Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate mi-e tare mila de Sebi cum sta el agatat de tine, dar bine ca nu are nimic. sper sa primiti vesti bune de la dr
Gabitzule si lamureste-ma si pe mine, te rog, se face ori ROR ori PRIORIX? ca deh

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost prima noapte cand a dormit Andrei singur in patul lui. Patutul lui Raducu mic de bebelus se transforma in pat de baietel. Se dau grilajele jos si tabliile se fac la jumatate, si asa avem un patut de baietel pentru cel mare. L-a ajutat foarte mandru pe taica-su la montat/demontat, i-am tot zis ca asta este patul lui Andrei de baietel, ca e mare de acum. S-a cam foit aseara, a vrut apa, biscuiti, una-alta, si-a carat niste maimutoi, dar in final a adormit singur. E pus patul in dormitor, linga cel in care dorm eu cu Raducu. Asa ca tati e boier, doarme singur in sufragerie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Ei, Gabitzule ai baiat mare!!! E bine ca se obisnuieste singurel cat inca esti tu acolo, in dormitor cu ei
Apoi Raducu se va obisnui singur cu fratiorul lui..

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura iubita, ROR este o denumire generica a tipului de vaccin. Priorix cred ca este una din denumirile comerciale sub care apare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Laura iubita, ROR este o denumire generica a tipului de vaccin. Priorix cred ca este una din denumirile comerciale sub care apare.

merci, iubita..m-am clarificat.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

ce-o face CLEO? multa bafta azi la

Dani am citit ca aveti pojarel lasa ca 10 zile trec repede. bine ca nu facu la vara cand e cald sa te coci in casa

neatza MsBB n-am auzit fal-fal-ul majoretelor, ca au fost finutze... ms de coffee, chiar ma duc sa beu si eu una ca parca mi-0e pofta

sarbatoritei de azi ANTONIA MELISA sa fii sanatoasa si iubita

Miss multumim pt urare multumim fetelor care ne-au urat ieri am intrat pe ultima suta, gata.

socrate hai sa-ti spun de cate ori mi-a cazut mie limbrica intr-o zi: odata din pat pe covor, apoi s-a lovit cu capul de marginea patului, ca se tot ridica si lasa in jos (vanataie la obraz de la primul, vanataie la arcada ochi stand de la al 2-lea accident), a 2-a zi, se ridica in timp ce scriam aici pe forum sa vina la tastatura si s-a enervat cand a vazut ca n-o las si a dat cu fundul de pamant, dar a luat in barba si marginea de la pat si si-a umplut gurita de sange ca si-a spart gingiutza...and so on, and so on...si tot mai face, ca se enerveaza, eu nu-s tot timp[ul atenta la ce face ea (asta ar insemna sa fiu robot) si nah!!! asa ca nu te mai invinovati ca a cazut din pat, sau ca s-a lovit...noi deja ne-am obisnuit..toata treaba este sa-i vorbesti cu calm, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sa-l mangai, sa dai na-na la obiectul de care s-a lovit si el nu va capata teama...hai, capul sus! pai cate de-astea o sa ne asteptee,,,ahaaaa

felicitari gabitza pt reusita cu Andrei inca unul si gata poate cand o creste Raduc mai mare sa-i convingi sa doarma amandoi, scapi mai ieftin

care-i noua schema de vaccin? se mai face la 1 an? sau la 1 an si 2 luni???

noi asteptam curieratul cu carutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata -ua e pe terminate!

Dani wow... pojarel? Saracu puiutz, dar vb lui Miss se imunizeaza si ati scapat. Eu una nu i-as face vaccin pt asta, insa ROR-ul ala contine si oreionul- si am o frica de oreion ca am auzit ca la baieti poate cauza sterilitate si nu vreau sa-i fac asemenea "cadou" lui Robert. Ma mai gandesc. Parca totusi, de varicela nu vreau sa i-l fac.

Socrate of, mami lucrurile astea se intampla, nu le poti controla intru totul. Eu ma uit ca o secunda daca intorc capul Robert baga ceva de pe jos in gura... ma gandesc cu groaza oare ce-a fost?? Copertina de ploaie nu am, trebuie sa-mi vina carutul sport si daca nu are (nu stiu inca, e cado o sa cumpar una, e clar ca de acum ne putem astepta la ploi de vara de genul asta.
Inca ceva, chist la ficat? Cum? Parca tu aveai ceva de genul, sa aiba vreo legatura? Pup si sanatate multa, multa!

Cleo bafta mare azi! Nu ies nici eu pe strazi, ca mi-e frica!

Desiree f bine ca papa Victoria, iti spun insa ceva: daca ti-ar refuza o saptamana cam toate mesele solide (sau ar lua doar 3 lingurite si gata) te apuca istericalele, n-ai scapare. Pemine ma tot cearta tati ca ma crizez, dar astea se aduna asa picatura chinezeasca zi de zi de zi de zi.

La multi ani Antonia Melisa

La multe lunite Raducu - ultiam urare de lunite! Te pup pui drag si pufos!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Danicris, zile suportabile in casa! multa sanatate!

Socrate, lui Sebi! Si Annika a cazut ieri din pat, ca ne jucam si ea s-a apropiat prea mult de margine -- nu s-a lovit insa tare, ca sa potolit repede; incerc sa n-o las prea mult in pat.

Nu stiu ce sa fac cu hainutele -- nu sunt prea multe - sunt mai mult de fetite, da si de baietel cateva

Laura, si eu caut epilare definitiva - am gasit site-ul asta www.slimart.ro
Stiu insa ca trebuie inceputa in perioada rece, ca dureaza, sunt mai multe sedinte si nu ai voie sa te expui la soare

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am uitat

Au intrat pe ultima suta: Raducu si Maria La multe lunite ca de luna viitoare uram anisori! sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu mult noroc in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Socrate - sper sa te simti mai bine curand, sa iti revii si sa revii plina de energie si "gud dispozishan " . Nu te judeca prea aspru, stiu ca-ti faci procese de constiinta si faptul ca te incurajez sa nu-ti mai faci probabil nu o sa te opreasca din asta ( mama ce logica de fier am , da' intelegi tu ce vreau sa zic ) dar sunt convinsa ca te-ai mustrat destul pana acum.
Stim toate cat de periculoase sunt cazaturile astea si facem pe politai non-stop sa nu se intample nimic rau dar iata ca se mai intampla si incidente.
Nu esti o mama incapabila - esti om si ca tot omul esti supusa greselilor. Mai intervine si oboseala si problemele , alte lucruri care te distrag si iata - o sec si se intampla nefacuta .
Eu tocmai ca sa evit orice incident prefer sa o las pe jos - nici in pat cu mine nu prea o tin ca se arunca ca migul direct in cap. Imi tot repeta pediatra ca e important sa o invat sa coboare singura din pat - pai eu nu vreau asta? Daca nu i-am aratat de miii si milioane de ori dar deh e mai interesant sa te arunci in cap . Asa ca , chiar daca sunt cu ea in pat stau cu mana in permanenta pe ea, ori o tin de picior
Bine ca este bine Sebastian dar sunt curioasa care e treaba cu ficatul . O sa treaca si peste sperietura asta , sunt convinsa, are nevoie doar de cateva zile si de rasfat din partea lui mami .

Gabitza - BRAVO Andrei pt trecerea in patul de baiat mare . Rasfatz pe tati de acum . Daca ar auzi al meu ... cred ca ar jindui si el la asa ceva . Azi dimineata la 5 cand m-am trezit m-am dus sa vad ce fac - tati dormea pe marginea patului - era cat o rigla pusa in echilibru iar mandra cu picioarele in coastele lui ( cred ca are vanatai pe la coaste tati ) latzita pe tot patul .

Mai revin , canta mandra ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput