*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
luny draga, mi-au dat larimile.
si confirm si eu... NIMENI NU E CA MAMA! asa ca nu ai de ce sa-ti faci ganduri negre.
elara ma bucur ca sunteti bine. vad ca nu v-a prins nici criza![]()
va
pe toate, ma duc la
ca dimineata iar la serviciu
tuchi?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
ramo_cata spune:
si eu ma duc la 
va pup si va doresc o nopate linistita si sper ca bebeii bolnaviori sa fie bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
somnorica spune:
Neata
O cafeluta, un ceiut, ceva doritoare??
Am copil de dat la schimb. Nu este mofturos, papa pamant, nisip, gunoaie de pe covor pe care nici aspiratorul si nici noi ca adulti nu le vedem. A invatat sa pape bucatele mari. A invatat sa stinga si sa aprinda monitorul, si asta face cand o vede pe ma-sa la calculator. Strica si rastoarna tot ce poate fi stricat si rasturnat. In curand cred ca voi invata sa levitez pentru ca toate lucrurile vor fi puse pe sus.
Va las, ca nu ma lasa.
Robi
Olgutzika spune:

Simonette

Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Buna dimineata,
Somnorica, eu eu! Si cafea si ceai!!! Am racit
..
Luny, Ursuleata
!
Eu mi-s prin zona, trag cu ochiul la Kya cum isi face bagajul
!
stolul!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
natynic spune:
Neata!
LA MULTI ANI SIMONETTE!
Sarcina usoara si copii sanatosi si multa fericire!
Ramo, nu e ziua lui Tonic decat peste o luna dar...la multi ani sa ne traiasca si toate sa traim cu bine si fericite in fiecare zi!![]()
Luny, m-am intristat si eu de supararea ta...ti-am mai zis, cu Mufa retraiesc povestea finutului meu cand a fost intarcat (el insa a reactionat muuuuult mai prost si nici nu s-a pus problema sa nu se vada ca maica-sa cateva zile ca nu avea cum). Ai incredere, va fi bine, deja e bine, el a reactionat excelent si cred si eu ca si Mimo ca "de vina" sunt sentimentele tale de vinovatie care nu-si au oricum rostul. Cu inelul tau
m-am dezumflat, e pur hormonal, doar ca nu ajunge direct la ficat, pt diabetul meu tot aia e...
O 

si pe Ursuleata, ca Dumnezeu stie ca o inteleg mai bine ca oricine 
In perioada asta de boala cu rotavirus si regim de dupa, i-am dat si eu din nou exclusiv pasat Iuliei. Acum am reinceput sa mai "ingros" mancarea. Ea se descurca f bine cu banana, piane, biscuite bucatele, cascaval bucatele, fidea; cand insa e toata mancarea strivita cu furculita ii mai vine sa vomite. Nici eu nu am fortat-o asa cum nu m-am chinuit nici sa o fac sa-si tina biberonul desi ma enerveaza ca nu o face. Daca vrea tare lapte stie f bine sa-l apuce si sa-l duca la gura dar sa-l tina?-nooo, de ce, daca e mami?
Cu olita am exact aceeasi opinie cu Olgutza. Obiceiul de a-i pune pe olita f devreme bine din vremea cand se spalau si fierbeau scutece de finet...Si sigur ca multi reusesc (care vor sa stea
) dar e numai un reflex conditionat, nu ceva "priceput" si controlat sfincterian.
Azi o scot si eu din casa MUSAI!! In Botanica cu noi.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Olgu, 
Clau, cum a dormit Rebe?
Naty
mamica
mimonix spune:
Hop si eu la cafea cu voi 
Naty n-am eu sentimente de vinovatie si nici inel n-am, dar e bine ca te gandesti la mine 
Si eu am incercat sa pun copilul la olita dar nu sta nici legat, exact ca Rebeca Alinei face...dar n-am insistat...si-asa era seara inainte de baie si am zis sa nu-i mai pun alt pampers , d-aia l-am pus acolo![]()
Olgutz ceai si rabdare
Si nu uita sa dai raceala mai departe ca cica asa functioneaza 
Ursuleata chiar m-ai induiosat 
Am citit ca Teo boy face propozitii, pune intrebari...bravo lui, al meu uite, nu-i asa curios

In schimb Vladutz rade, rade intr-una....cu cine o semana asa hlizit? 
Elara ma bucur ca bebe mic e ok, sper sa se resoarba cheagul ala pana la urma si sa nu mai ai probleme 
La multi ani Simonette! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!

Noi ne pregatim de botez....azi ultimele cumparaturi
Am niste emotii , parca vad ca uit ceva sau alerg in ultima clipa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Mimo, Luny are si sentimente de vinovatie si inel
, nu tu, tu ai doar botez!
Succes!
Nu mai fac capitol nou ca plec curand. Zozeee, trezireaaaaa!
Naty
mamica