Anunt constructor
Raspunsuri - Pagina 4
Lorenza spune:
Cam prea multe complicatiuni.
Oricum,iti urez succes sa gasesti ce vrei,dar poate doar printre cunostinte,ca cineva din afara nu prea cred sa se bage.Dar poate ma insel.
rory76 spune:
Pai tocmai de aia am incercat si aici! Sunt printre cunostinte chiar prieteni...

"sky is the limit!"
andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
yo cred ca este al dracului de complicat...o cladire nu este un bat de chibrit ...ce finisaje ...ce masina de spalat...ce geamuri...cite prize..cite usi...ce usi....ce tabla.... asa iti face guestus o casa cu doar 1 geam si 1 usa... te intelegi la un pret azi si se face cimentul x 3 peste 2 luni...si apoi sa vezi razboi cu propetarul. |
Si eu cred la fel!O mare invirtire-n jurul cozii fara lucruri clare,precise!Cu potentzial de scandal mare si urit in schimb!
Rory eu chiar itzi doresc sa gasesti ceea ce vrei,insa mare atentzie la detalii!
Dana
rory76 spune:
Pai cand o sa gasesc persoana, o sa merg la un avocat sa imi zica cum sa fac sa nu iasa cu scantei...va dati seama ca nici eu nu vreau complicatii...mie mi s-a parut simplu, mai ales ca ideea mi-a venit tot vazand aici pe forum un mesaj al lui Liliana28, parca, si am zis, mie, ca si constructor mi-ar conveni trocul asta...am mai avut o clienta din Eforie la care aveam deja lucrare si femeia mizase pe un imprumut la banca pe care nu l-a mai primit, si imi oferea un teren pe la Lepsa, dar eu la ora asta vreau ceva pe care sa pot construi o casuta pentru noi...multam frumos de sfaturi! Stiu ca voi gasi pe cineva, trebuie sa am rabdare...

"sky is the limit!"
liliana_28 spune:
Buna dimineata,
Cand am spus ca nu este mare filozofie, ma refeream la contract in sine, la termenii contractuali,ideea de barter, nu la constructie. Sunt foarte constienta ca o constructie nu se face batand din palme.
Pretul constructiei se stabileste de la bun inceput iar constructorul este obligat sa il respecte (tot prin contract) indiferent de fluctuatia preturilor la materiale.
Totul trebuie gandit de la bun inceput si sti****t in contract. In principui, proprietarul terenului este in avantaj pana la finalizarea constructiei. Constructorul nu primeste nici bani si nici teren pana nu finalizeaza constructia casei in termenii stabiliti. Eu asa vad lucrurile. In cazul in care constructorul nu este serios si la jumateta constructiei se opreste din "n" motive, tot el are de pierdut pentru ca practic casa a construit-o (cat a facut pana in momentul ala)pe terenul "meu".
Sper sa ma fi facut inteleasa de data asta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
rory76 spune:
Da, asa gandesc si eu Liliana28, cred ca e avantajos pentru clientul meu...el se alege cu serviciile mele, eu nu ma aleg cu nimik pana cand nu vrea el...pentru mine e mai nasol...imi pare bine ca macar tu intelegi situatia la fel ca si mine!

"sky is the limit!"
liliana_28 spune:
Da dar eu vreau sa vad si avantajul constructorului adica, pretul la care este evaluat terenul, care urmeaza sa fie in proprietatea ta dupa terminarea constructiei, este putin mai mic decat pe piata. Adica la sfarsitul contractului te alegi cu teren bun la un pret foarte bun. De exemplu terenul pe care il avem noi valoreaza 100E/mp dar constructorului o sa il socotim la 80-85 E/mp. Sa aiba si omul un avantaj.
Poate gresesc, poate sunt bleaga ca gandesc asa (nu stiu inca cum se va solutiona) dar nici nu cred ca este cineva care sa imi faca mie casa asa......ca ma cheama pe mine Munteanu.
Sambata ma intalnesc cu un constructor din zona si care stie preturile la terenuri in Balotesti. Sa vedem ce va iesi. Va tin la curent cu noutatile.
liliana_28 spune:
Rory, ai reusit pana la urma?
Ai gasit teren unde iti doreai? Nu ne-ai mai spus nimic.
O saptamana usoara.
LiliaToma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos Rory,n-am niciun teren dar eu nu intzeleg logica ta!Nu e mistocareala asa cum sigur crezi,dar nu intzeleg! ![]() ![]() Pai tu vrei sa-tzi faci casa pe terenul meu si...eu cu cu ce ma aleg?Cu banii pe care mi-i dai tu cu tziriita?Sau e ceva aici care-mi scapa mie!Pai ce servicii imi dai tu mie ,proprietarul de teren? E ceva ce ori tu nu explici bine(ca eu nu vad avantaje decit pentru tine),ori m-am prostit eu in halul asta ca nu mai intzeleg ce se scrie! Dana |
De fapt Rory trebuia sa zica '' cine are doua terenuri si vrea sa cedeze unul, ca eu sa ii fac casa pe celalalt care ii ramane..'' sau'' cine are un teren si o casa de renovat pe ALT teren, iarasi, imi da primul teren si eu ii renovez casa de pe celalalt teren'' Cred ca aici e neintelegerea, Rory nu iti face casa pe terenul pe care i-l dai, ci pe altul, daca mai ai unul. ( sau daca e mare asta il imparti in doua terenuri)
Eu nu am teren, dar as fi vruuut

andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LiliaToma
De fapt Rory trebuia sa zica '' cine are doua terenuri si vrea sa cedeze unul, ca eu sa ii fac casa pe celalalt care ii ramane..'' sau'' cine are un teren si o casa de renovat pe ALT teren, iarasi, imi da primul teren si eu ii renovez casa de pe celalalt teren'' Cred ca aici e neintelegerea, Rory nu iti face casa pe terenul pe care i-l dai, ci pe altul, daca mai ai unul. ( sau daca e mare asta il imparti in doua terenuri) Eu nu am teren, dar as fi vruuut ![]() Lilia si Amelia(26.09.2004) Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH) |
Pai Lilia draga ,asta e o cu totul alta poveste!Asa mi se pare ok tirgul!Deci pina la urma nici Rory si nici Liliana 28 n-au explicat cum trebuie si eu imi storceam creierii sa avad unde-i misterul!
Dana