Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Danuta1979, Cu cine nasti la Bucur? Eu merg pentru monitorizare la Camelia Constantinescu de la Bucur si as fii avut nevoie de cateva sfaturi. Please reply. O seara buna! + 21 |
Voi naste cu dr. Sanda Marinescu. In afara de dansa si de dr. Poenaru, din pacete nu cunosc alti medici de acolo. Te pot ajuta cu ceva?
Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
madalina84 spune:
ROXXY 80 sper sa fie totul bine pana la sfarsit.si eu am problema cu facutul efortului,eu fac efort chiar si cand merg dar sper sa fie ok.si eu merg peste 3 saptamani sa fac morfo fetala si sper sa fie totul bine
DIANA cazul meu e un pic mai special in sensul negativ caci fac mult efort si mai ales de la mijloc,sa ma urc in carut,pe toaleta,in dus,in pat si chiar si cand imi pun protezele si merg,dar am incredere in D-zeu ca totul va fi bine pana la sfarsit
18+
diana_n spune:
Madalina, am inteles, dar deja tu ai dezvoltat o mulsculatura mult mai buna decat ceilalti, efortul resimtit de corpul tau e comparabil cu al celorlalti.
Mie mi-au zis chiar sa fac miscare care sa implice si burtica, dar usor si progresiv.
Sunt convinsa ca totul va fi bine, gandurile negre vin de la hormoni.
Cu D-zeu inainte vom ajunge toate la 40s si baby plangacios
Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
Mary, felicitari!
alex ti-am zis ca si eu mi-am scos anul trecut toate cele 4 masele, deci nu puteam manca pe nici o parte. Fa-ti orice papi cu blenderul si papa cu paiul, eu asa am facut cateva zile. (inclusiv niste sarmalute cu ciuperci ). Sper sa iti treaca repede . Eu eram mai nervoasa pe neputinta de a dormi decat de mancare. Ca trebuie sa dormi aproape ca in fotoliu, cu multe perne, sa nu inceapa sa preseze sangele acolo si sa iasa. Si am tinut cateva zile gheata pe obraji si asa nu mi s-a umflat si nu mi s-a invinetit deloc. Si doctorul a fost surprins, ca de obicei te invinetesti in obraji. Deci, am inteles din al doilea mesaj al tau ca nu ti-a dat nici antibiotic nici calmant? Sa stii ca nici eu nu accept usor pilule. de fapt, acela a fost primul si ultimul antibiotic din ultimii 14 ani (in afara de cele doua operatii avute de atunci)! Dar mi-a spus doctorul ca e mare pericol daca nu imi da antibiotic. Am crezut ca iti va da ceva ce se potriveste si in sarcina. Si mi-a mai dat si algocalmin fiole, dar numai primele doua zile, si impotriva durerii, dar si ca antiinflamator.
1sweet_angel nu ai si intervalul de referinta? Ca asa, nu cred ca la fiecare laborator metoda, unitatea de masurare si intervalul e la fel...
techila bine ai venit! Ce de gemenuti avem in odiseea noastra!
Roxxy cred ca e greu sa stai cuminte in preajma lui Matei, dar va trebui. Tin pumnii sa fie bine in continuare. Sunt sanse chiar sa se ridice daca stai cuminte? Doamne ajuta si cu varicela la amandoua. La mine maine seara sunt 14 zile. Stiu ca mai avem emotii pana in ziua 21, dar cum ai zis tu, cu fiecare zi care trece, cresc sperantele.
in legatura cu imunitatea slaba a romanilor, da, vad multe cazuri de copii infofoliti in miez de vara, cand in alte tari si toamna se imbraca subtire... Si nu cred ca racesc acolo ca la noi. La noi mai e problema ca doctorii de familie la orice raceala dau antibiotic. Eu nu iau, dar sper sa fiu la fel de tare si la copilul meu, sa nu-mi fie frica de consecinte, sa imi dau seama cand e nevoie si cand nu... ca astia dau si la rosu in gat antibiotic. Si inca ceva, cel mai bun lucru pentru imunitate e vitamina D! Si pe ai nostri copii nu-i scoate lumea afara la soare sa nu cumva sa raceasca... sau afara sunt tinuti sub umbrele... Si apoi ne miram ca avem copii continuu raciti...
16+
anamaria1979 spune:
Buna seara!
Danuta1979 ma chinui sa-ti scriu dar tot pica curentul. In fine ma interesa cum arata spitalul, dc ai fost pe acolo, exista numai saloane sau si rezerveetc. In fine nu stiu cum nasti dar dc stii ceva despre scorurile practicate te rog da-mi un mesaj privat.
Sanatate multa tie si bebelusului!
+ 21
anamaria1979 spune:
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=AnaMaria&year=2009&month=9&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=AnaMaria&year=2009&month=9&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
diana_n spune:
Raluk16 uite o poza cu Peter la 5 luni, februarie '06. Chestia alba din fundal e un lac inghetat si acoperit cu zapada.
Sigur ca-mi raceste, dar numai cand ia un virus de la alt copil (iarna-vara, nu conteaza) si s-a intamplat de foarte putine ori.
Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna seara! Danuta1979 ma chinui sa-ti scriu dar tot pica curentul. In fine ma interesa cum arata spitalul, dc ai fost pe acolo, exista numai saloane sau si rezerveetc. In fine nu stiu cum nasti dar dc stii ceva despre scorurile practicate te rog da-mi un mesaj privat. Sanatate multa tie si bebelusului! + 21 |
Pai...sunt si rezerve. De 1 loc si de 2, cu tot ce trebuie. Eu am intrebat dr. si ea mi-a zis. de pe net am inteles ca, costa cca. 150 lei/noapte sa stai la rezerva. Eu fiind la prima nastere, dr. mi-a zis ca ma va pune cu inca cineva, ca nu e bine prima data sa stai singura (sa nu te sperii) ciu atat mai mult cu cat la Bucur copilul sta cu tine in rezerva. De asemenea, am inteles de pe net ca salile de nastere sunt de cate o persoana...asta pt fetele mai timide...
Despre scoruri...inca ma mai interesez (auzisem ceva de la cineva care a nascut anul trecut la Bucur de 5mil la nastere normala si 7,5-10 mil la cezariana dar nu sunt sigura plus ca probabil depindse si de dr.) Oricum aflam noi pana nastem.
Spitalul arata ca un spital..nu arata bine dar nu vom sta decat 3 zile...deci chiar nu-mi pasa. Rezervele am inteles ca sunt chiar ok, cu baie in camera si TV.
Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anamaria1979 spune:
Merci mult Danuta1979
Vad ca am 9 zile avans fata de tine asa ca probabil voi ajunge inaintea ta in spital. Tinem legatura, te pup si o seara buna.
+ 21
raluk16 spune:
citat din mesajul lui diana_n Raluk16 uite o poza cu Peter la 5 luni, februarie '06. Chestia alba din fundal e un lac inghetat si acoperit cu zapada. Sigur ca-mi raceste, dar numai cand ia un virus de la alt copil (iarna-vara, nu conteaza) si s-a intamplat de foarte putine ori. Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Te cred! Sper sa pot rezista alaiului de oameni care ma vor blama.
16+