Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
inais spune:
MsBB si noua ne place Oac-Oac! Inca din burtik! Cum incepea melodia asta tresalta Iasminutz de numa. Acum danseaza pe alte ritmuri. Avem un CD castigat la Baby expo. Cantecele interpretate de grupul Rogvaiv. Sunt superbe. Si Iasmi e innebunita, lesinata, terminata...imi arata combina cu manuta sa ii dau drumul si incepe sa dea din fund. Cand incepe CD-ul chiuie si da din maini (dirijeaza), dupa care se ridica in picioare si incepe sa se batzaie din toate madularele. Si JUR pe rosu
ca nu i-a aratat nimeni sa danseze. Insa cine se trezea in fiecare dimi cu juma de ora mai devreme si inainte sa plece la job punea muzica la bb din burtik? Io! Toata sarcina...adica de prin luna nu stiu care (ca uitai...amnezia...) cand incep ei sa auda zgomote!
Melomana mucioasa a lu' mama! 
Iar s-a terminat...iar da din fundic si imi arata cu mana...fuuuug!!
Edit: Mi-am amintit ca am telecomanda la combina...nu ma mai ridic de pe canapea...doar butonez de la distanta! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
heeeelp!
a schimbat cineva parola la contul comun vechi de pe picassa? ca nu imi intra nicicum 
Simonix spune:
Salutare fete mici si mari si baietzei mici ![]()
Iaca facem si noi o tura pe la voi, dupa niste zile super (excursia la Paris) urmate de niste zile mai putin super (recuperare + excursie la doctor)...
Dar sa le luam pe rand ...
Paris - cel mai nice oras ever
(ma rog, pentru mine hihi) Bebe plimbat peste tot, plecat dimineata din casa si intrat la loc dupa 9 seara, schimbat prin parcuri, pe banci, pe unde apucam, dormit pe unde apuca ... ce sa mai, l-am chinuit nitel dar deh, trebuie sa se obisnuiasca
Oricum, e extaziat dupa oameni, daca ii dau drumul pe jos fuge, nici nu se uita sa vada daca mai suntem acolo, el se duuuuuce ... fara sa ii pese de nik. uitati, pusei poze:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Walking#
Ce a facut piticul meu: pentru prim oara a papat o clatita intreaga in Montmartre - clatita cumparata de maica-sa pentru burta lu' maica-sa .... care burta a ramas goala
desi piticania de Robert mancase 2 borcane de cate 150 gr de fructe inainte (si sa nu credeti ca il tin nemancat in restul timpului
) Deci a mancat dansul clatita cu jambon si cascaval si sos de rosii ...
Apoi, a urcat singur scarile de la Sacre Coeur :) Am dovada pe filmuletz. Apoi, a incercat sa o rapeasca pe fata prietenilor nostri ... dovada aciulea:
http://www.youtube.com/watch?v=IUYuU98X6T0&feature=channel_page
Pana la urma s-a multumit doar sa ii fure caruciorul. Am vazut ca pui de MsBB promite sa devina un fel de impingator sef ca Robert. Cu aceasta ocazie le uram sanatate, ca stiu ca au niste probleme 

Pui de Danicris are pojar ????? Of of - sanatate muuulta !! Si la fel si pentru pui de Fecian - am citit prin ce treceti - m-am ingrozit ... saracul bebe !!! a propos fetelor, nu mai spuneti ca "bine ca face boala ca se imunizeaza" va rog iooo ... Este chiar NASOL sa iti vezi copilul in halul ala, eu am ramas cu traume de la zilele alea de febra, daramite sa mai faca si bube si sa imi urle non stop.
Ieri am fost la medic si Robert si-a primit portia de vaccin - Priorix si doza de Prevenar - m-am linistit, ca eram stresata, nu as vrea sa se "imunizeze natural". Avem sansa de a beneficia de vaccinuri, so ... piticul avea inca mucishori si deja amanasem odata vaccinul tot din motiv de raceala. Dar urmeaza sa plecam in tara si NU VREAU sa imi duc copilul nevaccinat acolo - Robert e din ce in ce mai lingacios cu oamenii
, eu il las peste tot, pe jos, prin nisip, prin iarba, pe astfalt... Asa ca am facut vaccinul peste mucishori. Sunt un pic speriata ca vaccinul impotriva varicelei nu a vrut doctorul sa il faca acum, ci la 15 luni - sper sa scapam de boala pana atunci. Aveti grija fetelor daca nu va vaccinati copilul, informati-va temeinic sau cautati doctori de incredere. Fiti constiente de riscuri, mai ales in Romania (nu dati cu rosii, nu zic ca in BE e mai extraordinar, de fapt, dupa cum se vede, sunt mai multi cupii bolnaviori aici decat la voi, pt faptul ca la noi merg la cresa deja. Si in Be sunt tot felul de oameni, eu merg cu metroul, cu buzul si zau ca uneori imi e frica sa respir hihi)
Robert ieri a fost si decalotat - evident s-a lasat cu sange, plansete, mi se sfasie inima cand il vad cu ochii in lacrimi si cu privirea aia rugatoare ... Il doare putzuca, acum cand cade in fund plange, cred ca il ustura si la pishu ... of ... timp de cateva zile ne chinuim. Noah ... daca dintr-un motiv asa de neinsemnat sufera atat, in plus ma da si pe mine peste cap - eu nu vreau sa trec prin bolile copilariei care numai usoare nu sunt, si sa nu mai vorbim de complicatii. Recunosc ca fac vaccinuri de frica - frica sa nu mi se imbolnaveasca piticul - si e bine si normal sa iti fie frica, pentru ca ei chiar se imbolnavesc.
Aniasip - ei noi tot doar un dinte avem
Jumate de fapt - eu am avut primul dinte la 13 luni - acum ii am pe toti
iar la dentis am fost o singura data in viata mea.
Fetelor, mai mi-a zis doctorul ieri o gramada de chestii despre regimul unui bebe de 1 an. Trecem pe alt fel de lapte. In legatura cu laptele de vaca, mi-a zis ca sunt mai multe pareri - teoretic se poate trece la lapte de vaca. El mi-a recomandat lapte din ala special de bebi pana la 3 ani, cica sunt imbogatite in vitamine etc pe cand din laptele de vaca nu prea isi iau ce le trebe. Acum de ex eu stiu ca Esme nu vrea sa stie nik de laptele asta special
dar fata ei mananca foarte bine si foarte variat - noi suntem mai puturosi :D In rest nu ne-a dat alte vitamine, aici nu se da fier preventiv, cum vad ca se mai face in RO, nu se fac analize, se urmaresc doar parametrii cupilului. Noi avem 9.500 grame :)
Cica de la un an parintii incep sa se relaxeze cu mancarea, ca vezi doamne piticii au trecut de pragul critic - si incet incet se instaleaza obiceiuri nesanatoase... fara sa iti dai seama. Se trece la mancare de "adulti" dar vorba dr - o sa aiba timp toata viata sa manance chiftele sau cartofi condimentati. De fapt e bine sa supraveghem f atent alimentati cupilului macar pana la 3 ani. Sa nu ii dau ceai cupilului - chiar daca e fara zahar, pt ca va prinde aversiune fatza de apa si va prefera un lichid colorat mai incolo in loc de apa. (ma rog, astia pe aici sunt cam against the tea la bebi). Mi-a dat si un meniu tip recomandat de nutritionisti, nu il am la mine, o sa vi-l spun daca vreti.
Cam atat ... o groaza
Dar eu intru mai rar
Pupici la puii bolnavi 

Aveti grija de ei, nu ii mai lasati singurei in pat
Sunt mari acum - pe jooooos cu ei
Securizat-va casa, sertare, coltzuri si gataaaaa - ce atata patutz ?? 
Hai ca fug, pana nu dati cu diverse dupe mine ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
socrate spune:
Nu l-am lasat in pat. Jur pe rosu, doar m-am ridicat sa ma intorc la dulap sa ii scot hainele, nici nu am apucat sa deschid usa. Si nu iti imagina un dormitor mare, am de la pat la dulap un pas.
cleo78 spune:
deci am picat examenu de scoala de shoferi
dar il iau data aviatoare.
Multumim de sustinere!
.
si 
Antonia
pui de Alexuta. Sa fiti sanatoase, toate 3, si sa bucurati pe tati
. Stiu ca e greu cu 2 cupii, dar mai dati un semn 
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Danicris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MsBB - sa vedeti ce sporturi am practicat noi in dimineata asta . Warning - CUPIL CU SCAUN ... LA CAP!Lesne de inteles ca dupa juma de ora de facut asta mi se invarteau oki in cap si-mi venea sa Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
Super filmuletul, bafta astazi si sa veniti cu vesti bune.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
Simonix da , vreau regimul ala! Si eu am aceeasi parere, ca nu trebuie sa sar pe cupil dupa un an cu cioco, cartofi de la Mec sau carnati de porc. Asa ca da-i o scriere incoace, s avidem ce si cum.
Ma apuc acum sa vizionez poze si filme. A fost Robertelu asta al tau pe unde piciorii meu n-au calcat inca!
Cleo deci asa. Sorry.
MsBB super filmuletul! Ce cameradraguta cu oglinda mare-ziceam ca-i un prag acolo si ce frumos e la geam acolo, e jos asa pervazul? i vove it! Tinem pumnii stransi in menghina. Toti 4!
Am uitat restul, acum ne-am intors de la Roata, d ela ursi - azi placut uscati.
Aaaa... si lui robert ii plac tare cutiutele, pur si simplu sta linistit si se jaoca f frumos si se leagana asa, nu pot sa spun ca e dans ca Iasmi! Cand merg cutiutele chiar am copilul perfect ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Offf, Cleo, imi pare rau ! A fost asa greu?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Offf, Cleo, imi pare rau ! A fost asa greu? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
mi-a murit motorul. In intersectie. De 2 ori
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
mi-a murit motorul. In intersectie. De 2 ori o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Ooooffff... imi pare rau... se intampla si la case mai mari... eu abia a 4 a oara am luat carnetul... Dar am picat de 2 ori sala si o data traseul, eram din alt film...
Fetelor va pupam si noi, bebeluna doarme si profit acum sa bag un mesaj, dupa ce am bagat o negresa la cuptor. Mi-a zis doctoressa sa ii dau prajiturici de casa si mi-a spus ca , cacaoa face bine la creieras. Asa ca incercam. Noi suntem in schimbare de program, doarme cand vrea ea, mananca cand vrea ea (dar bine ca mananca, a terminat greva foamei - dar mananca numai la mine in brate...)
Pupam puiutul cu pojar, sa treaca repede astea 10 zile ca eu stiu ce groaznic e sa stai in casa.
Socrate, pupam si cucuiul lui Sebi, stai linistita, nu e vina ta, se intampla, n-ai cum sa fii in 10 locuri odata.
Gabitzam felicitari ptr vitejia lui Andrei, sa o tina tot asa!!! Vise frumoase in noul patutz ii uram
La multi ani sarbatoritilor zilei.
Revin, ca am o urgentza...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

.