*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:
Mimo, cuisadauraceala cuisadauraceala cuisadauraceala
Succes! O sa fii o nasica de nota douazeci, vezi cum te pun sa imi botezi urmatorul copil, la cate ai invatat acum
. Si remember:
Birds flying high
You know how I feel
Sun in the sky
You know how I feel
Breeze driftin' on by
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good
Naty, plimbare placuta!
Ariel, maaaaaa, lasa-ma sa sper ca o sa dorm dupa intarcare
Inca visez la noptile cu somn bustean, nu iepuresc. Ma gandeam ieri ca mai am un pic si fac doi ani de cand nu mai dorm ca omul...legat si adanc 

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Salut
Noapte urata la noi, 39,5. Acu nu mananca (suge la san, macar), e mucios, se vaita de gingii si numai cu mainile in gura sade... SI afara e urat, macar atata, ca daca era soare si frumos... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Olga, si mie mi-e dor de un somn de-ala de... nopti mari! Asta e, se fac ei mari! ![]()
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Nico, ooof, sanatate multa Mateiului! Iar cu somnul...macar tu ai unul mare deja, eu mai vreau unul mic, deci perspectiva unui nani "ca pe vremuri" pentru mine e cam indepartata
Sondaj: piticii cu fontanela inca deschisa, pe ce doza de Vigantol/Vigantoletten sunt? Multam 
Ce o fi cu Pucca? O fi reintrat in CIC, de nu mai scrie? Miha, tu ce ai facut?
Am si eu AMR-ul meu
: 8 zile pana la concertul DM
. ![]()
Inapoi, ca ma asteapta cifrutele de la Targoviste
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Olgutza, da, mai am unul mare... sotul face program deja, ca ii vom culca impreuna si ce bine va fi
, Stefan isi face si el planuri ca vom cumpara un pat mare in care vom incapea toti 4 
. Matei probabil isi face planuri ca va dormi cu mine dupa bunul lui plac... In conditiile astea eu ce planuri sa-mi fac? 
si a lui Matei 
Puppa spune:
Fetele am gasit si rochie, am comandat si tort...Sunt super incantata ca am reusit sa rezolv tot, desi simt ca o sa lesin de oboseala...Mai avem de cumparat bautura si niste chestii sa i le punem pe tava, baloane...Ma rog, nu astea erau problema...Sunt asa de emotionata...De ziua ei cand i-am cantat cu totii La multi ani, imi venea sa plang...Ma gandeam cum a trecut un an, am facut fetita mare...Ma uitam asa la noi si iarasi imi venea sa plang ca suntem sanatosi si ne iubim cu totii...Cred ca de la oboseala ma apuca melancoliile astea, ca eu nu prea sunt asa...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/