starea mea de kko...am ajuns sa urasc ca deschid ochii dimineata...
...acum tot caut pe net despre operatii pe inima caci tatal meu are nevoie neaparat si urgent de asa ceva,dar mai nou nu vrea sa faca ca i prea frica,si decat sa moara pe masa de operatie acum mai bine stie ca mai are cateva zile si va muri pe neasteptate...cand ii va fi sa moara...imi vine sa tampesc cu gandul asta ca n-are curaj sa lupte pentru viata lui,chiar daca stiu si imi inchipui ce-o fi in sufletul lui..si-l vad deprimat si suparat..dar nu stiu cum sa-l conving ca trebuie sa faca asta...pe de-o parte ma si gandesc...ccum as suporta sa stiu ca il conving s-o faca si nu va rezista operatiei???off ca mi-am varsat amarul,ma iertati...vedeti..stiam eu de ce n-am scris zilele astea,sa nu va inebunesc cu gandurile mele...
pe langa asta si multe alte suparari si frustrari ce ma macina...si ui asa m-am saturat de tot...noroc cu Roberticu meu frumos ca-mi mai lumineaza ziua..apropo,am mai pus cateva poze cu el aici http://entertainment.webshots.com/album/571906115MHKmYTva pup,si noapte buna!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni ...si uite asa m-am saturat de tot...noroc cu Roberticu meu frumos ca-mi mai lumineaza ziua..apropo,am mai pus cateva poze cu el aici http://entertainment.webshots.com/album/571906115MHKmYTva pup,si noapte buna! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
Buna dimineata!
Am vrut sa il vad si eu pe Robertinu', dar nu merge link-ul.

ALBUM
6
si 5 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
Gata..am intrat in album, si am gasit pe Robert facand baita si dupa baita!
Aici e link-ul cu poze.
ALBUM
6
si 5 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
stancutza spune:
Hello zuzici!
Pe-afara cu picii, presupun?
Eu am intrat cu 3 scopuri:
1. sa aduc din nou clopoteii pe prima pagina :-)
2. sa va spun ca azi are loc un eveniment frumos, Ziua Mamelor de Ingeri (organizata de Bianca Brad), in Bucuresti pe stadionul Iolanda Balas, de la 18.30. Noi cred ca vom merge. Mai multe detalii aici: http://www.organizatiaemma.ro/
3. Maine la 14.30 avem programare cu Sofia la un ORL-ist audiolog. Daca va crede de cuviinta, e posibil ca in afara de consult sa ii faca si niste teste auditive. Abia astept sa scap de stresul asta, acum mergem cu recomandare de la 2 ORL-isti. daca aveti timp, sa va ganditi putin si la noi, sa fie bine.
V-am pupat zuzici!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei