Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Micaela06 spune:
Iulia, vai ce a patit Mufitza, nu cred ca avem cum sa-i protejam, ca ei umbla prin iarba, se duc dupa catei... imi pare rau ca puiu are o sensibiliatate... si eu ma umflu toata la muscaturi de tantari, pureci si alte lighioane, ma dau cu fenistil gel, da nu stiu dc la puii asa mici merge.
Eu stiam ca are legatura si cu grupa sanguina, adica eu sunt varza de muscata si Stefan daca are o muscatura.
Edit: uite ca a zis si Gabitza de fenistil, eu nu mai aveam prospectu.
Socrate, am vorbit cu Daria si a zis ca abia asteapta sa se vada cu copii in parc.
Eu nu mai am nr tau de telefon ca imi schimbai 'aparatu'.
chinabulina spune:
buna dimineata!
vreme ingrozitoare la noi, ploua si e intuneric de zici ca-i 5 dimineata
. iar nu iesim. nici azi. de fapt, aseara am iesit putin, vreo ora, asa, pe la 8.
simona, multumim de felicitari
. a inceput sa mearga din ce in ce mai mult in 4 labe (cativa metri adica, nu bate toata casa)... mai avem 3 sedinte de kineto. oricum, se vede un progres destul de mare; daca fiica-mea nu se misca de pe loc, acum e duracell, face ca bebe asta: 
multumesc si celor care mi-au raspuns cu somnul, lily si ylari (daca am uitat pe cineva, imi cer scuze). si eu vreau s-o las acum sa doarma o singura data, dupa pranz, dar deocamdata nu putem, ca avem kineto la ora 14 si nu putem schimba ora. in plus, problema e ca urla, indiferent cat e de obosita, nu vrea la orizontala, se ridica non-stop
. mai vedem, mai incercam...
laura, ai vorbit cu maria? trebuia sa se duca ieri la 4D si a zis ca ma suna dupa, dar nu m-a mai sunat. stii ceva de ea? ca-mi fac griji.
iulia, nasol cu puricii. eu sunt una din persoanele care ii colecteaza. ii urasc din tot sufletul!!! 
datorita lui cleo, acum m-am apucat si eu de citit ce faceam anul trecut...
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Adriana_78 spune:
Cleo, asa deci -- ai deschis "cutia cu amintiri" - Fifi mica face un an acum, maine poimaine merge la gradinita, apoi emotiile cu scoala ...
Iulia, naspa cu puricii aia - da, trebuie scoase toate asternuturile si spalat tot; va doresc sa nu mai aveti parte de musafiri din astia!
Apropo lighioane d-astea -- imi spune acum cateva zile o prietena din BUC. ca si ea si fii-su au avut capuse - aici in Buc. -- asta dupa ce eu ridicasem in slavi "minunatul" nostru oras, ca am zis ca din pct. asta de vedere, chiar e minunat, capuse nu se dau la oameni! si acum, na! ce sa mai cred?!
Se pare ca Annika a nimerit o capusa sanatoasa
- pana acum e totul ok, nu au aparut semne ciudate.
Ylari, hai ca ai fost haioasa cu faza cu sotul si partul. sa mai zicem ca barbatii sunt nesimtitori ![]()
Adriana
Adriana_78 spune:
MissP, merci de link! ce sa zic? e groaznic! nici nu ma pot uita ce a ajuns biata fetita - apropo, am deschis un montaj cu Emma, fetita de pe DC ce a murit -- mi se pare groaznic! te chiunui atata cu un copil, ii oferi atata dragoste, te bucuri alaturi de el, atatea momente, atatea amintiri: suptul, primele lingurite de mancare, primii pasi, primele cuvinte etc. -- creste mare sub ochii tai si apoi - NEGRU! Dispare! Totul se duce! Ingrozitor! Sa pierzi o sarcina nu mi se pare asa groaznic, nu ai cunoscut viata aia inca, sa pierzi un copilas de cativa ani, iubit din tot sufletul -- off, nu cred ca exista durere mai mare pt. o mama!
socrate spune:
Am decis sa las copilul in pace sa nu il mai car la spital. Merge la trap in 4 labe deci umarul il doare numai daca il apas luandu-l in brate de la subrat. Asa ca evit aceasta manevra si il las sa se vindece. Cred ca o sa ii faca bine si intalnirea cu fetele in parc, mai uita de alea lui.
Eu ma simt asa vlaguita de puteri,nu am chef sa fac nimic.DEci azi va fi ziua cand eu nu fac nimic. Numai cat e necesar pt copil. Poate dupa ce mananc si eu ceva imi mai revin. Si beau niste multivitamine sau calciu ca iar mi s-a inclestat maxilarul. In fine, vad eu. Dar dupa ce se scoala juniorul care tocmai a adormit sigur plecam la drum.
jady spune:
buna dimi...![]()
in sfarsit dupa vreo 3 zile reusesc si eu
sa va scriu ,nu am timp deloc saptamana asta nu am avut nici o zi libera ,si saptamana asta doar sambata..de ziua lu bebe dar dupa amiaza merg la restaurantasa ca greu
dar nui bai sper sa ma trezesc mai devreme cu o ora cel putin
noi suntem bine,ne pregatim de party![]()
ylari scuze de intarziere
LA MULTI ANI!!! EVA-DENISA sa cresti mare ,sanatoasa si Dumnezeu sati dea toate lucrurile bune din lumea asta.
VA PUP
am plecat la lucru.
inais spune:
Buna dimineata!
pentru 1 anisor Catinca Maria si Bianca!
Noi suntem prin zona...va citim. Mai multe nu am de scris...Suntem la fel. Eu
de zor. Iasmi s-a trezit azi-np de vreo 2 ori ca nu putea respira...concluzia: iesim afara azi!
Nu prea se leaga datele problemei, dar concluzia conteaza! ![]()
MsBB am intrat aseara sa vad ce ati facut la medic. M-am bucurat nespus. 
Spor la gasit cresa Laura! Poate mergi si www.targulgradinitelor.ro/" target="_blank">aici cand o fi...
Simonix parca a citit "Mama si Copilul" a lui Capraru, nenea dr care ti-a dat programul meselor.
Multumim de info! 
Iulia si Nicole copiii vostri, impreuna cu Lorelei de Esme, cred ca sunt campionii forumului. Eu as zice sa nu mai scrieti aici ca va treziti cu tot aprozaru' in cap! ![]()
Merg sa mai deretic pana se trezeste Iasmi!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
MsBB spune:
Lori, Dani, Ylari , Alysh, Socrate, Simona, Laura, Magne ,Simonix,Inais 

- ma bucur ca am putut veni , in sfarsit , cu vesti bune. Ii multumesc lui D-zeu ca am reusit sa ma lamuresc cu asta.
Ylari -
hai ca merit bataitza la
pt ca io ma gandeam la ... prostii
hihihih, tu cand colo - scoteai bronzata din cuptor 
Desiree - ce expresiva este Victoria
! Asa gradinaritza si-ar dori oricine!
Alysh - 

Bravooo mami
! Hai scapa si de dizertatie
si baga kilele alea la 
Simona - baiat mare
, gata de inrolat ... la cresa! Bine ca ati rezolvat, stiu ca e mare nebunie in Bucuresti cu gradinitzele, cresele ...
Magne - sa poarte sanatos Bogdanici- pogonici noua tinuta , poate asa in noua tinuta te induri si-i mai faci vreo
si mai bucuri noua okiul ![]()
Simonix - hai ca am vazut ca la Mati a mers [emoticon care sufla peste putzi lui Robertzel]
- sa nu mai doala .
Bai asta nu inteleg nici eu la fii-mea - cum poate sa urle de zici ca acum ii iese un plaman pe gura si in secunda 2 sa rada
?
Pai normal ca mai vreau poze
, cum altfel? cu asa pui frumos si mergacios, in asa locuri frumoase => combinatia idealaaaa
Inais -
- plimbareala placuta, nitzel aer proaspat va v-a face bine la amandoua.
Iulia - ufff mititica! 

Barbata-miu a fost si el puricios zilele astea, am gasit numai kk de purice pe lenejerie ![]()
Socrate -
Seb - mai pandeste-l , vezi ce si cum , daca pare bine lasa-l asa, insa daca simti ca e cazul - consulta si un medic.
Laura - bafta la gasirea unei crese pt Mirci !
Bai 

io nu mai citesc ce si cat papa cupii vostri - nu de alta, o iau pe Lori de mana si ajungem Seaned O'Connor impreuna. Ce vorbesc eu aici? pana si Robertzel odihnit papa
. Pai cat papa Seb, Mufi , David, Robertzel
- nu mananca a mea intr-o sapt 
Adriana - ufff
mi-ai adus aminte de Emmma 

. M-am cutremurat toata cand am vazut montajul despre care vorbesti. Zile intregi numai la asta m-am gandit si mi-am dorit sa POT face ceva! ORICE! Mi se rupe inima de suferinta ei si a parintilor ei 

Merit o palma dupa cap - dar cand a vomat mandra sange ma gandeam cu teroare ce ma fac daca..... uffff TAC ![]()
Hai , colaborat cu ziua asta ploioasa sunt 

!
Chiar ieri, daca n-am mai iesit in parc, m-am apucat si eu de facut sapaturi si am urmarit potoroasa mica, Mara, cum si-a facut aparitia, am urmarit ce mai ziceam si mai faceam eu pe vremea aia...
Imi pare rau ca n-am fost mai activa si n-am notat mai multe trairi din vremea respectiva.
Ufff as avea asa multe de zissss - apropo de vieti anterioare, eu in mod cert am fost patefon sau casetofon
- bai e jale ce e la gura mea. Imi e mila de barbata-miu daca si mandra va fi la fel de
ca si mine. O sa ii facem capul cat o banitza 
Am citit ca faceti si grupul celor pe cale sa slabeasca
- va propun sa lipiti pe frigi o poza cu voi
si cand tentatia e mare
si va duceti cu ganduri ucigase inspre frigider - sa-i veniti de hac puiului, porcului ori prajiturilor din frigi , sa va vina sa faceti 

. Eu cand ma chinuiam sa slabesc - dat fiind faptul ca-s cea mai mare pofticioasa
, si un kkt daca mananca careva io
- cand mergeam pe strada de ex si imi mirosea a ceva apetisant - gen gogosi, pizza sau mai stiu eu ce , ma gandeam cat
aveam la sala de tras sa scap de povara si ma lasam la mana mea
. Mai luam o gura de apa, mai inghitzeam in sec si treceam mai departe ![]()
Hai bag niste 

- sa aveti spor in lupta
cu kg!
Hai ca ma lungesc pana la apune-soare
, dau send ... nu de alta dar ocup tot restul capitolului.
Daca vreodata va plictisiti ....
noastra!
emycor spune:
Catinca si Bianca 
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
Getutza81 spune:
Buna fetele !
Imi este si rusine sa mai intru dupa atata timp de lipsa, dar imi fac curaj.... totul e bine la noi, nici nu stiu ce sa va mai scriu... suntem ocupati toata ziua, iesim in fiecare zi afara, si nam scapat de viermisori, asta apropos de liguane urate care ne "mananca" comorile, nu stiu cemi vine sa fac cand ma gandesc, dar asta e, fac parte din viata noastra.... E bine la casa noua si sper ca va pot pune niste poze sa ne vedeti cat de mari am crescut.... miar place sa intru mai des, dar din pacate suntem tot ocupati... parca numi mai incap in timp, trec zilele foarte repede si napuc sa fac si cemi planuiesc... va pup si sper sa intru mai des...
A, si la multi ani fetitelor cesi serbeaza ziua de nastere azi !!!!!!!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)