Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Va multumim frumos tuturor pentru urarile de ieri! Imi pare rau ca nu va nominalizez, insa nu am forta de cautat in muuuultele pagini scrise de cand nu am mai intrat. Insa am citit tot, asa ca am retinut.

Uram si noi Mufitei pt ieri.

Totodata uram pentru 1 anisor: Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria si Antonia Melisa.

Si pt 11 lunite lui Raducu si Mariei.

Noi suntem mai bine - Iasmina. Eu tot mai rau. Asa ca azi merg la medic sa vedem ce zice.

Ieri am consultat-o pe Iasmi la medic care m-a linistit ca nu se aude nimic la plamani si deci am decis bine sa nu dau antib. Continuam cu secretolitic si asteptam sa treaca de la sine.

Scriu 2 vb din amintiri:

Cleo bafta azi.

Socrate mi-a pove Cleo ce si cum. Imi pare rau de tot de pui, de cazatura, de chist, de tot. Nu stiu ce sa-ti spun cu chistul, cat despre cazatura spun ce au spus toate fetele aici: nu te invinovati pt ca se poate intampla oricui.

Danicris sunteti siguri ca-i pojar?? Mie nu-mi prea suna a asa ceva...Cel mai sigur din sange se afla. Sanatate multa. Cat despre statul in casa...priveste partea pozitiva: stai si atat. Tratam. nu trebuie sa-i dai, alte chinuri (gen scos muculeti cu batista=urlete, aerosoli=urlete, febra, nas infundat=nedormit, etc, etc... ) nu ai de indurat. Noi suntem deja cu nervii dupa 2 saptamani de asa ceva. Zi de zi, de n ori pe zi! Si noi bolnavi pe deasupra.

MsBB va tin pumnii pt azi la medic. O duceti adormita sau cum?

Ma opresc aici ca nu mai pot scrie.
Sanatate multa tuturor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Antonia Maria Raducu

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus din tara pojarului.

MsBB, asa stiu si eu ca debuteaza ca si o gripa insa uite ca la Vladuc e altfel. Legat de , ce sa-ti fac daca-mi esti draga ? Asa ca … Saru’mana pentru gandurile bune si cuvintele frumoase.

Laurita, Mircica a fost diagnosticat cu pojar ? Ce alte simptome a mai avut ?

Simonacip, am auzit ca sunt si forme foarte usoare care trec aproape neobservate, mai ales daca (,) copilul este rezistent si nu face febra sau alte chestii.

Socrate, multumim. Ooof, ce povestesti, hai nu te mai invinovati, chiar nu poti evita astfel de intamplari mai ales acum cand copiii au atata energie si dorinta de a explora si incerca totul. Legat de chistul de la ficat, bine faci cu investigatiile suplimentare, multa sanatate lui Sebi.

Andrei de Gabitza, felicitari, ce baiat mare are mami ! Bravo ca ai dormit singur !

Raducu de Gabitza, la multi ani, puiule frumos, sa fii sanatos si norocos, luna viitoare mare sarbatoare mare.

Iulia, multumim frumos. Sa folositi sanatosi caruciorul !

Cleo, bafta la examen, uitasem, scuze.

Lorich, multumim, legat de vaccin o sa ma consult cu doctoreasa sa vad ce spune si ea. Ca si tine, mi-e o frica de oreion …

Adriana, saru’mana, sper sa treaca repede.

Inais, sanatate multa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA sarbatoritilor de azi: Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria si Antonia Melisa. Si pt 11 lunite lui Raducu si Mariei.Gabitza mai aveti o luna si gata, se taie motzul. Felicitari pentru Andrei, cum devine el baiat mare.

LEgat de chist nu stiu ce sa zic, la eco intrauterin nu se vedea nimic. Din ce explica tanti asta, e probabil un chist biliar, cand s-a golit bila nu s-a golit de tot si uite asa. E pe marginea unui lob, adica daca e de scos mai tarziu nu va fi greu. Ea zice ca nu afecteaza functiile hepatice. Problema e ca eu am intrebat medicul cand am fost daca nu ar fi bine sa ii facem analize si lui si a zis ca nu e cazul. De ce nu am insistat. Asta apropo de ce va mai ziceam eu, ca de fiecare data cand se intampla ceva rau tb sa caut ce e bun in urma ei, uite acum, daca nu se intampla ce s-a intamplat, nu faceam ecografie si nu aflam de asta. E bine de monitorizat. Eu am un hemangiom, nu chist, cine stie ce s-a intamplat desi am mancat cat de sanatos se putea in sarcina. Uof. Probabil insa nu are nici o legatura una cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata, mai pe fuga, asa...
in primul rand sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, ANTONIA MELISA pentru 1 anisor, RADUCU si MARIA (unde umbla mamica ta???) pentru 11 lunitze . sa cresteti mari, sanatosi si norocosi
apoi sa-i urez multa bafta lui cleo la examen azi (ce bine ca nu sunt din bucuresti, sunt safe )
socrate, ti-au spus si fetele ca nu e vina ta. te cred ca esti suparata din cauza asta. nici eu nu o mai las sa stea pe pat decat cu mine alaturi, in rest sta pe jos, ca si a mea face din astea
cat despre bagat in gura diverse chestii, fiica-mea avea intr-o zi o piatra , pe care o plimba prin gurita ca pe bomboane. noroc de tati lui Andra de MsBB ca ne-a dat o idee cum s-o facem sa scuipe porcaria , ca mandra mea nu deschide gurita nici s-o tai...
am mai vrut sa zic cate ceva, dar am uitat; cred ca trebuie sa reiau paginile din urma. multa sanatate lui Rasfatel de danicris. chiar ieri vorbeam cu MsBB ca mor in casa cand face fiica-mea pojar sau alte din astea, ca eu nu pot sta inauntru mai mult de o zi, ma usuc . si cand eram eu bolnava si n-aveam voie sa ies afara, tot ieseam macar juma' de ora, macar cu masina, dar tot ieseam. cand eram in maternitate simteam ca mor inauntru. macar juma' de ora coboram sa stau afara, ca simteam ca innebunesc. de aceea si asta-iarna eu am iesit zilnic cu fata afara, indiferent de vreme si temperatura...
va las, ca am multa treaba azi. MsBB, sper ca ne vedem in parc. daca nu reusiti sa veniti, multa bafta azi, poate vorbim diseara

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
A mai ramas putina cafea si pt mine? Multumim MsBB

Simona, 2 kg? Pleaca mai de aici ca eu dc slabesc 2 kg sunt la fel de grasa, asa ca nu ma mai agit. Auzi la ea 2 kg, acu vin dupa tine in moghioros sa te alerg... vai, dar nu pot ca tb sa trec pe langa Carol si o incurc pe Cleo Bafta multa soferito!

Danicris, a intrat in contact cu copii bolnaviori sau cum? Trec repede astea 10 zile si apoi tb sa priviti partea buna, capata imunitate, de bolile copilariei nu cred ca o sa scapam niciuni.

Stefany, nici eu nu am vergeturi, adica, la mine,nu se vad de celulita si sunculite, cand o sa slabesc atunci o sa se vada

pe Sebastian care a facut buf, hai mami nu iti mai fa procese de constiinta ca nu te ajuta cu nimic, se intampla, bine ca nu are nimic baiatu. Cum naibii are ceva la ficat? Sa mai mergi si la alti doctori sa vezi ce si cum.

La Multi Ani Raducu scump!, gata si voi ati intrat in linie dreapta pana la sarbatoarea de 1 an. Felicitari lui Andrei, care e baiat mare de acum Auzi, da cahestiile astea, de independenta ca sa zic asa, nu le simti ca pe o ruptura, nu ai o nostalgie asa?

Lori, noi avem husa de ploaie da o tin in casa ca eu sunt mai imprasitata asa. Ce bun e forumu asata, sa o pun si eu in carut

MsBB si eu daca o las singura tot pe jos o las, dar a invatat sa se urce singura in patul nostru si cum se urca cum se ridica in picioare si merge prin pat se arunca de sus Se catara pe o noptiera si se arunca in cap in patutul ei, trebuie sa reamenajez casa, ca tac-su nu credea cand ii povesteam ce face, pana aseara cand i-a aratat si lui cum sta agatata in maini pe patutul ei si escaladeaza cu picioarele sa iasa de acolo.

Laura si eu vreau epilare definitiva, da tot ca Adriana stiu ca nu se face vara, oricum n u tb expusa la soare zona aia o buna perioada de timp. Eu vreau si ceva pt riduri, bine ca n-am bani

Ne ducem sa ne mai jucam, da suntem cu ochii pe voi

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Buna dimineata, daca mai e dim.
In sfarsit am un pic de timp liber si mai scriu un pic.
La Multi Ani lui Raducu cel micut!!!!!!!!!Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!!!!!!!
De asemenea vreau sa zic La Multi Ani!!!!!!!!!!! si pt ceilalti copilasi aniversati zilele trecute: Eva puiul lu Ylari, Mufi, Vlad puiul lui Alish pt un anisor.
Bafta MsBB la doctor azi si Bafta lui Cleo la examen, sper sa te descurci cat mai bine.
Pot sa ma laud si eu ca am mai dat jos 2 kg deci am ajuns la greutatea de 58 de kg, mai am veo 8 kg si gata.Sunt decisa sa slabesc sub orice forma, nu ma simt eu bine daca am kg in plus.Asta e , sarcina asta m-a dat peste cap, eu nu am avut probleme cu greutatea niciodata.
Gata va las ca e multa treaba si azi as vrea sa plec mai repede de ora 7 seara.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Iulia - hai mai da si tu o capsunica , un suc , cica e bine sa uzi lucrul nou luat , sa tina lucru respectiv Nah- eu n-am vrut sa zic nimic , da' deh daca e regula, e regula , trebuie musai respectata - Sa folositi sanatosi

Inais - ma bucur ca e mai bine Iasmi - ia exemplu de la ea si fa-te si tu bine, da?
Da, sper sa adoarma cu pastiluta , daca n-am reusit altfel, imi e si rusine de doctor sa mai incerc altceva . Poate colaborat cu ora ei de somn si pastiluta - obtinem efectul scontat .

Dani - pai atunci ... o mie ca dau si pe datorie

Vecina, multumesc mult pt incurajare! Sper totusi sa ne vedem astazi in parc. Trebuie sa ies altfel innnebunesc pana la ora 6 cand avem programare. Probabil am sa stau pana pe la 5 - o obosesc pe afara si Doamne ajuta!

Micaela - mama ce escaladeaza Daria . A mea n-a dat inca de gustul cataratului - inca - sper sa ramana asa , sa mai am si eu liniste hihihi .
Spor la caftit kilogramele , sa va vad pe toate

Magne - spor la munca! Sa le vii de hac kilogramelor - BRAVO pt cele 2 kg biruite - tot asa si pt restul

Urez si eu la cat mai multe lunitze Raducu si Maria , sa cresteti mari - repetati pasi de dans ca acusi vine bairamul de 1 an

Fetelor va multumesc pt pumni stransi - dupa ora 6 sa le dati drumu' ca nu vreau sa va obositi dejeaba - sper ca de data asta aflu ceva concret si termin cu tot foitul asta.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

- sa vedeti ce sporturi am practicat noi in dimineata asta .
Warning - CUPIL CU SCAUN ... LA CAP!

Lesne de inteles ca dupa juma de ora de facut asta mi se invarteau oki in cap si-mi venea sa de la atata invartit ca un *ooi intr-o galeata ... da' nah, amuz si eu cupilu' cum poci

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

MsBB, dau, cum sa nu dau. sparg pushculitza ca sunt lefter Popescu pana in 15. De un oi gasi eu...mama ce te mai invarte Andra parca e mufi in parc tobogan-leagan-balansoar-bordura-tobogan-alergat porumbel mama ametita de cap...cat despre pumni, eu nu ti-i tin, ca am un fix, nu tin si nu spun sa mi se tina pumnii, ca cica iti tin norocul, dar iti doresc din tot sufletul sa fie bine si sa vi cu vesti bune

mandra doarme oficial de 1 ora si 10 min

Mergi la inceput