Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

OF! Eu renunt sa mai strang dupa copil pana nu merge la culcare si/sau o sa fie destul de mare sa stranga el!

Si-a dat peste cap camera in ultima ora, de doua ori l-am antrenat in actiune "strange pe-aici, arunca tot in cutia aia!" dar nimic. Dupa 5 min e tot la loc. O sa mai strang cand doarme el.
Si ai vostri sunt asa dezordonati????

La noi e vreme urata innorat si a plouat rau la pranz.

Mersi de sfaturi legate de concediu.
Cred ca anu asta zicem pas si ne facem de cap la anu? Poate ma mai razgandesc de doua ori... cel mai mult mi-ar conveni sa fim cu tati si masina noastra. Vom sta la soare in curte si ne vom balaci in piscina!

Jelimoni,

La multi ani!!!!
sper ca mai primesti urari...si un pupic lui Robski!
(cred ca asa ii ramane supranumele!? si Benji al meu e uneori Benjaminski!)

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LAURA ce fel de Vanish folosesti ca eu am unul lichid dar nu prea scoate petele?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Si eu folosesc Vanish, e mai mult gel decat lichid, stropesc petele si se curata f. bine, doar petele de fructe ies f. greu sau aproape deloc.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Laura D,lui Dimitris,in legatura cu ce m-ai intrebat,da era sotul cretei,era vorba de proiectul de care ne zicea Silvia:"bride parade"

Jmoni,multa sanatate tatalui tau,si putere sa ia decizia corecta;am vazut pozele cu Robert,e un dulce,scuze ca te intreb dar tu mai porti verigheta?nu stiu de ce dar am remarcat in poze

off,iar nu mai pot sa ma adun,v-am citit asa pe randuri,dar revin

Codruta,ce mai faceti?

Nati,pe Corso?In Oradea?

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna seara!
Sunt plina de nervi..Ziua de azi super nasoala...numai ghinioane...Am pronit-o de la pranz, cand intr-o balamuceala de trafic infect bucurestean,, ala din fata mea a pus o super frana, pt./ ca un dement i-a taiat fata, iar eu cu masinuta mea, desi am pus frana franei, l-am atins fff usor..Ce sa zic..m-a jecmanit de un milion..ca el trebuie sa-si vopseasca masina, sa indrepte tabla (care era..ce sa spun..aproape ca nici nu se vedea)...Norocul meu ca aveam doar milionul asta la mine si ca nu aveam mai mult..ca el vroia 2-3 milioane..De mers la politie nu am vrut eu..ca mai ramaneam, naibii, si fara permis, sau mai stiu eu ce...plus ca masina (este a sora-mii) nu este inscrisa inca..sau ceva de genul asta ..urmeaza..si nu mai vroiam sa dau nastere la alte belele...si uite asa m-a jecmanit ala de un milion..imi venea sa-i crap capul dobotocului ala care a iesit de la benzinarie si a taiat fata..

Apoi am stat, nici mai mult, nici mai putin, decat vreo 3 ore la doctor (ginecolog)...3 ore de asteptare..

Si ultima, ca sa-i puna capac zilei tampite, i s-a stricat masina cumnatului si, of course, a trebuit sa le dau masina pe care mi-au imprumutat-o pe perioada sederii in tara (care este a sora-mii)...Si uite asa,amramas si fara mijloc de transpot, de o sa dau banii pe taxiuri acum , la greu..ca eu cu Matei nu ma duc prin mijloacele astea de transpot in comun...
Asa ca, Lauriciuleee..nu stiu ce se va alege de intalnirea noastra...
Oricum, vorbim pt. joi sau vineri..poate ma lipesc de cumnatul meu sa ma aduca sau iau un taxi si aia e..
Dar sunt super ofticata si suparata...mai ales ca nu cred ca o va repara prea curand...

N-am apucat sa citesc nimic..dar am vazut ceva de ziua lui Moni..

HAPPY BIRTHDAY MONI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE ROBY!
BAFTA LA INTERVIU!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Am uitat sa spun ca l-am vazut si eu pe Dani azi la B1...Creata, mult succes cu proiectul..este f. fain!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Jmoni cu scuzele de rigoare recunosc ca sumt cam ametita si nu prea studiez prima pagina
LA MULTI ANI!iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Robi!

LauraD am ras de m-am stricat cand am citit ce a facut scumpul Dimi, dar mai ales ca ai primit si un raspuns, ar trebui sa dai si tu un raspuns acolo sa stie lumea ce flacau destept ai!
Edit: la noi sunt preturile mai scumpe la inchirieri masini pt ca si riscurile sunt mai mari, traficul, hotii, iar asigurarea casco pt inchirieri este de kko in astfel de cazuri.

Stancutza astept vesti bune despre tiza noastra Sofiuca!

Despre noi nu prea multe ne chinuie cativa dintisori, dormim bine cu mancarea stam mai prost,toata ziua pe afara.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hehe nu va speriati ca m-am trezit asa devreme nici macar nu m-am culcat, ia uitati aici ce a facut Mada pana la ora asta, ca sa aveti ce savura la cafeaua de dimineata

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o !

laurici am ras cu lacrimi de pozna lui dimitris .. pupa mama pe el de baiat destept si descurcaret!! cum a nimerit el sa faca subiect nou si sa caute de emoticonuri! eu nu as sterge subiectul ci l-as muta la "copii spun lucruri traznite" ..

stancutza imi pare rau ca nu au reusit sa-i faca testele. tin pumnii sa veniti cu vesti bune!

cati uff .. asa e, toti tampitii si-au luat carnet de conducere, au masini smechere si se cred regii soselelor .. imi pare rau ca ai busit masinuta dar mai rau imi pare ca ai ramas fara ea .. poate totusi isi repara repede cumnatul masina si ti-o inapoieaza. ai scris tu ca nu e inscrisa masina .. cred ca poate nu stii tu bine .. daca ar fi fost asa si ai fi ajuns la politie, dosar penal scria pe tine. nu ai voie sa circuli cu o masina neinscrisa in circulatie .. poate e inscrisa provizoriu, cu numere rosii .. dar si la alea trebuie sa fii atenta caci expira intr-o luna ..

mada yammy .. sa pui si reteta, da? eu sunt lesinata dupa foietaje .. pateuri, saleuri, buseuri, dobrogene, merdenele, placintele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna dimineata!
Elle multumim de cafea!Multumim si de intrebare,Bia nu a mai facut temperatura,mucisori nu prea mai are...totusi cred ca dam si noi o fuga la doftora azi...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Moni la multi ani fericiti si mult noroc iti urez, ca totul sa se aranjeze frumos in viata ta si a baietelului tau scump!

Cati of ce de ghinioane, daca totusi ajungeti la plimbarica si in Herastrau vara asta, Let me know, noi suntem mai mereu acolo.pupicei!

LauraD, oaza noastra de optimism si energie, te pupic! Ce baiat istet Dimitris! Si Eleni ce smecheruta, cum se rasfata ea cu buni cand e vb de somnic!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput