Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 10
katteryna spune:
Buna seara fetele!
Referitor la creme, eu am inceput de vreo 2 luni sa folosesc uleiul anti vergeturi de la Chicco-Mamma Donna. Mi s-a parut destul de ieftin (37 lei) si lasa pielea fff moale.M-am uitat acum cu atentie ce contine:ulei de migdale, jojoba, vitam. E+F
22+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
diana_n spune:
Raluk16 zi-le ca nu esti singura, vin si eu sa te ajut dar n-o sa fie usor sa te pui cu lumea.
Avem un prieten american insurat cu o nemtoaica. Cand avea fetita lor vreo 6 luni au fost in vizita la parintii ei. Era iarna si taticul a iesit cu fetita in port-bebe. N-a apucat sa iasa bine pe poarta ca-l vede un vecin: vai ce fetita frumoasa si dezbracata ! mai face 50m si alta batranica ii zice ca-i cam frig, ii trebuie copilului caciula. Un vecin ii striga peste gard sa stea, ca a uitat nepoata o caciulita la el, i-o aduce imediat. Omul cedeaza nervos si le zice, gata, ma duc in casa si-i pun caciula
Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Raluk16 zi-le ca nu esti singura, vin si eu sa te ajut dar n-o sa fie usor sa te pui cu lumea. Avem un prieten american insurat cu o nemtoaica. Cand avea fetita lor vreo 6 luni au fost in vizita la parintii ei. Era iarna si taticul a iesit cu fetita in port-bebe. N-a apucat sa iasa bine pe poarta ca-l vede un vecin: vai ce fetita frumoasa si dezbracata ! mai face 50m si alta batranica ii zice ca-i cam frig, ii trebuie copilului caciula. Un vecin ii striga peste gard sa stea, ca a uitat nepoata o caciulita la el, i-o aduce imediat. Omul cedeaza nervos si le zice, gata, ma duc in casa si-i pun caciula Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Facem front comun
Cel mai frica mi-e in astfel de situatii sa nu se intample ceva (cum ai zis tu, sa ia un virus, deci nimic legat de vestimentatie) si apoi toata lumea sa creada ca din cauza mea...
16+
katteryna spune:
Mary si Cati, felicitari pt bebeii sanatosi!
Madalina, te admir fff mult.Sunt sigura ca bebelushul tau e bine si ca mami a lui isi face griji degeaba
Techila bun venit! cat ma bucur cand aud de gemanuti
Diana pe mine m-ai inveselit rau!Ai dreptate in tot ce zici
22+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
madalina84 spune:
KATEERYNA multumesc mult pentru incurajari si da bebe este bine caci l-am simtit de cateva ori acum pe seara
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MADALINA&year=2009&month=9&day=30&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
18+
gegea spune:
Hello, burtici !
kiki, mi-ai trezit amintiri tare frumoase... Si eu mi-am cumparat rochia de mireasa de la Cluj, de la Promesis, de pe Horia, dar asta se intampla acum aproape 5 ani. Imi amintesc perfect ziua in care am hoinarit si in cele din urma, am reusit sa si aleg... Abia astept sa te vad cu rochita !
techila, madalina, bun venit si sarcini usoare !
1_sweetangel, bine ai reaparut ! Ai revenit in Romania ?
mary, cati, roxxy, felicitari pt bebei sanatosi si ca ati aflat cu siguranta culoarea caruciorului !
raluk, eu pusesem link-urile catre articolul respectiv si catre magazinul online de produse organice, chiar ma mirasem ca nimeni nu comentase nimic, dar vad ca totusi nu le-am pus in zadar.
Pup, o noapte buna !
Geani 21+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Ioanna81 spune:
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MADALINA&year=2009&month=9&day=30&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> 18+ |
copiaza de la "http pana la 180" incluiv linkul pe care il ai la semnatura intr-o pagina noua de internet, da enter. iti va deschide linkul. copiaza acum adreasa si pune-o la semnatura. altfel nu merge
Ioana 20+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ioana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!!
Vreau sa urez bun venit noilor burticutze Techila si Madalina..Så aveti o sarcina usoara fårå probleme si numai bucurii...
Diana_nm-am distrat foarte tare cu tot ce ai zis..doamne si cata dreptate ai..dar faza cu infasatul bebelusilor fiecare cum stie si acum rad cand scriu...te pupik... si asa e så stii cum ai spus ca aici nu isi mai fac probleme ca mananca un mar dupå ce au baut un pahar cu lapte sau multe alte chesti care in Romania ''nu e bine'' sa le faci ca nu stiu ce se intamplå....
In ceea ce priveste crema eu folosesc o crema fff grasa care ei aici o folosesc pt piele uscata sau usoare rani cica vindeca foarte repede locul...eu o folosesc pt ca e fff graså abia o dau jos la dus....Inca nu au apårut nimik sper sa nu apara nici mai tarziu..
Kiki cred ca ai så fii superba...astept pozicile..mai e putin
Eu sunt libera 2 zile....eu sunt mai pe dos cand incepe lumea munca eu am libere..Am observat ca am din ce in ce mai greu sa ma inchei la sireturi ..Are sotu treabå
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå 22+cu Bruce Nicholas
adimercedes spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mary, felicitari! in legatura cu imunitatea slaba a romanilor, da, vad multe cazuri de copii infofoliti in miez de vara, cand in alte tari si toamna se imbraca subtire... Si nu cred ca racesc acolo ca la noi. La noi mai e problema ca doctorii de familie la orice raceala dau antibiotic. Eu nu iau, dar sper sa fiu la fel de tare si la copilul meu, sa nu-mi fie frica de consecinte, sa imi dau seama cand e nevoie si cand nu... ca astia dau si la rosu in gat antibiotic. Si inca ceva, cel mai bun lucru pentru imunitate e vitamina D! Si pe ai nostri copii nu-i scoate lumea afara la soare sa nu cumva sa raceasca... sau afara sunt tinuti sub umbrele... Si apoi ne miram ca avem copii continuu raciti... 16+ |
Raluk, ai perfecta dreptate!!!! Vit D, dar naturala, de la soare, nu bagata in pastile, care mai rau fac. Lisa nu a luat in viata ei vitamine, toate m-am chinuit sa i le dau in mancare, sa aiba o dieta variata, SANATOASA, bogata in vitamine. Pana la ora asta nu stie ce e aia prjitura, zahar, ciocolata, iar sucuri a baut doar facut de mine (si ea , ca ii place la nebunie sa ma ajute, ba isi cere singura si merge si isi scoate aparatul din dulap, imi arata portocalele).
Legat de antibiotice, stiu ca mentalitatea e ca mai bine ii dau in caz de... INSA, ce multi nu stiu e ca turele dese de antibiotice si inca de la o varsta mica pot produce grave afectiuni in organism. Avem aici o cunostinta care a avut probleme ff mari din cauza antibioticelor luate de mica si des pt orice stranut si viroza, a pierdut lichidul din urechea interna la una din urechi, probleme grave cu echilibru etc. Medicii nu au avut ce sa ii faca si dupa multe consultatii la diversi, unul s-a prins sa o intrebe din ce zona de lume e si daca a luat antibiotice des cand era mica. Asa s-a prins medicul ce problema avea ea. Insa nu are tratament, asteapta sa se refaca lichidul ala de la sine, cat se va reface.
Lisa a avut viroze, clar, ca le ia de la alti copii, chiar si de la noi ca parinti, care nu avem simptome, dar suntem purtatori si cum ei nu au imunitate fff bine dezvoltata, se prind de ei si cei mai mici virusi. Insa niciodata la febra, chiar si catre 39* nu i-a dat medicul antibiotic. Mereu antitermice si asteptam 3-4 zile sa treaca. Daca se inrautateste situatia, facem analize etc, insa niciodata nu ne-a dat antibiotic doar asa, sa fie!
A luat antibiotic prima data dintr-o cauza absolut stupida: a facut o infectie la unghiuta de la unul din degetele mare de la picior, din cauza ca i-am rupt eu un colt si din cauza umezelii mari de la noi, s-a infectat si a trebuit sa ii dau antibiotic oral si local .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009