Anunt constructor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Guestus te-ai inselat era nerealistic sa dai un teren si cineva sa-ti faca casa la cheie!

Roxy de citi ani construiti? Ai un portofoliu?

pai de ce sa fie nerealistic? un teren 400 m2 pe malul marii = 80 000 euroi...iti face rory o casa de 80 000 euroi. suna ok sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Multam Guestus, pentru lobby! Chiar ca-ti fac cinste!
Noi mai avem o posibilitate, adica sa dam 10.000 de euro avans si apoi rate lunare de 1500 de euro, o rata anuala mai mare- 4000-5000 euro, ideea e ca vrem in 5-6 ani sa ispravim cu plata, poate si mai repede! Nu stiu cine accepta conditiile astea...noi am mai dat si anunt prin ziar , dar au sunat mai mult agentii imobiliare care ne ofereau orice, numai ce vroiam noi, nu!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Cred ca tehnic nu prea merge ultima idee..aia cu banii in rate contra teren. Ala iti face actele pe teren...si tu urmeaza sa-i dai banii in 6 ani ...si daca din motive independente de vointa ta nu ii mai dai banii?

Mergi la inceput

Pai ramane cu terenul,nu? Nu pierde nimik...as face asta si cu un aprtament, sau cu o vila, orice de locuit...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

De ce nu cumperi 20 cm2 de ziar Constanta Daily Mail si dai anunt 5 zile gen "400 m2 teren contra casa la cheie" si te cauta pe tine apoi juma de oras.
Da cred ca iese nebunie....or sa vrea sa le contruiesti casa poporului sau un hotel de 20 etaje sau mai stiu yo ce alte idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Este si greu sa intelegi...firma nu are teren dar are chef de munca..asa ca voi ii dati un 400 m si ei va dau 1 casa.

Yo tot nu intzeleg ca eu asa-s...mai grea de cap!
Cind afacerea e gata sa zicem,casa pe numele cui este?Dar terenul?dar terenul si casa?

Dana

Mergi la inceput

Cred ca e complexa situatia...trebuie sa fie si ceva incredere aici.
Ca yo nu dau terenul pina nu vad casa facuta ..si tu nu te apuci de casa pina nu vezi terenul pe numele tau
Da banuiesc ca sint zeci de modele de contracte cu mii de clauze...un avocat te rezolva rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Cred ca e complexa situatia...trebuie sa fie si ceva incredere aici.
Ca yo nu dau terenul pina nu vad casa facuta ..si tu nu te apuci de casa pina nu vezi terenul pe numele tau
Da banuiesc ca sint zeci de modele de contracte cu mii de clauze...un avocat te rezolva rapid.

Yo pe-ncredere nu merg!deci e...incilcita pina la urma treaba asa cum mi-am imaginat!

Rory dar tu ca reprezentant al fiemi care construieste contra teren,ce raspuns imi dai?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Pau eu zic asa (desi nu am facut asa dar chiar caut sa fac) eu proprietar de teren merg cu constructor la notar unde facem un contract care sa se stipuleze clar valoarea terenului, valoarea constructiei, termenul de finalizare a constructiei. In momentul in care constructia este gata, noul prorpietar isi da acordul (tot la notar) ca terenul sa intre in posesia constructorului ca termenii contractuali au fost indepliniti si gata.
Eu asa o vad. NU mi se pare o prea mare filozofie.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Da, asa am gandit si noi. Facem un contract si criem acolo devizul, ca sa zic asa. Adica operatiunea X costa atata..operatiunea Y costa atata...terenul costa atata. La termenul de incheiere al lucrarii, daca eu nu-mi fac treaba, pierd terenul, daca mi-o fac, facem actul final. Adica ma gandesc ca la inceput trebuie facut un precontract sau cum i-o zice. ca nici mie nu-mi convine sa ma apuc sa-mi fac casa si sa-mi zica proprietarul terenului ca s-a razgandit sau mai stiu eu ce a aparut...De asta preferam varianta cu avansul si cu ratele, mi se pare mai clar pentru toata lumea...sa vad, am dat si un anunt local, sa vedem daca o suna cineva! Tineti-mi pumnii!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput