Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Buna seara fetelor!!!!!!!!!!
MsBB ce ti-am zis ca va fi O.K.? Ai vazut ca nu are nik fata? Sa ne tii la curent in continuare cu starea de sanatate a bebelusei.Astept vesti.
Desiree super poza cu micuta gradinareasa!!!!!!!!! e DULCEEEEEEEEEEEE FOC!!!!!
Cleo nu te necaji de carnet, asta e mai incerci.Cum mai e regula , mai ramane valabila sala, eu stiu ca atunci cand am dat eu daca luai sala si nu luai traseul era nasol ca trebuia sa repeti sala .Cred ca de frica asta , dar si din dorinta de a avea carnet mai repede si de a conduce ( innebuneam si innebunesc si acum cand ma urc la volan, as conduce non stop, cred ca intr-o viata anterioara am fost sofer ceva, sau taximetrist)am luat sala si traseul din prima, tot la Carol m-a dus si pe mine, imi aduc aminte ca m-a bagat in intersectie si apoi m-a pus sa parchez cu spatele. Nu-i bai ca il mai dai o data.Hai curaj si nu te necaji!!!!!!!!!
Fetili cu SLABITUUUUUUUU, Alish si Simonacip trimiteti si aici la mine o lista sau ce faceti voi acolo de vreti sa mai scapati de kg. Ma eu stiu un lucru, ce diete luare-ar naiba ca innebunesc cu cate au mai aparut, eu fac foamea dragele mele, da recunosc asta nu o poti face la infinit ca o iei razna trebuie sa te mai si alimentezi nu ca mine, apa non stop si ceva subtire de papa daca pica, aaaaaaaaaa si am uitat cafeaua.Recunosc, asta e o practica nesanatoasa, insa cand vrei sa artai bine faci pe dracu si arati bine.Deci trimiteti incoa listele cu slabitu sau cum faceti.Va pupez.
Azi a primit piticania mea, camasa cu maneca scurta de vara, pantaloni 3 sferturi tot de vara si o spaca super tare, plus un premergatorstil carucior toate de la soacra-mea.Mai avem un premergator asa ca pe asta o sa-l duc la tara, oricum piciului nici nu ii mai place premergatorul , are alte preocupari acum.
Mai stau un pic , pt ca mai am de lucru , si mai scriu cate ceva.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :) Am revenit dupa tura de urlete de seara - e greu cu putzuca asta Saracu' bebe, nu stiu de ce il doare asa de rau, nu ma asteptam, imi dau seama ca nu urla de nervi, ci de durere, are un fel de a plange, inecat ... si nu va zic ce ochi are Putza arata cam dubios, trage barbata-miu de ea ca sa ii puna gelul ala antibacterian ... el zice ca e ok, io efectiv nu stiu daca e ok sau nu Of ... deja plange si cand il pun pe spate, stie ce il asteapta ....

Ca sa fie totul complet, ii mai punem si in urechi nu stiu ce solutie sa ii scoata dopurile de ceara pe care le poseda - va inchipuiti si voi cum e sa il tin pe Robert asa pe o parte Partea buna e ca peste 5 minute chiuie si se joaca, zau ca nu pricep cum, ca io raman cu traume

Socrate - iarta-ma daca am fost asa mai indrazneatza ... nu am vrut sa par o "dura" sau mai stiu eu cum ... doar ca am tot auzit pe la noi de copii cazuti din pat - uneori citesc mai pe apucate si probabil prind fazele mai nashpa. Bineinteles ca se poate intampla oricui, si intr-o secunda, mie Robert mi-a cazut o singura data, a alunecat de pe marginea patului, in conditiile in care el stie f bine sa se dea jos. Deh, s-a intamplat, cu totii ne dezechilibram. Acum al meu incearca podeaua din picioare Destul de rar, si atunci atenueaza cazatura, stie cum sa pice - totusi, imi urla ceva cand se intampla :)

MSBB yuuupiii !!! ma bucur tare ca e bine pitica Sa stii ca si mie imi dai impresia unui om foarte vesel si plin de energie - asa ca degeaba te ascunzi tu Noua ne place de tine asa cum te citim

Cleo - imi pare rau de examen, lasa ca il treci altadata. Sa ma vezi pe mine: am facut scoala in Polonia, cu un tip care mai balmajea una alta pe engleza. Ma descurcam foarte bine, imi placea, nu imi murea mai deloc motorul, eram atenta etc Daaar cand sa dau examn - ce ne facem? in polona nu il puteam da, in engleza costa f mult si trebuia sa mergem nu stiu unde ......... Si uite asa am lalait-o ... si am plecat din Polonia fara carnet Scoala da - carnet nu Acum asa de tarsha imi e sa ma apuc din nou

Deeeeci mancarici de bebi dupa recomandari de pediatru. Zice ca e meniu tip care asigura bebilor intre 12 luni si 18 luni necesarul zilnic de vitamine.

Ora 8: Mic dejun - 200 lapte (din ala special, se precizeaza, v-am zis teoria) + o felie de paine alba cu unt, miere sau dulceatza (hmmm) SAU un preparat din lapte(200 ml) si faina instant de bebe (asta nu stiu ce e).

Pranz - 2-3 cartofi fierti in apa SAU 2-3 linguri de orez sau de paste + 2-3 linguri de legume + 30 gr de carne, peste + ulei sau unt + apa

Ora 15: 1 fruct

Ora 18: Gustare de seara - 200 ml lapte + 1-2 felii de paine alba + unt SAU preparat din lapte cu faina instant de bebi (200 ml)

Ora 21 (inainte de nani) - 200 ml lapte.

Sa va zic ce papa Robertix:

Ora 8 - 200 ml lapte
Ora 11 - legume cu carne si ulei (cum a zis si doctorul), dar in cantitate mult mai mare (nu stiu sa masor dar cred ca depaseste 300 gr)
Ora 15: 2 sau 3 fructe... rar mananca doar un fruct.
Ora 18: masa de cereale - iaurt cu cereale sau branzica de casa cu un fruct si cereale
Ora 20-21: 300 ml lapte.
Cand il iau de la tanti ii mai dau cate un biscuit si de asemenea cand mancam noi seara cerseste si ii dam o felie de paine.

Acum ... eu voiam sa il trec pe mancare mai zdravana, gen legume la ora 18... dar cred ca o sa mai astept, ca doctorul a zis ca papa bine, nu e rost sa il grabesc. Cat despre bucatzi mai mari a zis ca pot sa ii dau dar sa fiu atenta, caci acum e varsta cand e cel mai mare risc de sufocat din cauza unei bucati inghitite prost. daca se intampla asa ceva se inclina copilul in fatza, se bate pe spate cu puteren un pic in sus. Nu se face la copii manevra aia pe care o stim din filme. Pur si simplu se bate cu palma in sus pe spate si se inclina foarte mult. Eu am patit-o cu Robert - nu iesea chestia aia din gat, il vedeam ca se sufoca - si l-am pus pe genunchii mei, cu fatza in jos si i-am tras cu putere niste palme in spate pana ce a scuipat tot. Of ...

Cu mancatul ... depinde de cupil cred - Robert are 5 mese ... dar prietena mea de la paris are fata de 8 luni si papa doar 4 mese si e o grasana aia mica (are 8 kile deja...) Mda ...

Multumesc de comentariile la pozici :) De fapt sunt multe poze de la Paris, MS bb sau Magnetism - scuze dar nu mai stiu cine intreba pe contul ala de picasa am un folder cu 300 de poze Si apoi am mai facut doua albumicole asa, cu chestii dragi mie poze impreuna, de iubacit + poze in care Robert lerge - nu mai pot dupa ele Imi place de moooor cand merge singurel cu manutzele alea in sus, leganat ca un ratzusc :) of of :)

http://picasaweb.google.com/poze.robert - aici sunt toate :)

Oki, fug la nani - va pup si sa nu mai aud de bebi bolnavi maine, da ??????????????????? Ah, si nici de mamici bolnave, suparate, triste etc

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,

La multi ani Antonia Melisa- sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa !!!!

Daca vorbiti de papica, noi mancam asa:

7.00 - 250 ml de lapte
10.00 - fructe cu branzica sau cereale - mar, para, banana- 200 ml
13.00 - ciorbita de legume cu carne de pui sau vita - cam 250-300 ml- cartof, morcov, ardei, dovlecel, telina, pastarnac
17.00 - piure de legume-urzici, stevie, loboda, spanac, orez 4-5 zile pe saptamana sau 2-3 zile peste cu legume (vanata, dovlecel, morcov)
20.30- iaurt sau branza
21.30-22.00 - 250 ml de lapte.

Vineri iar va merge David in vacanta la bunici pt o saptamana, ma bucur pt el ca va sta toata ziua afara... Imi va fi dor de el, dar sincer parca am si eu nevoie de cateva zile libere. Este greu sa nu ai cu cine sa il lasi macar 1 ora....

Va pup si sper ca saptamana viitoare sa intru mai des.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Desiree, am vazut filmuletele cu Victoria, este mi-nu-na-ta, frumusica foc si haioasa, o pup mult de tot ca mi-e asa dragaaaaaaaaa.

Alysh, felicitari si bafta in continuare. Multumim pentru incurajari. Ma bag si eu in grupul “dieta bat-o vina”, macar de rusine sa slabesc.

Socrate, ce istet Sebi, bravo, a stiut sa-ti spuna “mami, mi-e somn”. Ce de lapte papa … Vladuc nu stiu daca ajunge la 350-400 ml intr-o zi, noroc ca-i mai dau branzica. Ooof …

Simonacip, cum faci sa-l inveti sa bea laptic ca Vladuc habar nu are de biberon, se joaca cu el, face tot felu’ de scheme da’ de papat … Eu am un mare of cu lapticul, nu cred ca bea indeajuns desi el arata bine, chiar s-a ingrasat insa Dumnezeu stie daca are calciu indeajuns.

Iulia, multumesc, i-ai facut un program de papa foarte echilibrat. Cred ca este obositor pentru tine insa banuiesc ca te-ai obisnuit deja. Foarte bun meniul si bine gandit. Mufi papa bucatele ? Vladuc daca simte ceva mai marisor ii vine sa verse, acu’ i-am luat niste biscuiti fara gluten (deh, avem dermatita) sa inceapa si el incet-incet sa manance bucatele, vad ca roade la ei, nu-i displac. Pupam rasfatata mica !

Laurita, foarte tare diagnosticu’ prin telefon. Stii ceva ? Si eu cred ca-i rubeola, dupa cate am citit pe net si prin carti, acu’ i-am facut poze si cand vin in Buc. la pediatra i le arat sa vad ce zice si ea. Treaba e ca rubeola sau rujeola … tot tre’ sa stam in casa asa ca … spor la plimbat, va invidiez. Cel mai tare ma oftic ca nu putem iesi in week-end, aveam programat sambata un Buc. cu mers la pediatra dupa care cumparaturi in Baneasa (ikea, carrfour, mall …), iar duminica la bunici.

Simonix, pupam Robertzelu’, sanatate multa.

David de Nicole, distractie placuta la bunici !

Cleo, sar’mana de cafea.

MsBB, nu te-ai trezit ? Hai, sus-sus, a facut Cleo o cafea bunaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gabitza, tu pe unde esti ? Ori ai inceput pregatirile pentru ziua lui Raducu ?

S-a trezit si Vladuc intre timp, revin, papaaaaaaaaaaaa …

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza
am inebunit e clar nu imi e somn deloc aseara nu puteam sa adorm ouf hormonii astiade la 5 bantui prin casa ..........
Ale nani taty nani ce somn a astia doi
habar nu am ce sa va scriu fac si eu prezenta va poop

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

neatza
am inebunit e clar nu imi e somn deloc aseara nu puteam sa adorm ouf hormonii astiade la 5 bantui prin casa ..........
Ale nani taty nani ce somn a astia doi
habar nu am ce sa va scriu fac si eu prezenta va poop

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 25+

>:D<

Am si uitat cum erau insomniile idn sarcina...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata
Cleo multam de cofee si da-l incolo de motor, ce te-a tradat in intersectie Eu am facut scoala pe dacie, am dat examenu pe dacie , ca astea erau pe vremea mea,deci stiu ce inseamna motor oprit Cat despre examen, o sa-l iei tu, toata lumea l-a luat si in plus soferia se invata prin practica, asa ca dupa scoala aia niciunu nu e mai breaz ca altu.

Alysh si fetele cu slabitu , mie mi-e rusine sa ma trec pe lista voastra cand va aud cu 2-4 kg, pai eu am 10 sunt o mica campioana

Laura succes la gasit o cresa buna.

Simona ce bine ca ai rusit sa-l inscrii. Cat despre copil si tzatzi habar nu am cum e si am asa un mare gol

O dimineata placuta va doresc

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza??? Sigur e dimineata? e asa intuneric si uracios ca io zic sa inkid oki , fac si cand ma trezesc e primvara si frumos afara .

Ce somn ? Ba ma bantuie insomniile de ale lui Anisiap, ba ia cupilu meu fenobarbital si doarmeeeee - asa . Am avut program de noapte asa ca nu m-am indurat sa imi misc oasele dimineata chiar daca nu mai dormeam.Acum ghici cine ... mda

Oricum, aveam baza in Cleo, stiam ca vine prompta ! Eu n-am ce sa ofer la ora asta decat poate un ropot de ploaie

Vad ca avem si 2 sarbatorite astazi, e pui care au trecut la etapa nr. 2 . Asa ca vin si le urez :

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatoase CATINCA-MARIA si BIANCA , sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari si chiar daca mamicile voastre n-au mai trecut pe la noi, voi sunteti tot parte din nostru.

Mai citesc din urma si mai revin, am restante de ieri...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

cleo, mercic de coffee

dani parca ma intreba daca mandra mea papa bucati mari, da, ii dau doar mancarica din parc i-o pasez cu blenderul ca sa nu stam 5 ore s-o pape. in rest, ea papa ciorbita de perisoare cu bucati de carnita rupte din periosara, exact ca noi oamenii mari. eu am vazut-o de la 6 luni ca avea tendinta de a mesteca si de la 8 luni am inceput sa-i dau fara frica sa pape bucatele. sincer, am inceput cu paine, care ramane in continuare mancarea ei preferata, la orice ora ii dau, chiar si in somn, ar manca mai rau e ca acu nu prea mai vrea piure facut pasta asa, trebuie sa-l las cu bucatele prin el altfel stramba din nas

azi chiar ma duc sa fac o cafea

sunt ofticata ca aseara iar am colectat un purece cand am mers pe jos cu ea si azi dimineata era toata umflata pe partea stanga pe tot trunchiul de la umar pana jos la coapsa, pana si de sub-brat e jale cum i se umfla si cat de rosu se face. si chestia e ca ii tin cate 2-3 saptamani bubitele alea, mai intai se umfla vreo 2-3 zile, apoi se fac rosii-rosii..ma apuca plansul, ce naiba sa fac? ca e imposibil sa o feresc de pureci i-am dat cu mixtura mentolata pe toata partea afectata si 5 picaturi de zyrtec, ca am observat ca nu-i mai lasa urme daca ii dau si chiar trec intr-o saptamana nu in 2-3 zici ca suntem oameni de-aia de traim in mizerie si nu fac curat decat odata pe an,asa ma oftic azi bag aspirator in toata casa, schimb asternut (iar) bagai deja masina cu hainutele cu care a dormit..mai mult, nu stiu ce sa fac, exista vreo cremita cu care s-o dau seara preventiv sa n-o muste???

in alta ordine de idei, azi fac un anisor CATINCA MARIA SI BIANCA sa cresteti mari

ga.ta, mi s-a scurs timpul, ma gasi mandra

Mergi la inceput