Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
Getutza81 spune:
Ia uitati aici pe micuta mea comoara mare...Lorich, cum mai spuneam trebuie sa ne impacam cu gandul ca parazitii astia fac parte si ei din viata noastra.. mai trist e ca nu numai din nisip, pamant etc se iau, poate asta chiar mai rar, ci mult mai mult din apa asta infecta pe care nu o curata calumea.... nu ca as bea prea multa apa de la robinet, sau la bogdi nui dau chiar deloc, dar mai clatesti un bibi, un paharel si bagi direct in gurita....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
inais spune:
Getutza bine ai revenit. Sa va fie de bine mutatul in noua casuta! Nu se vad pozele cu Bogdanel...vezi ce si cum se intampla!
Noi nu am mai iesit afara. E vreme urata!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Fetelor, voi stiati? In cazul in care te incadrezi la aia 85% nu mai primesti alocatia copilului de 200 lei, am vazut acum la Protv. Io nu stiam
Pot sa emigrez? Pot? Pot?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Fetelor, voi stiati? In cazul in care te incadrezi la aia 85% nu mai primesti alocatia copilului de 200 lei, am vazut acum la Protv. Io nu stiam Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Am auzit si eu, mi se pare inadmisibil tupeul asta de 2 bani. Niste nemernici asta sunt politicienii astia. Parerea mea.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Fetelor, voi stiati? In cazul in care te incadrezi la aia 85% nu mai primesti alocatia copilului de 200 lei, am vazut acum la Protv. Io nu stiam Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Am vazut si io, dar unde scrie, unde? Eu am primit 85% si pt copil 200 separat.
Dupa ce am primit si eu 3 luni 85%, vine si postasu cu decizia la uasa, prin care ma anunta aia cat mi-au calculat si ca pot sa fac contestatie dc nu sunt de acord. Pai na, bine ca n-am primit-o dupa ce ieseam din cic

Daria
Getutza81 spune:
| citat din mesajul lui inais Getutza bine ai revenit. Sa va fie de bine mutatul in noua casuta! Nu se vad pozele cu Bogdanel...vezi ce si cum se intampla! Noi nu am mai iesit afara. E vreme urata! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Acum am venit de afara.... bogdi e tot marait, numai in brate vrea, nu stiu ce are...Uite, incercati aici
Chestia cu alocatia..... no comment.... mai bine mai ridicau umpic suma asta de 600 lei, la toate mamicile/taticii ce stau acasa cu piticii si impacau pe toti... asa unii iau exagerat de mult, altii deabea au de o paine... uite la noi, de ex, nu am putut rezolva cu banca, si suntem obligati sa luam pe varianta firmei care nea vandut apt... adica, sa platim lunar, timp de 7 ani suma de 357 euro, asta in conditiile in care eu castig 600 lei, copilul 200 si cristi 800... si mai avem 2 rate de 70 euro si 120 lei... si nu mai pun la socoteala ca mai iti trebuie bani de cel putin cheltuielile blocului si o paine si un cartof sa nu mori de foame dc nu mai mult... deci mai trebuie sa castigam in plus undeva la EDIT1000 lei pe luna ... de unde ????.... deci traim intro tara de kko....
iulia83 spune:
hellouuuu, am fost pe afara. am zis initial ca iesim sa iau un lapte praf si vigantol;, ca ramasesem fara si ne-am intalnit cu o prietena in centru si am ramas in parc, unde am si papat (am fost sa iau branzica de la magazin), am dormit, ne-am plimbat, ca a fost cald...de maine se anunta frunos, deci cred ca inauguram carutsul nostru cel albastru
am fost apoi la o cofetarie cu bebeii si noi, mamicile, ne-am delectat cu un profiterol, iar copilasii au lins la biscuiti nestle 
welcome bek getutza
nu reusesc sa iti vad pozele si-s asa de curioasa
cum ai trecut la laptic normal? ai pus in lapte praf cate putin? sau cum???
da, da, lauda-te cu cupil exemplar

MsBB mai taci ca te-am vazut in filmulets, esti ca o scandura
mancate-ar balauru
ha!
io am slabit destul...doar ca atarna pielea pe mine, stiti, aia care s-a lungit..in rest, am sclabit destul 
cleo tu si experientele triste mama
e bine ca privesti partea roz a situatiei

gabitza uitai sa-ti multumesc pt pontul cu fenistil, doar ca azi uitai numele cremei la farmacie
maine imi notez ![]()
care-i faza cu aia 200? ca n-am inteles? se aplica doar pt cele care au aplicat pt 85% din salariu sau pt toate? adica iau doar 6 mil de luna asta?

cat despre PURECI care aveti curaj, uitati-va aici sa vedeti ce are fatuca mea pe ea (si bineinteles, nu se compara pozele cu realitatea, e mult mai rau si mai urat ca in poze, dar asa ca idee) cine-i slab de inima....
edit:
ha, ha, mesajul meu arata ca unul din mesajele lui MsBB
n-ai copywright, nu? ca n-am facut inadins ![]()
iulia83 spune:
nu mai dau edit: deci, intrebari pt getutza si remarci
Bogdi e frumoooos raaaau
a crescut asa mare, super! 
intrebari: de ce sar toti cu mainile in poza asta? http://picasaweb.google.com/CristiGetaBogdi/18Aprilie2009ZiuaLuiBogdi#5333055711239881618 ca cupilu vad ca sta cuminte 
ce a ales de pe tava? ca ai tinut pt tine...
remarca: tortul e super, cu Tom si Jerry , tu arati suuuper bine
mama, mama ![]()
edit (again): Ylari draga mea, unde-s pozele din concurs? da un link sa votez. ca de cand ai zis ma tot uit si nu apare albumul cu poze ale conurentilor 
Getutza81 spune:
Iulia, e ingrozitor !!!!!!!!!! asa arata bogdi pe fata cand il musca tantarii.... ofofofo, ma doare inima... si acum plec la papica la bogdilicu, si apoi ne bagam la un film, ceva... pupici, pe maine...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
YLARI spune:
Iulia, inca nu a inceput concursul scumpa mea, e ala cu ratzusca, uita-te la Discutii generale
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png