Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

buna,
intru si eu dupa un car de vreme si raman socata de ce citesc...nu am cuvinte...plang in continuu...nici nu are rost sa mai comentam de ce, cum...viata e tare nedreapta!!!!!!!!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

eu vroiam sa va anunt ca saptamna viitoare o sa nasc, m-a programat doctorul deja pt cezariana, sper sa fie totul bine, am emotii mai mari ca prima data.

In rest...numai bine va doresc.

aaaa...si inca o veste, din acest an sunt dna Zeciu :)

Monica, Bogdan si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pup fetele ...
citesc tot dar nu am timp acum sa ma adresez fiecareia in parte ...
daria , trce-ma si pe mine pe listuta ..cu mare drag voi contribui
iesim afara ca este o zi superba
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, musai sa te mobilizezi sa faci poze ochiiosului

Roberta, pupa buba si din partea mea. Sunt de acord, sigur interveneam si eu. Aminteste-i cum a fost copilaria lui Pedro si cata bataie a incasat el si cat si-a urat parintii, io asa mereu reusesc sa schimb parerea celor care cred ca asta e educatia adevarata mai ales pt lucruri marunte.

DoamnaBibi, deci scoatem pompoanele ? Pe ce data ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari, scoatem pampoanele de la naftalina

Citat:
citat din mesajul lui Doamna Bibi

buna,
intru si eu dupa un car de vreme si raman socata de ce citesc...nu am cuvinte...plang in continuu...nici nu are rost sa mai comentam de ce, cum...viata e tare nedreapta!!!!!!!!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

eu vroiam sa va anunt ca saptamna viitoare o sa nasc, m-a programat doctorul deja pt cezariana, sper sa fie totul bine, am emotii mai mari ca prima data.

In rest...numai bine va doresc.

aaaa...si inca o veste, din acest an sunt dna Zeciu :)

Monica, Bogdan si bebe

edit, daca contabilizati ceva pt cadoul lui bradut zic prizent si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

maine ma mai duc la inca un control, dar teoretic pe 15 mai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,
Eu va trimit niste floricele din gradinile englezesti
Am stat tacuta intr-un colt si v-am urmarit...e greu sa imi gasesc cuvintele in momentele astea dar ma mobilizez si eu...
Vreau si eu sa contribui la cadoul pentru Bradut!

Aici bate vantul, e cam cum era prin februarie la noi, "a beautiful english weather!"
"It's quite warm this summer"....ha! care "warm", care "summer"?!
La astia e nebunie frate, cum vad un pic de soare se dezbraca ...si p'onoarea mea ca nu e asa de cald, da'i vezi imediat in maieuri, bermude si sandalute...:)

De cateva zile am vecini galagiosi...io's fitata pe ora Romaniei, la 22.30 e trecut bine de miezul noptii si as dormi ...exact cand atipesc se intorc vecinii din oras si vorbesc tare (ma rog, ei saracii se comporta normal dar zidurile's subtiri rau). Macar nu am mai avut alarma de incendiu
Cand adorm in sfarsit vecinii sunt treaza si gata de munca ...trebuie sa citesc inca vreo ora ca sa ma ia somnul...:)))
Aseara m-am uitat la un documentar despre gradinarit! Chiar mi-a placut! Cred ca daca ma lasau in pace dormeam neintoarsa 10 ore..."despre gradinarit in stil englezesc" nu cred ca exista subiect mai bun pentru adormit adultii... Si s-au intors vecinii de la pub...ghinion...:)))

Aseara fetele se jucau cand am dat telefon...Ioana mi-a zis numai "mami te 'ubesc" si a fugit iar la joaca iar Maria m-a intrebat plangacios "cand te intorci mami ca mi-e dor de tine?!"..Mi-e tare dor de fete asa ca citesc cu sarg ce mai fac piticlontzii vostri si ma uit la poze...:)))

Sa avem o zi insorita!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Doamna Zeciu, felicitari si casa de piatra!
Asteptam cu pampoanele pregatite, si Andreea/philip e pe ultima suta de metri asa ca va rog sa nu va luati la intrecere

Olivia, imi pare tare rau, e o boala tare pacatoasa Ai luat bilete?!
Andreea_s, imi pare rau pentru divort, dar e bine ca suntetzi okay cu toti. Asteptam pozele cu Matei.
Blue_Angel, pune o bucatica de soare de o parte pentru mine..:)
Roberta, Alice, Daria
Irrinuca, suna frumos. Oricum copiii o sa se bucure...:)
Bunny, sanatate multa socrilor!

Serbare...mmm...trebuie sa ma gandesc ce sa fac de ziua Mariei. Cred ca ma duc sa vad daca e liber la McDonalds in Rahova. Ma gandeam sa fac petrecere la gradinita in ultima saptamana dar eu pe 7 iunie plec la Strasbourg asa ca nu o sa fiu la serbarea de sfarsit si in ultima saptamana.
In fiecare an a avut petrecere dar cu "oameni" ca asa ne zice...dupa care adauga mandra "eu nu sunt om, eu sunt fetitza!". Oana s-a molipsit si ea, vrea "cana de fetzitze, mancare de fetitze...lapte de fetitze!"

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MONICA - Doamna Zeciu, multa fericire in Casa de Piatra! Si scoatem acusi pompoanele!

MONICA - Cristalina, multumim pentru floricele!
Cand vin colegii englezi la noi se sufoca de cald vara si spun ca au nevoie de kit de supravietuire Alaska iarna Eu cand am fost la ei in octombrie era o vreme OK, cu 15-16 grade afara, ploua "pulverizat" cum numai la Londra am vazut dar erau multe doamne in saboti si rochii fara maneci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Clar scrieti prea mult, ca nici eu nu reusesc sa tin pasul:)

Sunt putin mai aglomerata zilele acestea, asa ca va citesc doar.

Doamna 10 (fosta Bibi) sa ai nastere in 2 minute. nu ne spui ce este? sau e surpriza?

vad ca e la ordinea zilei subiectul cu nervii/stresul de peste zi...si eu am mustrari de constiinta pe tema asta. perseverez insa:)

Lucaciu meu e bine, voi incarca ceva poze sa ma laud. merge la gradinita pana la 5 si dupa ma descurc cum pot cu el.

intrebare: aveti copilasi la inot/karate etc? dati-mi si mie idei, ca e prea atomic. sa-l duc undeva sa-si mai consume din energie.

Luca are 19.5 kg si 106cm. pare solid, dar si mie mi se pare mic. lasa Robi ca se fac ei mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Marina , Ionel e sotul meu (deci Blue Angel la Ionel )dar conteaza mai putin ..important este daca ai primit toti banutii ..
pupam

Mergi la inceput