Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
Getutza81 spune:
A, si ca tot vorbiti de slabit, si eu incerc din rasputeri, nu de alta da luna asta avem 2 nunti in 30 si un botez in 16, nepotelul meu... si trebuie sa ma incapa rochita de la botezul lui bogdanel, caci cu atatea cheltuieli in mod cert nu mai am de cheltuit pe rochite... si ca atare, mam apucat de mers la sala... dar nici de data asta nu mi se arata 

, cred ca mam fortat prea tare si ma doare undeva jos dreapta cand ridic/ma intind/ma pun in pat, etc la orice fel de miscare care solicita ceva muschi de peacolo... si trebuie sa merg la dr... cat despre mancare sunt convinsa ca ar da rezultate dc mas infometa, dar se pare ca tentatia e mult prea mare si pofta imi blocheaza orice gand care ar putea sa ma faca sa nu mananc.... si celor care vor sa slabeasca, ceva miscare, cum ar fi saritul coardei, sa stiti ca asta da cel mai mare rezultat, dc as putea, as sari si eu coarda zilnic, ca doar ieri miam adus aminte, deja aveam probl astea cu durerea..
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Tot incerc sa dau pun poze pe contul comun de picasa si nu ma lasa, nush dc ?????
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
A, si am inteles ca pufuletii dau rezultate bune de tot, cand tie foame, infuleci o punga de pufulete si foamea a trecut, calorii nik... daca miar fi pofta doar pe pufuleti ar fi bine... Andeea Marin a slabit 20 kg cu pufuleti... asa am auzit... nu stiu de la ce, dar in ultimele 2 sapt am slabit si eu 2 kg... dc totul ar fi bine, as contunua cu miscarea si cu pufuletii... asa ca fetelor, pe miscare si pufuleti !!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Getutza81 Buna fetele ! Imi este si rusine sa mai intru dupa atata timp de lipsa, dar imi fac curaj.... totul e bine la noi, nici nu stiu ce sa va mai scriu... suntem ocupati toata ziua, iesim in fiecare zi afara, si nam scapat de viermisori, asta apropos de liguane urate care ne "mananca" comorile, nu stiu cemi vine sa fac cand ma gandesc, dar asta e, fac parte din viata noastra.... E bine la casa noua si sper ca va pot pune niste poze sa ne vedeti cat de mari am crescut.... miar place sa intru mai des, dar din pacate suntem tot ocupati... parca numi mai incap in timp, trec zilele foarte repede si napuc sa fac si cemi planuiesc... va pup si sper sa intru mai des... A, si la multi ani fetitelor cesi serbeaza ziua de nastere azi !!!!!!!! =============== Geta mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare ! Micuta mea minune mare ! Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke) |
Getuta, citisem de curand pe net ca LEURDA este grozava in tratarea parazitilor intestinali, scria acolo si cum sa dai. Te rog incearca, n-ai ce sa pierzi. Este un fel de salata cu un gust foarte soft de usturoi. Pup!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Getutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Getuta, citisem de curand pe net ca LEURDA este grozava in tratarea parazitilor intestinali, scria acolo si cum sa dai. Te rog incearca, n-ai ce sa pierzi. Este un fel de salata cu un gust foarte soft de usturoi. Pup! YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Pup printesele, multumesc mult, as incerca orice numai sa nui mai distrug ficatelul cu porcaria aia de medicament.... probabil ca are gustul acela de usturoi, de aia e buna, ca toata lumea stie ca usturoiul e bun pt parazitii astia... bine lea pus numele ...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
cleo78 spune:
getuta, eu stiam de usturoi si ceapa.
Sunt nu numai contra, ci si preventiv.
Acu, nu stiu ce sa zic, dar alimentele astea nu au ce sa strice- leurda, usturoi. Deci pup si multa multa sanatate!
cat despre slabit, canbd ti-e foame, o salata de rosii, un pic de branzica, sau un iaurt. E pacat de rochitsa si de bani
.
daca 1 punga de pufuleti iti inchide foamea - dai batai!
trebuie sa slabim. sa fim frumoase.
Auziti, dar melly, si mi_bebelina si cine mai era pe unde or fi? ca melly slabise de muream de invidie!!!! dar zau ca muream!!!! si inca mor.
deci io doresc la toata lumea sa fie slabe si sanatoase. Am ramas ahsa, cu experientsa trista; acu ceva ani, 4-5, intr-o noapte la chirurgie la spitalul municipal, aduceau in salon femeile operate. Si erau 2 brancardieri cat usha, solizi. Mai, si aduc o femeie (grasa rau!), si astia 2 abia abia reusisera sa o mute de pe patul cu rotile pe patul ei, de i-au trecut transpiratiile. Mi-am zis ca nu imi doresc sa ajung un efort prea mare si pt brancardieri. Ca apoi au adus o fata de 15 ani, slaba, au mutat-o fluierand- asha forta aveau.
Plus ca pers. grase, operatia prinde mai greu, risc crescut de complicatii etc. Nu vreau sa fiu o pacoste la batranete.
plus, sa fac o gluma, pers. slabe (piele si os) pot face doar 2 boli:
-riie
-reumatism
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Getutza81 A, si am inteles ca pufuletii dau rezultate bune de tot, cand tie foame, infuleci o punga de pufulete si foamea a trecut, calorii nik... daca miar fi pofta doar pe pufuleti ar fi bine... Andeea Marin a slabit 20 kg cu pufuleti... asa am auzit... nu stiu de la ce, dar in ultimele 2 sapt am slabit si eu 2 kg... dc totul ar fi bine, as contunua cu miscarea si cu pufuletii... asa ca fetelor, pe miscare si pufuleti !! =============== Geta mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare ! Micuta mea minune mare ! Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke) |
ma bucur sa te revad! Sper sa reusesti sa pui ceva poze noi , sunt curioasa cum mai arata Bogdan. Cred ca e ditai baiatu' acum
. Eu cred ca n-am mai vazut poze cu el de la botezul lui
.Daca tot ii dai tratament poti incerca si un hepatoprotector , gen Liv25, este natural , din plante , n-are ce sa-i faca rau si cu ocazia asta ii mai protejezi un pic ficatul.
Iar in legatura cu chestia asta, cum ca Andrea Marin a slabit cu pufuleti , parerea mea este urmatoarea

Acum deh , n-am nimic cu nimeni, dar so creada tata mare ca una ca Andrea Marin a slabit mancand pufu si
dansand ca o zana
. La bani si posibilitatile lor ... cine stie cate tratamente, ce fac ele de fapt sa arate asa cum arata intr-un timp atat de scurt. Este si tare frustrant pt o mamica epuizata de alaptat si nesomn sa vezi o
gen Andrea Marin sau Nicoleta Luciu , care declara ca ele au slabit doar mancand pufu ori compot
.In fine, m-ash mai lungi dar tocmai s-a trezit mandra , ma duc sa o alimentez

noastra!
Getutza81 spune:
Da cleo, trebuie sa slabim sa fim frumoase...nici eu nu suport persoanele grase, mai ales cum miroase (soacramea ca exemplu, bleah !!!)
MsBB, ai dreptate cu pufu, scriind ma si gandeam, Andreea Marin, bhvmancand pufuletii aia care costa nu mai mult de 50 bani ?????

, vezi sa nu... dar merita incercat, nu ??... un lucru e sigur, nu stiu cum se face ca, cand eram domnisoara, mancam toata ziua de la fast food, chipsuri, sucuri gazoase, noaptea la 2 si nu ma ingrasam un kil... acu de cand am mai inaintat in varsta, fiecare gura de apa se vede la curul meu umens si mie o ciudaaaaaaaaa si as vrea sa fiu cea de dinainte...
Si apropos de mancat, bogdi tocmai mia mancat un bol mare de ciorbita cu smantanica si pituta, si mia dormit de la 11.30 pana acum 30 min.... a, si pana deseara mai trage o tura de somn... si ma intorc la papa, eu i dau cam orice, a mancat si sarmale, si fasole (in cantitati rezonabile pt el ca nus inconstienta) nu iam dat inca miere si capsuni.... dar azi incerc cu capsuni si cand voi avea ceva bani in portofel achizitionez si niste miere... a, si sa nu uit, am trecut pe lapte de alimentara, si anume zuzu... nul fierb... poate ca ar trebui ??? eh, de o luna de cand i dau nu am fiert niciodata laptele si i merge bine si asa.... si o sa incerc sa mai pun poze....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
gabitzam spune:
La multi ani fetitelor nascute azi, Catinca-Maria si Bianca! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Buna si de la noi, asa rapid ca vine un iz de undeva de pe covor...![]()
MsBb da, asta asa e: YEAH RIGHT pufuleti, compot si apa plata cu lamaie, nu tu bani la greu investiti in fundoacele lor! Ma rog!
Robert papa de se rupe - adica nu! Azi in parc dupa nani 3 lingurite de papa (intr-adevar un gust nou) si acasa iar 5 lingurite ca deh, o hi obosit!
Getuta ma bucur ca ne mai spui de voi, mi-e groaza de povestea asta cu viermii, mai ales ca astia mici isi baga mainile in gura, scurma in pamant, nisip, iarba. Uf.
Simonix pupam pt alimentatie!
Fug la odor urat mirositor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008