Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Declar inchisa seiunea de examene. Sunt franta. Sper sa le iau pe toate. MAi am lucrarea de disertatie.

MsBB BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PT VESTILE BUNE! MA BUCUR DIN TOATA INIMA sa o tineti tot asa! de cand asteptam eu vestea asta buna de la voi frumusetea din pareta noastra!

Simo, , ma bag si eu in grupul pt dieta. Nu, serios, acum, cred ca ne ajuta, ne stimulam reciproc. Eu am de slabit 5 kg. Cum facem? Punem un dead-line? Facem un tabel cu cat are de slabit fiecare? Ma ocup, dati-mi idei.

Urez si eu
: LA MULTI ANI ANTONIA MELISA! SA CRESTI MARE SI NOROCOSA FETITZA SCUMPA SI FRUMOASA! SA AI NOROC CU CARUL!

Cleo, asteptam o cinste data viitoare! Oricum nu e un examen de viata si moarte asa ca ....poate sa astepte

Danicris, insanatosire grabnica, sa scapati rpd de pojar si sa va fie cat mai usoara existenta in casa! Sa ne tii la curent

Ahhhh, LAurita, cand ne vedem scumpa mea?

Nu mai pot sta....pregatesc o cina romantica...am luat chinezesc si sampanie....va pupacesc!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Vreau sa va arat micutza gradinaritza:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5332724779178553634

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

ce emotionanta....vai, m-am topit!!

auziti fetelor, de Vianne ce mai stiti?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Nu l-am lasat in pat. Jur pe rosu, doar m-am ridicat sa ma intorc la dulap sa ii scot hainele, nici nu am apucat sa deschid usa. Si nu iti imagina un dormitor mare, am de la pat la dulap un pas.

mami de Edvin Sebastian

Nu-ti mai tot fa atatea reprosuri! Tu macar ai plecat de langa el; daca-ti spun ca Victoria era sa cada din pat de sub ochii mei, ma crezi? O schimbam, daddy era in spatele meu, jucau ei cucu-bau pe dupa mami, Victoria s-a rostogolit, STIAM ca o sa cada si nu am reactionat! Norocul a fost ca a strigat daddy "mami, mami!" si atunci am prins-o... ca altfel cadea copilul de sub nasul meu si eu ma uitam la ea. Nu ca daddy ar fi mai bun, ca el doar a strigat, dar nu a intins mana sa o prinda. Sa-ti mai spun ca era saraca in funduletul gol si i-am tras unaaaa cand am prins-o de i s-a inrosit funduletul instantaneu (macar nu a picat).
Se intampla, stai linistita. Cum spuneau si fetele, nu va fi ultima oara ca pica si sa vezi cate vanatai vor veniiiii... Victoria nici nu merge inca si are vanatai pe picioare. Tre' sa schimbam pragul, ca ea trece peste prag si acolo se invineteste.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

MsBB ma bucur mult pentru vestile bune. Asa sunt taurii cu personalitate puternica. Al meu a urlat azi cat l-au tinut plamanii ca nu i-am dat telefonul pe care vorbeam si eu cu mama.

In alta ordine de idei, destept copil am domnule. A tot marait ce a marait, ne plimbam pardon, alergam de manuta prin bucatarie si hol.Se duce la usa din dormitor, bate cu palma, eu il iau il mai plimb, el ma trage din nou la dormitor, iar bate cu palma. Io de colo zic nu poate sa ii fie somn la cum chiuie. Ei l-am schimbat in pijama, i-am dat laptele, a adormit la ultimele 20 de ml. Suntem noi batuti in cap, copilul stie ce vrea.

Cat despre mancare, eu ii dau dimineata cand se scoala 210 ml de lapte, in jur de 10 ii dau cereale, la nani care e in jur de 11-12 depinde cand se scoala dimineata, mai bea 150 de ml de lapte, la pranz cand se scoala la 14-15 mananca piure de legume cu carnita, dupa masa daca se culca la 4-5 mai papa 150 de lapte, daca nu, nu. La 6-7 mananca iaurt sau fructe, sau combinate, sau painica cu branzica (eu i-am dat Exquisa LIght ca nu se mai oprea din mancat) si la culcare 210 ml de lapte. Daca iesim afara sau il vad fometos ii mai dau un biscuite.

Miss imi pare rau ca dupa o noapte buna, a urmat una mai putin buna. Sper sa fie numai bune de acum.

edit: Cum neuronul e in vacanta desi i-am zis ca s-a terminat si Pastele si 1mai, am uitat sa zic cat am admirat frumosul de Robert, gradinareasa de Victoria si cat ma bucur de progresele lui Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MsBB yeyeyeyeeee, ma bucur ca n-ar fata nimic la inimioara. Hai, da-l incolo de fenobarbital, bine ca n-are nimic la inima. Ca si Lorich, ti-am admirat camera si oglinda si pe voi desigur. AM cam ametit si nu stiu de ce
Inais, ma bucur tare ca Iasmi e mai bine si ca nu ati administrat antibioticul. Succes si tie miine la dr. Hai ca va faceti bine la fix, tocmai cind s eincalzeste vremea. Pupici
Socrate, imi pare rau de cazatura si mai ales de chistul ala..Of, ce mai e si asta?Nu se poate trata medicamentos?
Gabitzam, felicitari pt baiatul mare!!Plus ca s-a scos si sotul tau, acum se lafaie
Iulia, sa va fie de bine carutul, chiar asa cu culoarea aia, voi oricum atrageti atentia cit sunteti de frumoase asa ca nu-ti face probleme...Cit papa gatzana...
DOloress, ma bucura progresele lui Patrik.
CHinabulina, inca nu te-am felicitat pentru mucitza umblareatza de-a busilea...Cite sedinte de kineto mai are? eu ma gindesc ca nu doarme bine din cauza la kineto...chiar dc ar trebui s-o oboseasca si sa doarma bine, poate o streseaza ...la gogo
Cleo, lasa mey, iei data viitoare cum bine spui. Mama lui de motor..
Simonix, mi-au placut pozicile voastre. Refacere rapida la putzulica (singe zici??/ Brr!! si dupa vaccinuri Sa ne vedem aici cu bine!
EU m-am vazut cu ELenuca azi. Mi-era un dor de ele..Ea a slabit bine de tot, Lizuca s-a lungit si s-a pulpanit..mi-e ca-l ia pe Mati..HiHI

Mi-am luat pasaportul meu si al lui CIp (ale copiilor pe 12) si am fost la creca. L-am inscris, am rezolvat. Uuf, ce bine!
Acuma sa vedem cum va fi, sper pina in septembrie sa se mai domesticeasca si fiumiu ca azi n-a vrut deloc la educatoarea...el are o grija - sa ma caute la tzitzi..deja ma dispera. Tin minte ca tot intr-o disperare d-asta l-am intarcat si pe David. Plus ca ma intreb cit o mai lua de la sin..Cred ca nu cine stie ce. Tre sa ma stabilesc la un lapte praf si sa incep sa-l invat.
Simbata cred ca voi cumpara un lapte praf, macar pina la 1,6 ani sa-i dau..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ylari pai daca poftesc de o saptamana da facu si mama chec! nah!

desiree ce dulce e Victoria, ce voce frumoasa areeeee. incearca ea mititica sa zica acolo ceva

fata mea a devenit teroare in larg de cateva zile. se vede faptul ca s-a prins ca o rasfat, ca acum imi cam mananca ficatii. are un scherlait de-ala enervant, chiar daca o iau in brate, vrea tot pe dos, nu-i convine nimic, nu vrea aia, sar o vrea, nu vrea in brate dar vrea, etc..sunt deja epuizata

Dani eu asa i-am facut program de masa de vreo 2 luni...la pranz neaparat supita cu carne, apoi pt masa de la 5-6 seara, care ne apuca sigur in parc, doar daca ploua suntem in casa, fac: prima zi peste cu spanac, legume (morcov si cartof) si usturoi, a 2-a zi branzica cumparata cu biscuit (cam 250 g), a 3-a zi avem ficatel cu ceapa verde si cartof, facut pasta asa pe care i-l dau cu putina painica proaspata cumparata de la billa (de-aia bagheta, ii place tare painea), a 4-a zi iaurt cu 2 biscuiti nestle, a 5-a zi avem iar peste dar cu morcov, usturoi si cartof, facut ori la cuptor ori fiert, depinde cum am chef/timp si in fiecare zi carne, la pranz, sub diferite forme..ori perisoara, ori carne simpla din ciorbita, etc...de-aia ma vaiet eu ca gatesc ca la popota si voi nu ma credeati. dar asa m-am obisnuit. pana la 12-13 eu termin mancarica pt ziua respectiva. incerc sa alternez, daca ii dau azi spanac, am grija ca ficatel sa-i dau peste 2-3 zile, peste lafel, alternez cu branza/iaurt. iar seara, papa lapte. sunt de parere ca e musai sa nu aiba stomacelul incarcat cand doarme. am vazut eu ca daca o umflam seara dormea agitata. acum, depinde si de copil..sunt care dorm tun doar daca au matzu plin ochi, asigurat pana a 2-a zi noi, nu

ah! si avem 10 kg si vreo 2-300 gr da cred ca a atarnat pampersul ca era plin cand am cantarit piselcoasa

edit:

felicitari lui Alysh bravo!

simona suntem ca 2 rosii acu, ne umflaram in pene

socrate stii ca exista o zicala, "prosti sunt parintii aia care nu asculta de copii" se mai aplica si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Desiree, scumpa foc gradinareasa, ce vesela e!
ALysh, bravo! Bine cu tine,a sa ne mobilizam intr-adevar
Eu vreau 2 -3 pina pe 16..Macar 2 zic eu. Ce dieta adoptam? Nemincat dupa 6 e musai. Faci tu un tabel??Bine,pertotal nu mi-ar pare rau sa dau jos vreo 4, sa ajung la 53. Hai, c eterme fixam
Socrate, cit lapte bea Sebi...Hai ca m-am hotarit, simbata cumpar neaparat lapte praf...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, vazut poze superbe de baietel de Paris.

Multumim de complimente tuturor. Victoria in general e vesela, mai putin cand ii iasa dintisorii (sau cand face kk, inca e constipata!- CE SA MAI FAC???)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simo, gata, maine fac tabelul, cu deadline, kg, cu tot! Ma ocup, acum nu mai poci!

Desiree, scumpa fetitza mai ai, are un zambet de VIS!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Si eu aici, fetele
Am vazut poze minunate din Paris cu Robertzel de Simonix astept cu nerabdare sa merg iar, mi-e door. Apoi am vazut ce premergator a inventat Andra de MSBB si am citit de Sebi, pui de Socrate destept, cum cere el ce are nevoie .

Alysh Tu sa spui cand ne vedem. Vineri??? Maine voiam sa caut crese prin zona.. Tu stii ceva de vreuna de stat ok?? Vreau sa-l inscriu de la toamna, chiar daca stau acasa pana face 2 anisori!! Felicitari pentru sesiune!! Este, ma! Poate sa inceapa vara...
Cleo nu-i nimic ca ai picat examenul, eu prima oara l-am picat nu stiu de ce, condusesem f bine, garasem bine, mi-a cautat nod in papura...Au si eu acolo barem de picati probabil!
Ms BB sunt tare tare bucuroasa ca nu aveti nimic grav la inimioara!!
Sis, Alysh, Micaela si eu vreau sa dau jos vreo 4 kg!! Inscrieti-ma pe lista!
Desireee cat de dulce e Victoria!!! E o scumpete de fetitza!
Danicris ei, pe Mirci l-am diagnosticat eu si la tel cu doctorita am decis ca e rubeola.
Doloress te cred ca ti-e dor de casa!! Ma bucur ca ati ajuns cu bine in Germania si te asteptam de saptamana viitoare mai des pe forum!Felicitari pentru progresele lui PAtrick. Cat despre diferenta de 3 ani intre copilasi, subscriu!
Stefany stiam bancul, mi-a placut cand l-am auzit prima oara!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput