Anunt constructor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, asa e, poate nu am explicat eu bine...eu am zis ca proprietarul are de facut ceva -de construit o casa, de amenajat un apartament sau mai stiu eu ce, dar in schimb nu are bani sa-mi dea, are un teren pe care nu-l foloseste si mi-l da mie in schimbul lucrarilor...
Ultimele vesti: am gasit o persoana cu un apartament pe Mamaia, dar are doar 2 camere, si o singura baie, in schimb are 100 mp si e bloc nou, si vrea sa facem barterul. Au mai sunat persoane cu terenuri in Eforie, 2Mai, 23 august...nimic in Constanta, Mamaia sau aproape de Navodari, cum vrem noi! Mai incercam, mai dam un anunt, sa vedem, vara asta vrem sa facem miscarea asta neaparat! daca aflati ceva pe undeva, dati-mi de veste!Se poate sa facem si treba cu avansul si ratele, depinde cum ne intelegem...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

eu va urez succes sa reusiti, as vrea sa va intreb daca nu sunt indiscreta
detin un teren in Ilfov Petrachioaia,, si doresc sa contruiesc o casuta caci m-am saturat de chirie,,, 8 ani,,, insa nu am banii cu cre sa incep, dar mai detin un teren in orasul Giurgiu stradal tot intravilan, facilitati oameni seriosi,, daca ma puteti ajuta s-au recomanda,,, pe cineva care sa-i platesc in rate daca nu accepta teren contra cost.
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Draga Ionelaf,

Eu caut de ceva timp un constructor care sa faca asa ceva. Nu gasesc nimic. Ce am gasit.....nu su fost seriosi. Eu tot insist dar.....fara rezultat.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

ms multpt raspuns insa,,nu putem sa renuntam sper in fiecare zi mai ales cand ma uit la copil, atunci i-mi incarc bateriile iar
succes si tie cine stie poate o vezi si ziua aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

eu in fiecare zi spun:" o rasari el soarele si pe strada noastra".

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput