Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

10 zile nu avem voie sa iesim !!!

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza buna Dani
Am intrat cu gand sa vad ce faceti, speram sa fi scris. Multa sanatate Rasfatzelului . Acum stau si ma gandesc - o fi sigur pojar?
Din cate stiu eu debuteaza cu simptome asemantoare gripei : tuse, secretii nazale, febra mare , etc; sper ca e doar o forma mai usoara, daca e sa fie, sa treaca usor , fara alte nebunii.
Cum este extrem de contagioasa e posibil sa o fi luat si din parc - ori oriunde altundeva - se raspndeste f usor prin stranut , tuse => asa ca usor cu hihihih
Acum are nevoie de odihna multa Rasfatzel , lichide si in cateva zile va fi ca nou. Sa aveti grija, in perioada asta sistemul imunitar este mai slabit si deci mai expus infectiilor.
sanatate multa !

Incredibil - sunt treaza de la 5 jumate , mandra si eu nu mai pot ! Asta e, incepem o nouaaaaa zi!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Gata, s-a trezit si mandra, m-a muscat de de mi-au iesit oki ca la melc .

Cleo , ai observat , da? N-am facut galagie, te-am lasat sa sa fii fresh astazi pt examen
Abia asteptam sa scot sa faca galerie
Hai soferito hai impresioneaza nea Garcea cu talentul tau de limo draivar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ma trezesc tot mai greu dimineata...
cafea n-ai facut, MsBB, ca tot te-ai sculat la 5?
Sis mai bine cu parul in buzunar!!!
Danicris Si Mircea a avut asa. Eu as vrea sa nu-i fac ROR-ul. Sanatate! Noi nu am stat 10 zile in casa, mai putin, pana i-au trecut bubitele.
Inais ce mai faceti, scumpelele? CUm va simtitit?
Antonia Melisa si multa fericire!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ma trezesc tot mai greu dimineata...
cafea n-ai facut, MsBB, ca tot te-ai sculat la 5?
Sis mai bine cu parul in buzunar!!!
Danicris Si Mircea a avut asa. Eu as vrea sa nu-i fac ROR-ul. Sanatate! Noi nu am stat 10 zile in casa, mai putin, pana i-au trecut bubitele.
Inais ce mai faceti, scumpelele? CUm va simtitit?
Antonia Melisa si multa fericire!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Ei, cum nu? Am facut - de la pagina 8 tot va asteapta ... da' nu-i nimic , fac alta proaspata , ca deh , s-a trezit si sotul - una aburinda , cu laptik, cu cioco - ce doriti - poftiti

Laura, nici Mirci n-a facut febra la pojar? Eu inca imi amintesc bine de tot ca am facut febra mare si i-am speriat pe ai mei rau de tot. Rau sa stai 10 zile in casa - mai ales cand e vreme frumoasa , parca te gadila la talpi
Apropo de somn - acum eu sunt defecta - dupa atatea luni nedormite acum stau ca bufnita si admir pereti . Poate pana pleaca fii-mea la facultate - ma repar si eu , poate apuc sa mai mult de 6-7 - ce bineeee suna!

Simona , cum mai e Mati? Te cred ca tu nu mai ai timp de nimic - cu 2 pui sigur si dixtractia e dubla

Inais - nici astazi nu treci pe la noi? Hai ca astazi nu mai trebuie sa dai de baut - te iertam, stim ca e criza - da' pe 5.06 vii cu portie dubla de

Hai ca-mi var capul la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, ANTONIA MELISSA !!! Sa ai noroc in viata, papusa mica, sa cresti frumos, sa fii sanatoasa, iubita si ocrotita. Si mai trimite-o pe mami pe aici sa mai vorbeasca cu noi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MsBB, multumim de coffee, bune cum stii tu s ale faciMati e ca nou, nu mai are nimic. Da, e tare dicstrafid(cum zice David) cu doi, plus ca am in fiecare zi o tona de chestii de rezolvat.
Azi ridic pasapoartele noastre si merg la cresa...Urati-mi succes, am nevoie...
Sis . Are cu cin' semana Mirci la simtul umorului.Baga un mess si tu.Sis, vaccinul e Priorix, asa se cheama. Explicit asa cred ca e ror rujeola otita rubeola...Hmmm...
danicris, mai parca si al meu a avut bubitze de genul asta...Dar la cite tipuri de bubitze a tot avut el, as spune ca a facut toate bolile copilariei...Partea cu statul in casa e cea mai naspa, subscriu si io.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna dimineata fetelor,

MsBB ca ai intrebat de noi. Asteptam vesti bune de la dr.

Uite eram pe aici am citit ce ati scris, dar nu am avut putere sa scriu.

Ma bucur ca s-a intors Adriana78, io nu stiu pe nimeni din Bucuresti dar, stiu ca are Cleo o verisoara care lucreaza cu oameni sarmani si noi am mai trimis acolo.

Nu am apucat sa citesc ce scrie Miss pe blog, adica ultimul articol ca pana acum sunt up to date. Dani ne pare rau ca aveti pojar, of of. Fecian cum se mai simte puiutul?
Dana citesc ca ati facut si voi febra?

Pe Lorich si Gabi le-a prins ploaia, dar Robertel a uitat de greva foamei. Fetelor nu aveti husa de ploaie? E foarte utila. Io o am mereu la mine pt cazuri din astea si am si o umbrela mica in geanta. Vorba aia suntem cercetasi, mereu pregatiti. Imi zicea medicul ca daca cumva raman fara lapte praf pentru copil pot sa ii dau lapte normal, dar i-am explicat ca mie nu mi se intampla asta, noi avem stocuri mereu

Rellaura nici eu nu cred in varianta cu epilarea definitiva, si apoi ce scuza as mai avea sa plec si eu o ora doua de acasa sambata?

Stefany nici eu nu am vergeturi. Am insa in continuare burta, am ramas cu o chestie ca un colac. Uof. Incerc sa imi iau vreo centura de aia de masaj, care iti contracta muschii ca sa lucreze. Eu nu pot face abdomene acasa ca ma doare coloana, am spondiloza, iar aparat nu am unde sa pun. Si sunt si lenesa.As face belly dance dar nu am cum sa ma duc la sala ca nu am cu cine lasa copilul.

In fine, cam atat imi aduc aminte .Mai vreau sa urez cu maaare intarziere La Multi ani fericiti Evei de Ylari! SA frumoasa, mancacioasa si sanatoasa sa creasca fericita.

Despre noi ce sa zic. Sebastian e mai bine acum, eu sunt o mama incapabila, am reusit sa il scap o secunda alaltaieri din privire si a plonjat din pat pe jos iar. Problema e ca de data asta se pare ca s-a speriat rau, nu mai vroia sa se ridice, sa stea in picioare in fund. Statea in brate la mine lipit fara sa miste. M-am speriat l-am dus la Budimex, l-au controlat acolo nu pare nimic in neregula. A cazut de la 50 de cm maxim, dar avea avant ca doar a ajuns foarte repede din capatul celalalt al patului. Imi venea sa mor, insa asta nu era o solutie. E foarte speriecios, daca ridic tonul la el incepe sa planga. E fiul lui ma-sa, sper insa sa il pot educa sa nu mai fie asa.
I-au facut si ecografie, cu aceasta ocazie am constatat ca are un chist la ficat, este pe margine din ce zicea doctorita asta nu impiedica functiile ficatului, dar vreau sa ii mai fac niste investigatii saptamana care vine cand se intoarce medicul de familie din concediu.
DEci sunt deprimata inca, ieri a mai uitat din incident, dar se sperie daca il ridic, daca il pun jos. A prins si o bruma de rasfat, acuma daca nu stau numai si numai dupa el incep plansetele amare. Se forteaza efectiv sa planga.
O tine in mamamama, evident pe un ton plangacios. Nu pot sa-mi iert ce s-a intamplat, a fost numai vina mea. A fost foarte exuberant si vioi, tb sa imi dau seama ca se va intampla asta.
Sper sa ii treaca cat mai repede si sa fie copilul voios si vesel de altadata. Si-a pierdut curajul si increderea, nu se mai rostogoleste prin pat. Probabil l-am speriat si mai tare cu toate consultatiile la spital. Nu stiu nici eu, sunt foarte suparata.

Ii urez bafta multa lui Cleo, ii tin pumnii de cand ne-am trezit, sper sa mearga totul bine si sa nu o chinuie nea politistul.

Va pup si mai intru cand ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, ror-ul este rubeola-oreion-rujeola.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBB inseamna ca sunt chioara de somn si n-am vazut cafeaua...of!
la Mircea rubeola a coincis cuenterocolita asa ca nu pot sa spun cat era febra de la una sau de la alta
Sis treci!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput