Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 21
simonacip spune:
Iulia, draga de Mufi, mai dar e groaznic ce are pe ea...OOof, fenistilul e bun si mai bine aerius 2,5
e parca mai bun ca zyrtecul. Cite kg ai?? Fetelor eu stiti ce probl am? Mi s-au spart vase de singe in spatele genunchiului..Moor
Inais, chiar voiam sa-ti spun ca e urit afara sa nu iesi, dar n-am vrut sa te influentez ca stiu ca nu mai rezisti in casa...adica cred...de miine se face frumos, sa vezi ce-si revine si Iasminutza si tu...Doamne Ajuta!
Getutza, frumoase pozici si buuun tort
Stii ce-mi place la Bogdi? Ca papa orice fara nazuri. Bravo lui!
CU aia 2 mil sunt de toata scirbaaaa
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
chinabulina spune:
mai, iulia, biata mufi!!!!!!!!!
asa ma fac si eu, dar macar sunt ditamai galiganul... pupam sa treaca 
bine ai revenit, getutza! ce baiat mare si frumos ai! 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Reallaura spune:
Azi nu am gasit cres.a. NU exista crese de stat in zona noastra, decat cea de la Titan care e fully booked. Asa. Alea particulare, am gasit tot gradi, 11 milioane pe luna, un super, unde chiar as vrea sa-l insriu pe Mircea cand o face 2 ani jumate. Pinochio. E super acolo. Dar ce facem pana atunci??
Socrate mai tu chiar mananci putin. Eu nici nu pot insira ce bag intr-o zi in mine
Simonix si puiul tau cu putzi decalotata??
Cine zicea ca baieteii se chinuiesc mai putin.?
IUlia saraca Mufi 
de la noi
Cleo mi-ai facut door! Cine se baga repede la bb 2??
Chinabulina am vorbit, dar nu a mai facut eco , ramane cea de pe 22…ne tine in suspans. Abia astept sa aud ce e
Inais merci de link, nu credeam ca exista asa ceva…pai ar fi super sa sar direct la gradi
Getuta mama ii trata pe fratii mei mai mici cu violet de ggentiane, int-ro lingurita cu zahar/ sau altceva daca e bb mic. Dar eu stiu daca merge lsi la 1 anisor??? Super pozicile de la motul lui Bog, mi-a placut si tortul! Mai intra si tu mai des!
Lorich bai, dar nesimtiti sunt,a dica taie alocatia copilului?? In fine, sa zic merci pentru ce primesc si asa! Ca puteam sta cu 8 mil !!
Alysh 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
chinabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Azi nu am gasit cres.a. NU exista crese de stat in zona noastra, decat cea de la Titan care e fully booked. Asa. Alea particulare, am gasit tot gradi, 11 milioane pe luna, un super, unde chiar as vrea sa-l insriu pe Mircea cand o face 2 ani jumate. Pinochio. E super acolo. Dar ce facem pana atunci?? ![]() Socrate mai tu chiar mananci putin. Eu nici nu pot insira ce bag intr-o zi in mine Simonix si puiul tau cu putzi decalotata?? Cine zicea ca baieteii se chinuiesc mai putin.?IUlia saraca Mufi ![]() de la noiCleo mi-ai facut door! Cine se baga repede la bb 2?? ![]() Chinabulina am vorbit, dar nu a mai facut eco , ramane cea de pe 22…ne tine in suspans. Abia astept sa aud ce e ![]() Inais merci de link, nu credeam ca exista asa ceva…pai ar fi super sa sar direct la gradi Getuta mama ii trata pe fratii mei mai mici cu violet de ggentiane, int-ro lingurita cu zahar/ sau altceva daca e bb mic. Dar eu stiu daca merge lsi la 1 anisor??? Super pozicile de la motul lui Bog, mi-a placut si tortul! Mai intra si tu mai des! Lorich bai, dar nesimtiti sunt,a dica taie alocatia copilului?? In fine, sa zic merci pentru ce primesc si asa! Ca puteam sta cu 8 mil !! Alysh ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
merci de update, laura
. imi faceam griji pt ca si ea era tare nerabdatoare, dar mai mult sa vada daca e totul ok, daca are tot ce-i trebuie. nu era chiar convinsa ca vrea sa afle inca ce e... in fine, m-am gandit ca nu a mai apucat sa ma sune, ca tot pe fuga era. ma bucur ca e bine, draga de ea... e o mamica tare frumoasa, arata super! 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Victoria_mami spune:
Iulia, pupici dulci Mufitei sa treaca repede si sa stea puricii departe de ea. Of, poate si din parc din iarba? Sau de unde-i tot colecteaza?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!