*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 3
diana21 spune:
Anes , sa stii ca, desi pare pletos, nu e, ca l-am tuns ! L-am tuns imediat dupa botez pt. ca efectiv ii intra in ochi, nu mai zic ca, fiind cheliuta la spate si cu perciunii pana la barbie, arata ca un rabin !
Alra, eu ii dau cereale din orez, porumb si tapioca (Milupa) si in curand o sa-i bag si grau, deci nu ii dau biscuite. De fapt, eu cred ca biscuitii asta sunt super utili prin parc, acasa se pot inlocui cu succes cu cerealele. In principiu, n-am nimic cu biscuitii daca-s speciali pt bebelusi, eu mi-s contra alora denumiti "po****ri" care au trei E-uri cel putin.
Io citesc din urma, mai vin! Acuma ca m-am intors, o sa vorbesc intruna, parca vad !
Da' Andy08 mai vine pe-aici?
diana21 spune:
Mar ysa, si care e ideea? De ce ne arati si noua ce ti-a scris Diamisha pe PM? Mie mi se pare urat ce faci, sincer. Fata a vrut sa nu mai aduca circul aici si tu insisti si insisti!
Iar mesajul ei este unul cat se poate de civilizat, nu vad de ce esti socata!
Na, io v-am zis sa nu va fie dor de mine ca mi-s gura mare si ma bag ! Glumesc acum, insa Diamisha mi-e prietena si e o fata extraordinara si nu pot sa nu-i iau apararea!
lauramiron spune:
Julia, nu stiu sa fie vreo restrictie medicala la branzica din comert. Singurul motiv pentru care prefer s-o fac eu, cel putin la inceput, este ca cea din comert nu e scursa bine de zer, ca deh, tre' sa traga la cantar. Si este destul de acra.
Cea facuta de mine cu pastile de calciu e tare bunuta la gust, o fac din lapte integral si o scurt foarte bine de zer.
Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Laura, zi-mi si mie, te rog, ca am uitat, de ce tr sa preparam branza calcica si nu le putem da din comert? Si eu i-am facut Mariei dar nu mai stiu explicatia. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
mamiseli_11 spune:
Am refuzat pana acum sa ma implic in problema asta dar sincer te-as ruga Marysa sa stergi mesajul cu ce ai primit tu pe privat pt ca, din moment ce l-ai primit acolo, nu mai are ce cauta pe forumul public. In rest, nu-ti mai torn gaz pe foc spunand si parerea mea.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Alra nici eu nu vad care ar fi problema daca ar mai manca si dupa-amiaza, poate doar sa o constipe.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
diana21 spune:
Citat: |
Ideea este ca aceasta femeie vrea sa para pe forum foarte educata si desteapta si pe pm are un limbaj si o atitudine de mahala. |
Tie ti se pare normal sa vorbesti asa? ACEASTA FEMEIE chiar este educata si desteapta, crede-ma pe cuvant! Si daca te-ai intalni cu ea vreodata, fii sigura ca te-ai fastaci de mama focului! Ba nu, nu este desteapta, este brici de desteapta! Am zis !
Frate, am un ghinion !!! Am plecat din cauza circului si cand revin, dupa patru luni, iar circ !
Nu, nu mai plec, insa nu pot sa nu observ cu tristete.
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Julia, nu stiu sa fie vreo restrictie medicala la branzica din comert. |
Laura, merci de raspuns. Ai dreptate. Ma gandesc ca medicii recomanda branza calcica deoarece trebuie sa fie facuta neaparat din lapte fiert.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
ginye55 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Laura, zi-mi si mie, te rog, ca am uitat, de ce tr sa preparam branza calcica si nu le putem da din comert? Si eu i-am facut Mariei dar nu mai stiu explicatia. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Eu, din cate stiu, e mai usor de digerat de bebei, fata de cea din comert. Plus ca cea din comert sigur are ceva sare, chiar daca ei spun ca e dulce.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Anes multumesc mult . Si Remus este frumos foc , un baietel adorabil.
Spiridus, ce-ti veni mey mami cu galbenul de la semnatura mea? Am vazut si eu ca nu se poate citi ce scrie cu galben, dar ma gandeam ca e deja istorie povestea nasterii. Dar, cum imi esti atat de draga si scumpa, am schimbat cu portocaliu. Iti trimit mii de ici.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
DD ce comentarii rautacioase.
Mai bine dispar eu inainte sa raman fara lapte.
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii