Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata fetelor

Profit acum ca e fi-mea pe "silent" dar sunt sigura ca in curand va incepe. Deja de cand se trezise mi-a behait vreo 5 minute, vroia atarnata de ma-sa...... Aoleu si e asa de grea, nu mai pot de shale, de genunghi...

Simonix, Nicole, moooaaama, da' ce bine papa bebeii vostri... Dar sa nu il supar pe Doamne Doamne, multumesc Lui ca papa mai bine zilele astea. Eva nu vrea fructe. Deloc. Uite am sa mai incerc azi, poate am mai multa bafta.

Of, mai vroiam sa mai zic ceva si nu mai stiu ce...

Bafta Simonacip cu intarcatul cand iti vei propune. Of, eu vorbeam cu o prietena care trebuie sa nasca si mi-am adus aminte ce repede am pierdut eu lapticul... de prostanaca ce am fost... Dar iar ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa, la fel de grasana ca atunci cand am nascut-o si ca n-a avut probleme... Dar daca as putea intoarce timpul le-as da cu flit la toti ca nu e nimeni mai important ca fetitza mea. Sper la bebe 2 sa fiu muuuult mai inteleapta.

MsBB, imi pare rau de noaptea alba. Si Eva s-a perpelit de m-a zapacit. Imi venea sa il bat pe Iuby ca dormea fata la 12.30 cand s-a bagat el in pat dar s-a ridicat la un moment dat brusc sa se uite la fata si m-am speriat. Cand colo cica trasese fata un partz, dar eu apucasem sa pun mana pe ea si s-a trezit si asa a tinut-o toata noaptea in ditamai perpeleala. Ghiciti cine o batzaia la 2.30. Pai ma-sa, ta-su dormea dus desi mai devreme se speriase de o bashinica. Of, of...

Azi ii dau ciorba de perisoare (din carne de pui, nu sariti pe mine) Au iesit grozave, nu imi vine sa cred, e prima data cand fac. Apropos de ceea ce spunea Magnetism, eu cred ca am fost bucatar in alta viata, desi in viata asta am asteptat ceva vreme pana sa fac prima mea ciorba adevarata Dar va jur, cand sunt la tv emisiuni cu retzede de bucatarie, gata, s-a terminat, zici ca sunt hipnotizata.

Ooof si Iuby iar o sa plece in Franta o saptamana la un schimb de experienta (!!!) si eu o sa stau aici singura (ma rog, cu socramiu...) Nu stiu ce o sa ma fac ptr ca eu foarte multa treaba fac seara dupa ce vine el de la servici, sta el cu fata si eu bag ca sclava Isaura. Acum ce o sa fac??? Cred ca o sa o chem pe nasha in timpul zilei sa fac mancare... Of...

Simonix, imi pare rau de problemele cu putzulica... Of sper sa treaca repede repede!!!

Laurita, stiu ca la capatul lui 335 pe stradutele de acolo e o gradi foarte buna, o colega de-a mea dar si Directorul nostru general au dat copilasii acolo si au fost foarte multumiti. Nu am momentan alte amanunte, dar daca vrei ma interesez. Colega l-a dat pe cel mic la aproape 2 anisori acolo. E de stat si stiu ca amandoi o ridica in slavi. Daca vrei ma pot interesa pentru detalii si te poti duce acolo sa vezi cu okii tai ce si cum. Ce zici?

Pupici multi tuturor. Mama ce cuminte e fiica-mea, ptiu ptiu ptiu... M-o lasa sa beau si cafeaua??? Cred ca stie sa citeasca, ptr ca a inceput concertul... N-am bafta, ma multumesc cu cafeaua virtuala de la cleo, pupici cleo!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Cleo da-mi si nitel lapte ca nu am !
Merci, acum e buna
DAnicris da ma, noi am facut programare la dr dar intre timp i-au trecut bubitele!! Hai sa va treaca si voua..
Nicole ce bine papa puiul tau. Aveti acolo o minivacanta fara bb!!
Am facut si eu programare la vaccinuri, la Medicover. Sa vedem ce zice pediatra de Priorix, eu as prefera sa nu-l facem, dar cine stie, ma las pe mana ei totusi...
Azi ma duc sa bat drumurile in cautare de cresa.

O zi buna la toatele

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Pana sa scriu eu ati mai aparut 10!!!
Micaela ms scumpa
Ylari nu prea stiu unde e capatul lui 335, dar pls pls intreaba si alte detalii, cum se numeste, un tel eventual etc. te pup merci mult

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Simonix, eu nu m-am suparat sau ceva, scuze daca asa reiesea. Sunt doar disperata. Nu stiu ce sa fac, e clar ca are o sensibilitate la umarul stang. Asta ii spuneam si lui Cleo. Nu stiu ce sa fac.Sa il duc la spital?Acolo a zis ca daca vad ca e ceva localizat putem sa ii facem o radiografie. Oare e o idee buna? Nu il doare mereu, isi foloseste mana stanga, desi e clar ca are o predilectie spre dreapta si stanga o lasa mai pentru lucruri usoare. Habar nu am ce sa fac. Mi-e ca daca era o fractura ceva macar o vanataie tot avea, el nu are nimic. Nu plange mereu doar din cand in cand daca il ating. Dati-mi un sfat, nu stiu zau ce sa fac.
A dormit toata noaptea bine, s-a trezit dimineata la 7.

Azi vrem sa mergem in parc, poate agatam fete, adica pe Mara si pe Daria. Poate mai uita de problemute. Apropo de ce zicea si Doloress eu vad cand ne jucam cu Mara ca se stimuleaza unul pe altul, luatul jucariilor si cearta are si ea rolul ei, ma gandesc, se alearga in labe.

Micaela eu tot 10 kg vreau sa dau jos. Nu m-am mai putut convinge sa ma urc pe cantar. Am constatat insa ca incap in pantalonii de dinainte de sarcina, ceea ce e bine, la mine insa e clar o problema de remodelare. Ca si Magnetism eu ma infometez, e cea mai buna metoda. Sunt zile in care mananc insa. Ieri de exemplu imi era pofta de prajitura. Dar pofta nu gluma. Imi tb ceva dulce. Am luat doua eclere.Am bagat unul, dar nu am mai mancat seara. Sa va zic de ex. ce am mancat ieri: o felie de paine de secare of course, cu o felie de cotlet la gratar, un pahar de pepsi, un ecler si o bucatica de piept de pui facut rulou umplut cu spanac si usturoi verde (o felie dintr-o jumatate de piept). Asta e tot. A si dimineata cafeaua cu lapte. De azi am decis sa mananc cereale fitness la pranz si dimineata.
Dar burta? Ce fac cu ea? Pana imi vin banii sa ma duc la masaj si sa imi iau aparat din ala de pus pe burta care contracta muschii...mai e. Voi stiti vreun aparat bun din asta?

Am aratat pozele lui Simonix si lui tati. I-a placut si lui de Robertix cel vesel. Pe mine ma binedispune mereu sa ma uit la baiatul asta, iti inspira bucurie. Imi pare rau pentru putzi, si pentru putzi lui Mati. Noi nu am avut asa probleme, adica nu avea nimic la pipi sau la uns, schimbat. Nici macar nu s-a rosit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Pana sa scriu eu ati mai aparut 10!!!
Micaela ms scumpa
Ylari nu prea stiu unde e capatul lui 335, dar pls pls intreaba si alte detalii, cum se numeste, un tel eventual etc. te pup merci mult

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laura, 335 vine dinspre Delfinului, traveseaza intersectia de la Diham (unde stai tu) inspre Titan iar la Titan face stanga si dupa o statie e capatul. Got the picture? Hai ca incerc sa obtin detalii azi. Poop.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza

cleo, mercic de coffee

sunt ofticata ca aseara iar am colectat un purece cand am mers pe jos cu ea si azi dimineata era toata umflata pe partea stanga pe tot trunchiul de la umar pana jos la coapsa, pana si de sub-brat e jale cum i se umfla si cat de rosu se face. si chestia e ca ii tin cate 2-3 saptamani bubitele alea, mai intai se umfla vreo 2-3 zile, apoi se fac rosii-rosii..ma apuca plansul, ce naiba sa fac? ca e imposibil sa o feresc de pureci i-am dat cu mixtura mentolata pe toata partea afectata si 5 picaturi de zyrtec, ca am observat ca nu-i mai lasa urme daca ii dau si chiar trec intr-o saptamana nu in 2-3 zici ca suntem oameni de-aia de traim in mizerie si nu fac curat decat odata pe an,asa ma oftic azi bag aspirator in toata casa, schimb asternut (iar) bagai deja masina cu hainutele cu care a dormit..mai mult, nu stiu ce sa fac, exista vreo cremita cu care s-o dau seara preventiv sa n-o muste???

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Of, of, mititica. Pupam mufitza sa-i treaca buba repede.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

noroc de Danicris ca a dat replay si vazui ce patisi Iulia cu purecele.
deci sunt pers. care is imune la purici si pers. care sunt strangatoare si se irita.
Nu stiu ce sa zic...frontline? dar asta se da pe animale. Sau ecarisaju pt animale. Ca nu stiu cum sa putem proteja cupilu de purici.
Uof, speram ca o sa treaca repede.... ajungi sa veniti de afara sa bagi cupilu direct in carantina: in baie cu dushu peste haine si apoi sa o dezbraci. zau.

SI LA MULTI ANI CATINCA+ BIANCA, sa fiti sanatoase, si fericite, si implinite!!! sa bucurati partintii, si sa zambiti al fel ca in prima zi!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

noroc de Danicris ca a dat replay si vazui ce patisi Iulia cu purecele.
deci sunt pers. care is imune la purici si pers. care sunt strangatoare si se irita.
Nu stiu ce sa zic...frontline? dar asta se da pe animale. Sau ecarisaju pt animale. Ca nu stiu cum sa putem proteja cupilu de purici.
Uof, speram ca o sa treaca repede.... ajungi sa veniti de afara sa bagi cupilu direct in carantina: in baie cu dushu peste haine si apoi sa o dezbraci. zau.

Si io la fel, ma grabesc sa cetesc si sar chestii importante. pupam pe mufi sa treaca repede. Am avut si noi o perioada in care erau la subsol o gramada de purici si de cate ori se ducea tata pe acolo, aducea vreo cativa. Eu dadeam cu spray antiinsecte pe covor sa ii omor dar cred ca nu se poate in cazul tau, caci tot trebuie sa lasi mufitza pe jos. Dar trebuie identificat focarul. Ptr ca noi am facut dezinsectie la subsol si nu am mai avut pishcatori.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci pt ca sunty tare romantzioasa, ia uitati voi ce cetesc io de ceva zile:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120744

Ce faceam noi acu 1 an.

IO- mai nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, cumpara un Fenistil Gel sa-l ai pentru intepaturile de insecte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput