*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 4
anca_27 spune:
Haide mai incheiati... uite ce alte probleme sunt,
o mamica de pe DC a plecat si-a lasat puiutzul orfan, accident de masina.
Tipa asta www.bihoreanul.ro/studenti-bihoreni/o-universitara-din-oradea-s-a-sinucis-fiindca-a-pierdut-trei-sarcini-4269166" target="_blank">de-aici e din comuna cu mine. Tot timpul am admirat-o si-am luat-o drept exemplu, tot timpul era ce eu nu eram, si-avea ce eu nu aveam. O ambitioasa si-o luptatoare, asa o vedeam eu. Si-acum....
Scuze, nu vreau sa va indispun. E insa clar ca nu avem decat clipa de acum sigura, si noi o irosim.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
bertha spune:
Mai, nu mai pot rabda! Marysa, opreste-te pt ca mergi din rau in mai rau, crede-ma! Pacat ca ai ales sa-ti ridici poalele in cap, in conditiile in care mesajele initiale catre tine au fost pertinente si prietenesti. Stiu ca n-are importanta, dar atitudinea ta m-a dezamagit f mult.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
diamisha spune:
Fetelor,
Imi pare rau ca ati asistat la aceasta situatie penibila, independent de vointa mea.
Am hotarat sa raportez ce se intampla la moderator, in speranta ca se vor lua niste masuri.
Multumesc, Diana21, malinas, Bertha si mamiseli!
O seara frumoasa va doresc!
Diana, de Sonia (02.11.2008)
malinas spune:
Am si eu 2, sa le zic, probleme:
1.cum fac branzica aia calcica doar cu calciu, ca mie nu-mi iese neam.Am incercat si cu 1,5 si cu 2 pastile la 250 ml de lapte, dar se alege f putina branza (maxim o lingura rasa), pe cand, daca pun zeama de lamaie sau de portocala, este alta poveste. Voiam sa va mai spun, legat de subiect, ca cea mai buna branzica am facut cu Zuzu.Am mai incercat napolact (se apropie mult de zuzu) si mili.
2. cum fac si eu spanac si dragavei (Mirtha, unde esti, ca tu ai zis ca i-ai dat Evei dragavei), adica stevie, pt David?
Alra, eu ii pun lui David cereale in fructe (faina de orez dela Nestle), nu mereu, doar cand ii dau mar sau para, simple.Daca le combin cu banana sau cu avocado,nu mai pun cereale.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
alra spune:
eu intrasem sa va zic ca fi-mea nu a fost de acord cu a doua masa diversificata pe zi a scuipat cu consecventa.
sora-sa a skipat cartofii si a mancat numa clatitele de la desert, apoi am vrut sa o ducem la baie si a urlat acolo "ik vrei iauuuurrrttt" pana a cedat taica-su si a adus-o in fundu gol jos sa manance iaurtul. s-a intors tare triumfatoare murdara de iaurt pe gura la baie.
diana21, bine ai revenit - in forta vad ma uit imediat pe poze. sunt curioasa!
diamisha, ai PM
restul: imi cer scuze ca am deschis cutia pandorei si am generat toata cearta. vina lu mandea. daca taceam era mai bine.
citesc din urma si revin. azi am avut o zi aiurea.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anes spune:
malinas, nu iti iese prea multa branza calcica. Mie imi iese din 200 ml si 2 pastile de Ca, cam cat i minge de ping pong (poate putin mai mult). Dar eu zic ca este suficient pt. bb deocamdata.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
Amalia spune:
Hmmm,...acu' inca e nimic ce se intampla pe aici. Sa vedeti discutii cand vor intra copiii la gradinita si mai tarziu la scoala....discutii nu cu mamicile de aici, ci cu mamicile din comitetul clasei. (stiu mai bine aspectul acesta mamicile cu 2 pitici..)
Trageti aer in piept , respirati adanc,...si s-o luam de la capat de unde ramasesem de fapt....adica de la COZONACEII nostrii, ca ei sunt subiectul in cauza..si nu le facem cinste pierzandu-ne diplomatia.
Va pup dulce si va doresc o noapte linistita si calma!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julia16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginye55
Eu, din cate stiu, e mai usor de digerat de bebei, fata de cea din comert. Plus ca cea din comert sigur are ceva sare, chiar daca ei spun ca e dulce. ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Ginye, merci.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
anes spune:
aleinad.g
anca, da, nefericite vesti!
Brie, tu ce mai zici?
Fetelor, va povesteam despre copilul unor amici (Stefanut de 1,5 ani), bolnav de talasemie severa....a plecat impreuna cu familia in Italia pt. operatie. L-ati vazut la Tv pe Antena 1, la televoting, unde a strans banii necesari pt operatie (150.000 de euro). Sa dea DD sa fie bine!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)