Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hmmm cum is singura ca mandra, parasita de barbat pt o partida de imi fac de cap pi net .

Deciiiiiiiiiii ia ca am aflat cum ca Lilly si-a inrolat fata in ... , pardon , la gradi , Cleo spaima pietonilor maine se examineaza - practic chiar , baftaaaaaaaaa multaaaaa, Gabitza si Lori nu se mai pot plange ca n-au apa , uite asa a crescut si ideea mareatza ce-l gadila la stomac pe Robert dom'le , sa fie descoperirea intr-un ceas bun , uite asa poate mai incearca si alte mamici cu grevisti ,Laura vrea sa faca parul forever invisible ( eu am o prietena care a incercat epilarea definitiva - multe sedinte , rezultate nu prea satisfactoare iar dupa aprox 5-6 ani reapar noi folicului , nu-ti zic cu siguranta lucrului facut,zic doar ce am auzit )DanaH e cotropita de maimutze, da' ce maimutze , pardon , pui de cangur - bai ce poze faineeee ( imi place tare mult cum le-ai comentat )! VLEAU SI EU! ai o familie ... nota 10 ! Esme vine cu info utile , Victoria nu vrea sa-l lase pe daddy sa la munca, draga de ea , Belleane pune pe hartie momentele nasterii , spor la treaba , Micaela e mai tare ca Mihaela Bilic , a gasit o noua metoda de slabit

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06
asa ca in fiecare saptamana tin regim adica lunea si martea, ca miercurea deja mor de foame si ma apuc iar de mancat.
, pe Ale urlatoare , Dani - pojar?????? Cum asa? Cum e rasfatzel? - fugi rpd si fa papa sotului da' nu uita sa ne zici si noua ce si cum, da? Stefany o provoaca pe Desiree sa - iar Desiree primeste in seara asta ( zi la ea ) Nota 10 pt ca e ZEN si are trup DE ZANAAA

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ah, mi-am amintit: Esme, eu nu incalzesc in plastic! Numai in portelan sau sticla. ptr. info, oricum. Eu intrebasem ptr. ca credeam ca poate e rau ptr. mancarica.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo ms de link cu epilarea. tre sa studiez problema neaparat.
Ca-eric cred ca la voi sunt mai profi astia cu epilarea, se pricep mai bine sa foloseasca aparatura etc.
Ms bb mie mi-e sa nu-mi ramana urme dupa epilare, d-asta ma tem.
Micaelac e nasol cand te tradeaza bb!Mi-a facut-o si mie, voia la prietena noastra de parc, nu mai venea la mine Imi venea sa mor!
Acum e mai dragastos asa cu mine, uneori nici la Bogdan nu vrea!
Belleane sa ne-ncuscrim zici?? In alta ordine de idei si eu tre sa incep sa mananc mai putin ca am pus 3 kg!
Danicris pojarel??? Si ii mai faci ROR? ce zicea dr??Sa va faceti bine repede!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss succes cu tratamentul homeopat pentru neurodermita!! Ma bucur ca si doctorul e pe gustul tau, impartasiti anumite pareri si poate veti colabora bine in interesul lui Daviducu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Baaaaaai, nu am timp sa mai scriu, nu mai apuc sa fac nimic.

Urez LMA Iasmi si Mufi, sa fiti iubite sanatoase ca frumoase sunteti cu virf si-ndesat!
Inais..cum e fata?Ooof...dar tu?
DanaH super pozicile!!! Teodora e minunata, iat cind il vad pe fiu-tu catarindu-se mor, parca-l si vad pe Everest, cosmarul meu!!!
Ms BB vesti bunebune vrem!!!
Danicris pupam baiatul, sa treaca repede pojarelul, cum sunt bubitzele?
Lily felicitari pt gradi...hai ca mai e pina in 2010!!!..un pic..
Cleo. Bafta, tinem pumnii..pe cei care vor sa intre in zona Carol
Gabitzam, Lorich, pupam zgribulitele...Bai, ce vreme, bai ce vreme...
Miss, sper sa aiba efecte tratamentul!Pupam baiatul scump, dragul de el!
Belleane, Micaela, Sis si eu la dieta severa de miine. Tre sa dau jos 2 kg pina pe 16. Tinem impreuna???Poate avem mai mult spor.
Sis, nu exista epilare definitiva...Lasa Sis, stai cu banii in buzunar mai bine
Va pup dragelor ca se foieste Mati, ma culc si eu...nu stiu cum, cind, und etrece timpul asta.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani pentru puiutii care au implinit 1 anisor:

EVA DENISA SI ALEXANDRU, sanatate multa si mult noroc in viata !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

MsBB, i-am spus Victoriei dimineata sa-l lase pe daddy la servici s afaca bani sa iesim sa cumparam papucei. Am cumparat o pereche dar nu-mi plac, dar nu am gasit altii. Mai cautam.

_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANTONIA MELISA!
Sa cresti mari si sanatoasa, sa fi cuminte, sa-i bucuri pe parintii tai.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

LA MULTI ANI !!!

Sa cresti mare si sanatosa ANTONIA MELISA , sa te bucuri de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Gabitza, cu siguranta a luat pojarul de la vreun copil bolnavior din parc.

Desiree, saru’mana.

Cleo, nu te mai pup decat peste 2 saptamani.

MsBB, e plin de bubite mici-mici si oarecum reliefate, se simt la pipait, dar in rest este ok, mananca bine, este vioi, n-a facut febra, nu-i curge nasul, nu tuseste, sper sa treaca usor peste asta. Ii dau panadol dimineata si seara.

Laurita, cu ROR-ul habar nu am, trebuie sa intreb doctoreasa din Bucuresti cand vin la control, acu’ am fost la doctoreasa din Buzau dar in ea nu prea am incredere, e cam imprastiata.

Simonacip, saru’mana. Bubitele sunt muuuuuuulte si miiiiiiiici si putin reliefate, i-au iesit pe burta cele mai multe, pe piept, pe spate, pe picioare e ciudat ca apar si dispar, pe maini are foarte putine, pe fata deloc. Nu pare deranjat de ele.

MsBB, neata, ce cafea buuuuuuuuuuna !

Cred ca se trezeste, revin mai tarziu, papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput