Anunt constructor
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Rory,eu insist cu intrebarea!Pe numele cui e terenul?pe numele cui e casa?
Sau voi facetzi casa pe terenul lui X si poi impreuna scoatetzi casa la vinzare(tu casa, X terenul)fiecare isi scade cheltuielile si profitul vine impartzit!
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rory76 spune:
Mai, Andacos, tu ai vreun teren de insisti cu intrebarea? Terenul va fi pe numele lui X pana cand eu imi fac partea mea. Cand am terminat lucrarea de 100.000 de euro, trecem terenul pe numele meu...si gata! In loc de bani, ii dau servicii! Am zis, cand vine cineva care accepta conditiile noastre, vom stabili de comun acord ce si cum, astfel incat nimeni sa nu iasa in pierdere. Eu sunt un om foarte corect in afaceri si nu ma abat de la asta pentru nimic in lume!
Pe de alta parte, eu casa o fac pentru noi, nu ca sa o vand! Nici discutie de asa ceva! Noi stam acuma cu chirie, si ne e tare greu, de asta vrem sa avem o casuta a noastra...
"sky is the limit!"
andacos spune:
Rory,n-am niciun teren dar eu nu intzeleg logica ta!Nu e mistocareala asa cum sigur crezi,dar nu intzeleg!
Pai tu vrei sa-tzi faci casa pe terenul meu si...eu cu cu ce ma aleg?Cu banii pe care mi-i dai tu cu tziriita?Sau e ceva aici care-mi scapa mie!Pai ce servicii imi dai tu mie ,proprietarul de teren?
E ceva ce ori tu nu explici bine(ca eu nu vad avantaje decit pentru tine),ori m-am prostit eu in halul asta ca nu mai intzeleg ce se scrie!
Dana
anyella spune:
Yo am teren( nu unde vrei tu,dar poate se pune ).Dar ma intereseaza : de cind sinteti in bransa? Ce garantii oferiti? Yo pe constructorul meu imi permit sa il trag si acu' de urechi...dupa ani!
Si vine ca Bubico.Am facturi/chitante/garantii .Si yo fara garantii nu as semna nimic la notariat ( :.
----------------------------------------------
Tashi
anyella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Da, eu ofer servicii ca firma de constructii- sa zicem ca cineva are o vila de renovat, dar are si un teren care nu ii trebuie sau nu are bani sa-mi dea pe renovare, ma "plateste" in teren... Noi avem tot felul de servicii- amenajari interioare si exterioare, constructii case, design interior, izolatii cu celuloza, tencuieli decorative exterioare, ma rog, tot tacamul... Vad ca Lorenza si Kim222 au ceva,sunt intravilane terenurile voastre? Poate iese ceva...fac cinste la DC!!! ![]() ![]() ![]() "sky is the limit!" |
Deci : Rory,ma rog firma ei,se ofera sa renoveze pe banii/materialele lor (garantia!) o casa contra unui teren.Eu fac afaceri.Pierd,cistig...Dar yo nu inteleg unde e avantajul celui care are terenul.Ok = materialele costa atit ,manopera atit,terenul e evaluat la atit.Dar terenul isi pierde sau cistiga din valoare...materialele voastre ce ofera? Iti spun iar cuvintul magic? Garantie
![](icon_smile_big.gif)
Tashi
rory76 spune:
citat din mesajul lui andacos Rory,n-am niciun teren dar eu nu intzeleg logica ta!Nu e mistocareala asa cum sigur crezi,dar nu intzeleg! ![]() ![]() Pai tu vrei sa-tzi faci casa pe terenul meu si...eu cu cu ce ma aleg?Cu banii pe care mi-i dai tu cu tziriita?Sau e ceva aici care-mi scapa mie!Pai ce servicii imi dai tu mie ,proprietarul de teren? E ceva ce ori tu nu explici bine(ca eu nu vad avantaje decit pentru tine),ori m-am prostit eu in halul asta ca nu mai intzeleg ce se scrie! Dana |
Pai hai s-o luam de la cap: tu ai teren, eu iti ofer serviciile mele: amenajare, zugraveala, faianta, constructie, design, ce trebuie sau ce ai nevoie...aceste servicii, daca tu nu ai avea terenul, te-ar costa 100.000 de euro-sa zic. Tu nu ai bani, dar imi cedezi terenul. Ce fac eu cu el mai departe, e treaba mea,nu? Corect?
Avantajul e de partea amandorura: eu ma aleg cu un teren, tu cu serviciile mele.
Am avut astfel de oferte de la persoane care aveau terenuri pe la munte, prin Popesti, pe la Bucuresti, dar noi vrem aici, in Constanta. Nu stiu de ce vrei sa dai impresia ca vreau sa fraieresc pe careva, chestia asta se practica in mod curent in alte tari pe perioade de criza...serviciu contra serviciu- adica barter.
Pentru Anyella: suntem de 2 ani in bransa, avem lucrari de diverse facturi, nu stiu daca pot sa dau aici numele site-ului nostru, acolo avem lucrarile - unele - postate.
Garantii nu ne-a cerut nimeni pana acum...facturi si chitante, contract se face la orice lucrare, fara discutie. Nu stiu ce garantii sa ofer, din moment ce eu nu am nimik...
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
"sky is the limit!"
andacos spune:
Rory eu nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca vreau eu sa-tzi fac reclama prosta,zau asa!
Eu tzi-am spus sincer ca nu intzeleg si asa este,acum ma grabesc dar am sa aprofundez ultimul tau mesaj!
Dana
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui liliana_28 Pau eu zic asa (desi nu am facut asa dar chiar caut sa fac) eu proprietar de teren merg cu constructor la notar unde facem un contract care sa se stipuleze clar valoarea terenului, valoarea constructiei, termenul de finalizare a constructiei. In momentul in care constructia este gata, noul prorpietar isi da acordul (tot la notar) ca terenul sa intre in posesia constructorului ca termenii contractuali au fost indepliniti si gata. Eu asa o vad. NU mi se pare o prea mare filozofie. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
yo cred ca este al dracului de complicat...o cladire nu este un bat de chibrit ...ce finisaje ...ce masina de spalat...ce geamuri...cite prize..cite usi...ce usi....ce tabla....
asa iti face guestus o casa cu doar 1 geam si 1 usa...
![](icon_smile_big.gif)
te intelegi la un pret azi si se face cimentul x 3 peste 2 luni...si apoi sa vezi razboi cu propetarul.
anyella spune:
Garantie la lucrare,la materiale.Asta trebuie sa oferiti.Orice lucrare e insotita de o garantie.Am vorbit prin prisma mea.Am facturi+ chitante insotite de garantii.De aceea imi permit sa chem firma care mi-a facut lucrarea atita timp cit mi s-a semnat o garantie.
La asta ma refeream.Aveti grija.Doi ani pe piata,in situatia acesta economica sint incerti.Eu va admir ideea/capacitatea/dorinta.Era mai demult o emisiune pe TVR 2 , In arena leilor,nu ar strica sa vedeti arhiva. Succes!
Tashi
rory76 spune:
A, normal ca ofer garantie ca firma de constructii...si mai mult, pot garanta ca pretul la ciment/glet/lavabil nu se vor schimba pe parcursul lucrarii, adica nu vor creste...
"sky is the limit!"