Anunt constructor
![](images/user_woman.png)
Avem o firma de constructii si dorim sa facem un contract de barter cu cineva care are un teren in Constanta, exista doritori? Adica noi oferim servicii contra teren de 400 mp cel putin...trimiteti PM daca stiti sau aflati ceva. Multam frumos!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Ce pacat ca vreti doar in Constanta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rory76 spune:
Da, stiu, oferte au mai fost si aici, dar noi vrem in Constanta langa mare...
"sky is the limit!"
kim222 spune:
Nici eu nu am inteles care este oferta. Am si eu un teren de 480mp la iesirea din Mamaia..linga podul care duce in Navodari..sint vreo 500 m pina la mare.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Este si greu sa intelegi...firma nu are teren dar are chef de munca..asa ca voi ii dati un 400 m si ei va dau 1 casa.
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Este si greu sa intelegi...firma nu are teren dar are chef de munca..asa ca voi ii dati un 400 m si ei va dau 1 casa. |
Nu prea cred.Ar fi mai ieftin sa inchirieze un teren.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Asa este cum spune Guestus.
Eu am teren in Balotesti (langa Bucuresti) si as fi vrut sa dau o bucata de teren in schimbul construirii unei case. Rory76 nu a avut posibilitatea de a construi tocmai la Balotesti insa o incanta ideea de a intra in posesia unui teren in schimbul casei.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
rory76 spune:
Da, eu ofer servicii ca firma de constructii- sa zicem ca cineva are o vila de renovat, dar are si un teren care nu ii trebuie sau nu are bani sa-mi dea pe renovare, ma "plateste" in teren... Noi avem tot felul de servicii- amenajari interioare si exterioare, constructii case, design interior, izolatii cu celuloza, tencuieli decorative exterioare, ma rog, tot tacamul...
Vad ca Lorenza si Kim222 au ceva,sunt intravilane terenurile voastre? Poate iese ceva...fac cinste la DC!!!
"sky is the limit!"
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
cred ca voi nu intelegeti nimic...oricum...daca aveti doar un 400 de m2 nu este anuntul pt voi. ..
daca aveti 1000 m2 la apa...juma ii dati lui rory76... si apoi rory76 va face voua 1 casa.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Vad ca Lorenza si Kim222 au ceva,sunt intravilane terenurile voastre? Poate iese ceva...fac cinste la DC!!! ![]() ![]() ![]() "sky is the limit!" |
pe mine trebuie sa ma cinstesti..nu vezi cita agitatie fac
![](icon_smile_big.gif)
kim222 spune:
Guestus te-ai inselat era nerealistic sa dai un teren si cineva sa-ti faca casa la cheie!
Roxy de citi ani construiti? Ai un portofoliu?