*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Anes , sa stii ca, desi pare pletos, nu e, ca l-am tuns ! L-am tuns imediat dupa botez pt. ca efectiv ii intra in ochi, nu mai zic ca, fiind cheliuta la spate si cu perciunii pana la barbie, arata ca un rabin !

Alra, eu ii dau cereale din orez, porumb si tapioca (Milupa) si in curand o sa-i bag si grau, deci nu ii dau biscuite. De fapt, eu cred ca biscuitii asta sunt super utili prin parc, acasa se pot inlocui cu succes cu cerealele. In principiu, n-am nimic cu biscuitii daca-s speciali pt bebelusi, eu mi-s contra alora denumiti "po****ri" care au trei E-uri cel putin.

Io citesc din urma, mai vin! Acuma ca m-am intors, o sa vorbesc intruna, parca vad !

Da' Andy08 mai vine pe-aici?

Mergi la inceput

Mar ysa, si care e ideea? De ce ne arati si noua ce ti-a scris Diamisha pe PM? Mie mi se pare urat ce faci, sincer. Fata a vrut sa nu mai aduca circul aici si tu insisti si insisti!
Iar mesajul ei este unul cat se poate de civilizat, nu vad de ce esti socata!

Na, io v-am zis sa nu va fie dor de mine ca mi-s gura mare si ma bag ! Glumesc acum, insa Diamisha mi-e prietena si e o fata extraordinara si nu pot sa nu-i iau apararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Julia, nu stiu sa fie vreo restrictie medicala la branzica din comert. Singurul motiv pentru care prefer s-o fac eu, cel putin la inceput, este ca cea din comert nu e scursa bine de zer, ca deh, tre' sa traga la cantar. Si este destul de acra.
Cea facuta de mine cu pastile de calciu e tare bunuta la gust, o fac din lapte integral si o scurt foarte bine de zer.

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Ma, eu incerc sa ma tin departe de fainoase pe cat posibil...i-am bagat cate un biscuite in ultimele doua dimineti, ca altfel o ia foamea dupa un ceas si nici asta nu-mi place, sa tot manance din ora-n ora.
Dupa ce bag branzica, voi alterna cu cerealele. Si inca n-am bagat banana, care ar fi inca o alternativa la biscuite.

Laura, zi-mi si mie, te rog, ca am uitat, de ce tr sa preparam branza calcica si nu le putem da din comert? Si eu i-am facut Mariei dar nu mai stiu explicatia.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am refuzat pana acum sa ma implic in problema asta dar sincer te-as ruga Marysa sa stergi mesajul cu ce ai primit tu pe privat pt ca, din moment ce l-ai primit acolo, nu mai are ce cauta pe forumul public. In rest, nu-ti mai torn gaz pe foc spunand si parerea mea.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra nici eu nu vad care ar fi problema daca ar mai manca si dupa-amiaza, poate doar sa o constipe.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
Ideea este ca aceasta femeie vrea sa para pe forum foarte educata si desteapta si pe pm are un limbaj si o atitudine de mahala.

Tie ti se pare normal sa vorbesti asa? ACEASTA FEMEIE chiar este educata si desteapta, crede-ma pe cuvant! Si daca te-ai intalni cu ea vreodata, fii sigura ca te-ai fastaci de mama focului! Ba nu, nu este desteapta, este brici de desteapta! Am zis !

Frate, am un ghinion !!! Am plecat din cauza circului si cand revin, dupa patru luni, iar circ !

Nu, nu mai plec, insa nu pot sa nu observ cu tristete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:

Julia, nu stiu sa fie vreo restrictie medicala la branzica din comert.

Laura, merci de raspuns. Ai dreptate. Ma gandesc ca medicii recomanda branza calcica deoarece trebuie sa fie facuta neaparat din lapte fiert.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:

Ma, eu incerc sa ma tin departe de fainoase pe cat posibil...i-am bagat cate un biscuite in ultimele doua dimineti, ca altfel o ia foamea dupa un ceas si nici asta nu-mi place, sa tot manance din ora-n ora.
Dupa ce bag branzica, voi alterna cu cerealele. Si inca n-am bagat banana, care ar fi inca o alternativa la biscuite.

Laura, zi-mi si mie, te rog, ca am uitat, de ce tr sa preparam branza calcica si nu le putem da din comert? Si eu i-am facut Mariei dar nu mai stiu explicatia.

Julia

Eu, din cate stiu, e mai usor de digerat de bebei, fata de cea din comert. Plus ca cea din comert sigur are ceva sare, chiar daca ei spun ca e dulce.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anes multumesc mult . Si Remus este frumos foc , un baietel adorabil.

Spiridus, ce-ti veni mey mami cu galbenul de la semnatura mea? Am vazut si eu ca nu se poate citi ce scrie cu galben, dar ma gandeam ca e deja istorie povestea nasterii. Dar, cum imi esti atat de draga si scumpa, am schimbat cu portocaliu. Iti trimit mii de ici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

DD ce comentarii rautacioase.

Mai bine dispar eu inainte sa raman fara lapte.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput