*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,multa putere!sa stii ca Mufarinul nu o iubeste mai mult pe mami ta,si nici nu e suparat pe tine,da???hai,incearca sa treci peste supararea asta
Elara ,ma bucur ca ai dat un semn!sa stai cumintica,da?
Oana,multa sanatate

Azi de dimineata Sam a papat rosie cruda cu samburi cu tot si cas-un deliciu!a papat crud si castravete...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Elara, ma bucur ca esti bine si bebe la fel

Eu de abia astept sa vad ce are sor-mea, fetita sau baiat

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursulica..nici tu nu ai de ce sa te gandesti asa!! nu s-a putut din motive obiective, de sanatate, asa a fost sa fie...si uite ce baiat mare, sanatos si frumos ai!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, pup si eu . Offff cat ai suferit si inca mai suferi ca n-ai putut alapta!!! M-a emotionat mesajul tau, sincer iti spun, sa nu te mai invinovatesti absolut deloc pentru asta. Iti iubesti copilul enorm si asta este de ajuns.

Eu nici nu ma gandesc sa o stresez de-acum cu olita...o sa incerc la vara cand o sa fie doar in pampers prin casa si o sa fie mai usor s-o pun pe olita din cand in cand.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

ursulica..nici tu nu ai de ce sa te gandesti asa!! nu s-a putut din motive obiective, de sanatate, asa a fost sa fie...si uite ce baiat mare, sanatos si frumos ai!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Da stiu, asa zice si Relu mereu, este un sentiment pe care nu il pot controla. Nu am spus aici niciodata, dar cand am ajuns acasa din spital si laptele curgea siroaie....am crezut ca mor, ma simteam groaznic ca nu-mi puteam pune copilul la san si fara sa vreau mai am stari d'astea cand imi amintesc. Apreciez toate mamicile care au alaptat, 1luna-15 nu conteaza si nu pot sa le dau decat multe flori.
Sunt mamici care nu alapteaza ca nu vor, treaba lor, jos palaria, fiecare face cum crede....poate ca de multe ori este mai bine asa decat sa nu se simta bina in pielea lor................dar eu am vrut

Gata ca m-am plans destul, fi-miu e frumos ca seamana cu mine
Asta ca a venit relu si citea ce-am scris.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Ursuleata, pup si eu . Offff cat ai suferit si inca mai suferi ca n-ai putut alapta!!! M-a emotionat mesajul tau, sincer iti spun, sa nu te mai invinovatesti absolut deloc pentru asta. Iti iubesti copilul enorm si asta este de ajuns.

Eu nici nu ma gandesc sa o stresez de-acum cu olita...o sa incerc la vara cand o sa fie doar in pampers prin casa si o sa fie mai usor s-o pun pe olita din cand in cand.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ursulico si eu te pup apasat!

Mergi la inceput

incerc sa pun poze si merge tare greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty inca nu i-am dat rosie cruda ...dar o sa incerc si eu...naspa faza cu socrela dar asta este bine ca are cine sa te ajute

kya distractie placuta super sa faci pozeeee multee...

criss ca ti-ai facut temele

bubu ma bucur sa vad ca vlad e mai bine

luny-off mamic-o cum sa nu te iubeasca mufarina...nu te mai gandi la prostioare..e un moment greu te cred dar fii puternica totul o sa fie bine pana la urma...pana se obisnuieste bine cu lapticul o sa mai faca nazuri ,si andru a facut la inceput ,am incercat si cu ceai de musetel ,am incercat nu stiu cate metode ..a fost greutz pana s-a obisnuit..pe mine ma stresa faptul ca nu prea mai aveam lapte si nu aveam ce sa-i mai dau sa papaceasca dar intr-un final a fost totul OK...ASA O SA FIE SI LA TINE DOAR CA TREBUIE SA AI MULTA RABDARE

nicoleta off imi pare f rau ca ti se intampla toate astea... si sper sa treaca mai repede reactia asta la vaccin

tonic si mami si luki vorbaret..off ma sperie gabdul de ce o sa patim si noi cu maselele/dintii..noi nu avem decat 5 pana acum...

clau macar ziua sa-mi dea si mie liber

elara si ma bucur sa vad ca bb e bine ..tu sa stai cumintica si sa nu faci efort.. pt sotiorul director si pt leafa marita

puppa si eu ii blenduiesc totul ,i-am dat ciorbitza cu painica ,zeama cu ceapa,morcov,out,fidea in rest totul blenduit..andru meu e tare blegutz ...se ineaca f repede si de cat sa-l vad ca vomita mai bine blenduiesc..chiar si azi cand eram eu la masa i-am dat miez de paine sa papaceasca,sa-si faca de lucru si imediat s-a inecat ..apoi cand am fost la plimbare i-am dat 2 pufuleti a papacit unul ,apoi pe-al2 lea api la al 3lea s-a inecat si a vomitat..asa ca ma las pagubasa cu pasatul cu furculita ,bucatele..belderul sa traisca!!!papa biscuitel,painica chiar daca se mai ineaca,banana dar mai mult o terciueste,pufuleti ,i-am dat si mar dar numai de la mine din mana sa vad eu cat musca...

clabuc si mie imi e dor de tine... si numai bine

ursuleata si

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI TONIC!!! SA FII SANATOASA,FERICITA SI SA TE BUCURI DE PUIUTZII TAI DRAGALASI MUUUUULLLTIII ANI DE ACU'NAINTE

LA MULTI ANI BIANCA DE DEEA_PUI !!!SA CRESTI MARE OLTENCUT-O,SA CUCERESTI INIMILE LA TOTI OLTENII,SA FII SANATOASA!!!MAMI DE BIANCUTZA POATE ITI FACI TIMP SI NE-O ARATI SI NOUA PE SARBATORITA...

daca lianam nu a mai intrat hai sa dau eu startul la urari...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput