*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
Julia, eu ma gandesc ca din cauza ca este fermentata (branza) !?!?! Desi si iaurtul este fermentat... Mai ales, cred eu, ca nu este foarte proaspata.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
alra spune:
diana am vazut poze, tudor are o GRAMADA de par negru. nu am mai vazut bebelus asa paros, ba mint, pe eva mirthei aratati bine cu totii. mai, eu prin praf de biscuite inteleg cereale de alea praf la cutie cu gluten sau fara in functie de varsta, pentru mine e totuna.
diamisha, nu ne-ai zis cum a fost azi la servici! pe sonia cu cine o lasi?
babyzapi, aici doudou ii zice la carpa aia cu cap insa e posibil ca in franceza sa fie nume dat de copii animalului preferat, intreaba sotul sa ne lumineze direct de la sursa.
malinas si care mai vorbeati de paturi si saci, eu fara sac nu stiu sa culc un copil caci se dezvelesc! cum nu am mai gasit saci masura laurei sau erau exagerat de scumpi, i-a facut mamica 3 saci de iarna
spiridus, la ce trasura v-ati decis? noi, zisei aseara, avem break. buna la concedii, la mutat, la pus carutu mare, la carat mobile, la tot ce vrei. aici unde stau eu foarte multi oameni au break.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Te cred pe cuvant insa tu daca ai primi asemenea "complimente" nu cred ca ai putea sa taci. Nu m-au fastacit ministri, scriitori, presedinti, diplomati, critici s.a.m.d. si nu m-ar intimida un director de marketing. Insa nu mi-as dori sa o intalnesc pe Diamisa ca cine stie ce imi face...poate imi da si vreo palma. Nu stiu ce formula de adresare sa folosesc pentru a nu o ofensa pe diva. |
marysa- inceteaza, te rog.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Victor
spiridusul spune:
malinas, io le-as fierbe cu un catzel cu usturoi, ceva ierburi... nu's ce merge la spanac.. eu pun oregano-busuioc-tarhon-menta.. mai la toate mancarurile..
pai, cam asa, o lingura de branza dintr-o cana de lapte; la alex asta fu reteta pana la un an. amestecam branza asta cu un mar copt
amalia, , mi-e dor de tine pe mess----- maine ce mai facem de mancare?
am editat..ma apucasera confesiunile nocturne
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Mirtha spune:
Fetelor imi primul rind imi cer scuze ca nu v-am mai putut raspunde desi ma angajasem sa va raspund din capitolul trecut! Incerc maine.
Diamisha o imbratisare dulce ! Imi pare rau ca esti pusa intr-o asemenea situatie. Nu am cuvinte. Imi pare rau ca nu am fost prezenta la momentul oportun. Acum e tardiv. Dar gasesc inadmisibil comportamentul Marysei.
Pe scurt tata e in spital , are deja a doua perfuzie.Colica renala. Maine va dau detaliile care trebuie sa va spun nu sunt deloc placut vis a vis de comportamentul cadrelor medicale de pe salvare. Nu insist , atmosfera este deja incarcata si nu am starea sufleteasca sa mai povestesc.
Sa aveti o noapte cit mai buna !
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
vrabiuta spune:
buna seara
am intrat foarte pe scurt in seara asta, pentru ca am vazut disputa iscata pe forum... nu inteleg inversunarea cu care se raspunde, nu inteleg lipsa de intelegere, de comunicare, lipsa unui minim de respect fata de partenerul de conversatie...
printr-o intamplare fericita am cunoscut-o pe diamisha. nu vreau sa va spun ce om extraordinar este, cred ca cine a avut ochi a vazut deja din felul in care scrie, din reactiile pe care le are chiar si in fata virulentei unor mesaje. vreau doar sa spun ca personal mi-as dori sa fie mai multe mamici ca si ea. thread-ul acesta ar fi cu totul altfel decat este acum.
toate cele bune tuturor!
mami de 2 x
carmendu spune:
citat din mesajul lui malinas Am si eu 2, sa le zic, probleme: 1.cum fac branzica aia calcica doar cu calciu, ca mie nu-mi iese neam.Am incercat si cu 1,5 si cu 2 pastile la 250 ml de lapte, dar se alege f putina branza (maxim o lingura rasa), pe cand, daca pun zeama de lamaie sau de portocala, este alta poveste. Voiam sa va mai spun, legat de subiect, ca cea mai buna branzica am facut cu Zuzu.Am mai incercat napolact (se apropie mult de zuzu) si mili. |
eu am mai scris ca am incercat sa fac branzica cu Ca si nu mi-a iesit. nici cu lamaie sau portocale nu prea.
cel mai bine a iesit iaurt. exista un iaurt bio la carefour. foarte bun. si face si barnzica buna.
vroiam sa va spun ca magazinul Prenatal din feeria se inchide vineri , pe 8 mai si au lichidari de stoc. hainute frumoase cu -50%. daca aveti drum, mergeti acolo ca merita.
pozele noastre
Victor
carmendu spune:
citat din mesajul lui vrabiuta buna seara am intrat foarte pe scurt in seara asta, pentru ca am vazut disputa iscata pe forum... nu inteleg inversunarea cu care se raspunde, nu inteleg lipsa de intelegere, de comunicare, lipsa unui minim de respect fata de partenerul de conversatie... printr-o intamplare fericita am cunoscut-o pe diamisha. nu vreau sa va spun ce om extraordinar este, cred ca cine a avut ochi a vazut deja din felul in care scrie, din reactiile pe care le are chiar si in fata virulentei unor mesaje. vreau doar sa spun ca personal mi-as dori sa fie mai multe mamici ca si ea. thread-ul acesta ar fi cu totul altfel decat este acum. toate cele bune tuturor! mami de 2 x |
vrabiuta- mamica draga, bine ai revenit si intervenit.
sper ca esti bine si printesele tale cresc ffrumos!
pozele noastre
Victor
julia16 spune:
citat din mesajul lui carmendu vroiam sa va spun ca magazinul Prenatal din feeria se inchide vineri , pe 8 mai si au lichidari de stoc. hainute frumoase cu -50%. daca aveti drum, mergeti acolo ca merita. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008 pozele noastre Povestea nasterii lui Victor Victor |
Carmendu,, merci de pont.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
futuremother spune:
doamne ajuta !!! sa fie bine Stefanut! impresionant
mama de Raisa Maria si Rares Florin