Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Desiree f bine ca papa Victoria, iti spun insa ceva: daca ti-ar refuza o saptamana cam toate mesele solide (sau ar lua doar 3 lingurite si gata) te apuca istericalele, n-ai scapare. Pemine ma tot cearta tati ca ma crizez, dar astea se aduna asa picatura chinezeasca zi de zi de zi de zi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Sunt convinsa ca m-as ingrijora dupa o saptamana! Dar Victoria daca "sare" 2 mese, a treia o devoreaza. Mancacioasa ca mami ei

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am venit si noi de la kineto, fugarite de ploaie. bine, nu ne-a udat, ca eu am mereu husa de ploaie si umbrela (asta nu chiar mereu). dar ne-a stricat cheful, ca noi mergeam direct in parc de acolo... offff. acum eu ma usuc in casa, iar fiica-mea roade o cutie de carton . cum se opreste, cum o intind in parc!
cleo, nenorocitul de motor, taman azi sa intre in greva? data viitoare sa fie cu mai mult noroc
fiica-mea nu mai are niciun program de somn. v-am zis ca urla ingrozitor cand o pun la somn ziua. si noaptea, daca se trezeste, pai clar nu mai adoarme in patul ei! nu mai stiu ce sa-i fac. azi nici macar nu am mai incercat s-o pun in patutul ei, am dus-o direct in patul nostru sa-si faca somnul. s-o cred eu. atipea si se ridica in fund, de ciuda ca adoarme si uite asa a tinut-o de la 10.30 la 12.20 . faza nasoala e ca la 13.15 a trebuit s-o trezesc sa mergem la kineto. sa mai zic cum facea acolo? era chioara de somn, plus ca nu-i place...

edit: simonix, superbe poze!!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simonix, pozele sunt supeeeeeeeeeeerbe !!!

Georgiana, ce chin si pe voi cu somnul ... Cum faci cu papica daca de la kineto mergi direct in parc ? Rezista atatea ore sau iei papa cu tine ?

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Georgiana, ce chin si pe voi cu somnul ... Cum faci cu papica daca de la kineto mergi direct in parc ? Rezista atatea ore sau iei papa cu tine ?

fiica-mea papa la 13 masa de pranz (piure de legume cu carnita/ou/ficatel/peste - stii tu), apoi la 17 o banana (pe care o iau cu mine in parc), apoi la 19 un iaurt (pe care uneori ni-l aduce tati in parc) si un biscuit sau alte trasnai daca suntem acasa.

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

chinabulina poate vrea gogoasa ta sa treaca la un singur somnic. Incearca sa o culci mai tarziu.
Julia s-a trezit astazi dimineata la 8, si somnicul ei a fost de la 12:30 la 14:10 (de obicei se trezeste la 9 si doarme de la 13:30-14 pana la 15-15:30). Si pana diseara la 9-9:30 nu mai doarme.
Iesim afara.Sper sa nu ne prinda iar ploaia ca aseara, ca noi nu avem husa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, intrebai de contul nostru vechi comun de Picasa. N-a schimbat nimeni parola, am intrat eu acum sa verific. Cu ocazia asta m-a apucat nostalgia de bebici mici, ca am vazut poze cu puiutii mici M&M.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Bai am venit sa pun oleaca di muzica sa binedispun cupii - hai Iasmi , baga mareeeee! mai un muc, mai o aruncatura din solduri . Hai si tu Robertzel OAC-OAC!!! diriii -diriii dacccccc ! ASAAAAA hai cu toti , mai tareeeee , si ce daca nu e inca ora 5 , ora cand se permite galagia ? VREM MUZICAAA

Sa nu va ganditi ca fii-mea apreciaza muzica speciala pt bb . Noroc ca ma-sa se hlizeste si danseaza pe oac-oac si canta de crapa oglinda in casa

Iulia - [emoticon care ridica din umeri] habar n-am - eu nu prea m-am descurcat pe acolo asa ca n-am mai deschis contul de pe picasa de .... mult...

Lori - cred ca tu ai vazut balconul - cu vedere la mini-gradina de casa - deh vrea si okiu meu sa se bucure de natura , asa ca am adus nitzica natura in casa. Bytheway - v-am spus ca mi-a inflorit trandafirul??????? SUPERB! am niste flori minunate - vreo 4-5 trandafiri infloriti la maxim si inca vreo 5-6 bobocei
Si olginda????? Este oroarea mea in casa pt mandra , din cauza asta are fii-mea interdictie in sufra

Dani - hihih crezi ca ei ii place sa impinga impingatorul? nah , mai interesant sa impinga , scaunul de masa, mobila prin casa , etc.
Cu ocazia asta , mai ales in vremuri de criza, anunt : ofer forta de munca, ajutor de incredere la mutat, schimbat decorul in casa
Cum mai e rasfatzel?

Simonix - ce nevoie mai are Robterzel de ? Uite ce voinic mare e , imi fac impresia ca a batut tot Parisul la picior . F frumoase pozele - dar cam putineeeee .

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Cica de la un an parintii incep sa se relaxeze cu mancarea, ca vezi doamne piticii au trecut de pragul critic - si incet incet se instaleaza obiceiuri nesanatoase... fara sa iti dai seama. Se trece la mancare de "adulti" dar vorba dr - o sa aiba timp toata viata sa manance chiftele sau cartofi condimentati. De fapt e bine sa supraveghem f atent alimentati cupilului macar pana la 3 ani. Sa nu ii dau ceai cupilului - chiar daca e fara zahar, pt ca va prinde aversiune fatza de apa si va prefera un lichid colorat mai incolo in loc de apa. (ma rog, astia pe aici sunt cam against the tea la bebi). Mi-a dat si un meniu tip recomandat de nutritionisti, nu il am la mine, o sa vi-l spun daca vreti.

F deacord si da, baga mare , ne mai documentam si noi!

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
mi-a murit motorul. In intersectie. De 2 ori

- emotiile ! Data aviatoare scot mai multe prafuite Imi pare rau ca n-a fost sa fie acum , sa scapi de un stres si alte emotii in plus.

Ylari - urgentza la care ma gandesc io??

Vecina , poate solutia este, asa cum te-ai gandit si tu , sa o culci o singura data la pranz. Tare bine ar mai fi daca s-ar impaca cu . O si pe Teo si o rog sa nu mai fie asa impotriva somnului si a .
Poate mai au fetele ceva idei, ca si noi , cum bine stii, ne-am luptat cu la greu.
Cu kineto - acusi trece - mult a fost , putin a mai ramas si uite ce progrese frumoase a facut

Gata, ma duc sa ma pregatesc ... ne mai auzim diseara ... ori maine dimi daca fii-mea e prea posesiva cu mine
Hai sa nu mai aud de muci, boleshnitze, dureri, probleme, da?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

fiica-mea papa la 13 masa de pranz (piure de legume cu carnita/ou/ficatel/peste - stii tu), apoi la 17 o banana (pe care o iau cu mine in parc), apoi la 19 un iaurt (pe care uneori ni-l aduce tati in parc) si un biscuit sau alte trasnai daca suntem acasa.

Ia te uita ce mare sunt

Mda, din cauza de dermatita eu nu-i pot da nici banana, nici iaurt, la noi e complicat cu papica pe-afara, tre' sa iau papa gatita. Noroc ca-i plac rondelele de orez expandat, il mai pacalesc pana ajungem acasa.

MsBB, de unde ai atata energie si bunadispozitie ? Ce vesela esti tot timpul, te admir pentru asta si te si invidiez. Eu daca am ceva pe suflet imi pica fata si raman cu ea asa pana rezolv problema. Vladuc e bine, inca n-a facut febra cu care ne ameninta doctoreasa, poate are o forma mai usoara, da Doamne. Bafta la medic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

chinabulina poate vrea gogoasa ta sa treaca la un singur somnic. Incearca sa o culci mai tarziu.
Julia s-a trezit astazi dimineata la 8, si somnicul ei a fost de la 12:30 la 14:10 (de obicei se trezeste la 9 si doarme de la 13:30-14 pana la 15-15:30). Si pana diseara la 9-9:30 nu mai doarme.
Iesim afara.Sper sa nu ne prinda iar ploaia ca aseara, ca noi nu avem husa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Subscriu!!! Eva cand este cu susul in jos, clar e din cauza ca vrea sa schimbe programul! Azi de exemplu nu a vrut sa doarma la 11.30 cum facea de obicei. Dupa ce am batzait-o vreo 45 de minute am renuntat si am scos-o pe afara. Nici asa nu i-a convenit ca era obosita dar afara nu doarme niciodata. Am intrat in casa la 1.30, a papat si in 3 minute dup'aia era adormita, dusa. A dormit pana acum, la 17.10 Deci cred ca o sa fie in forma pana diseara.

Lorich, o saptamana in cap a facut Eva greva foamei, ma urcasem pe pereti. Ptr fiecare masa pregateam cate 2-3 farfurii cu feluri diferite, ca sa le incerc pe toate. Si nimic, nene, nimic, abia daca lua 2 lingurite. La noi a fost si din cauza ca am reorganizat si programul de mese, am scos una. Si acum e bine. Slava Domnului. Sper sa va reglati si voi!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare..am veni cu un banc...
O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist si ii spune:
- Uite , tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani...Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum ! zice taximetristul. Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe-o mandretze de lucerna. Femeia, ingrijorata, ii zice:
- Vai, dar nu pot sa fac asta, sunt maritata, am acasa doi copii!
- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 iepuri de hranit, asa ca taci si rupe lucerna

Mergi la inceput