Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Monique,
pe 15 mai ? Sa intri maine sa ne spui exact
Cristalina,
cand vii acasa ? Ce ai shoppingalit pentru printzese ?
Rox,
cum esti ? Eva, Pat ? Poze ?
Maaria,
vezi ca te-am notat ca aduci poze
Andreea de Pupi,
cum te simti ??? Ce zice doc ? Pupi e pregatit sa fie grande-fratello ?
Corianai,
ce-ti fac frumusetile ?
Fetele absentele ... Pako ? Amironeanu ? Andries ? ...
Io am planuri mari de viitor, vreti sa le auziti ?
1. sa organizez tombola la serbare - aici sper sa aduca si ceilalti parinti unele chestioare si sa duc io prajiturile
2. sa duc clown la gradi cand tin ziua mandrei
Si gata
Doar ca cred ca sunt total dementa, aceste doua lucruri mi-au umplut sufletul de atata entuziasm ... chiar cred ca am grave probleme la cap
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alice2004 spune:
Aaaa, stimata noua doamna Zeciu, felicitari multe si sa fiti fericiti cu totii multi multi ani !! Si asteptam pregatite cu pampoanele !!
Daria, heheh, te cred, poi sa fie asa cum doresti tu, copiii sint sigura ca or sa se bucure tare !
Maaria, intrebai de innot/karate, Florin e chitit sa il dea pe gizmo la cele din urma, ca innotul l-am cam aminat pe motiv de otita recent facuta de Andreiush ! Nu ne-am gindit inca unde anume, la vreun club, nici nu am cautat vreo locatie, dar din acelasi motiv de scos energia copilului am ajuns si noi la subiectul acesta ! Pupici Lucaciului !!
Cristalina, hai ca acusi revii la tarisoara si la fete, zii-ne ce ai luat fromos pentru ele, pe linga carticelele de care vorbeai !
Roberta, pfff, cunosc si eu povestea cu sotul suparat pe sotie ca ii cauta in coarne copilului si ca nu asa se face educatie ... pe moment eu ma enervez tare si imi sare mustarul, pe urma imi trece, doar ca nu sint de acord cu pedepse corporale pentru cine stie ce flecustete atunci cind adultul e nervos si obosit si stresat !! Mama, cite contre am avut io cu Florin pe tema asta, heheeee !? Ce mai face tatal tau ?? Sanatate multa ii doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Dna Bibi/Zeciu - felicitari si Casa de Piatra! Promit sa pregatesc pe 15 mai!
Roberta si Maaria - firav la 17 kg si mic la 19 kg? Pai pe Stefan l-am cintarit de dimineata - are 15,6 kg () - inaltime avea 104 cm ultima oara cind l-am masurat, o sa mai incerc...
Andreea_s - imi pare rau sa aud ca ai divortat...nu stiam...
Pentru cadoul lui Bradut vreau si eu sa particip, doar e frate de zi de nastere cu Stefan!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaella spune:
Gagici,
Din tot sufletul multumiri pentru gestul vostru.Cred ca i-a facut bine si lui Alin sa stie cat de multa lume s-a gandit si a apreciat-o pe Ali.
Sterg....scriu.....iar sterg.......la poezie nu m-am priceput niciodata prea bine.........nici nu stiu ce vreau sa scriu si ce nu.....ce e prea mult..ce e prea putin..........
Nu cred in superstitii....si de multe ori sunt acuzata ca sunt prea radicala si realista,dar exact minutul ala in care au bagat-o in groapa, a plouat.
Nici mai mult nici mai putin.....nici mai devreme si nici mai tarziu.....Coincidenta sau nu.....eu stiu ca i-a parut rau ca s-a dus.....O multime de oameni...un munte de flori....Ali.
Nici acum nu-mi percuteaza creierul....stiu ca s-a dus...dar o aud in gand....stiu ca nu mai e...dar e mai prezenta ca niciodata......
Cred cu tarie in ideea ca oamenii de calitate si sufletele pereche le numeri pe degete.........Cu Ali am trecut prin toate....nasteri, botezuri...primii pasi ai copiilor nostri (Bradut ii spune Denisei "fratioara mea"),depresii...necazuri...trairi....divort...caderi...urcari....
Eu n-am cunoscut in astia 30 de ani ai mei om mai cald ca Ali....Si totodata realist....nu judeca,dar n-avea nici o ezitare sa te trezeasca ....acolo tot trimpul.La orice ora din zi si din noapte.
N-aveai cum sa n-o iubesti!
N-as vrea sa povestesc ce s-a intamplat si cum....nu cred ca mai are nici o importanta....
Dar,stiind-o,cred ca ne-ar spune la toti : Atentie la viteza!
Accidentul a avut loc in fata la Brico Store,langa Ikeea - in Baneasa.
Bradut a aflat aseara tot...a fost cu Alin la mormant...a pus multe intrebari( ceea ce e ok).Nu pot sa spun ca e bine...dar nici foarte rau, deocamdata.
Greul n-a inceput nici pe departe,dar asa cum il stiu pe Alin si pe mama Alinei vor trece impreuna prin tot...Eu mi-am propus sa trag o fuga azi sau maine la pitic,asa ca, daca vreti sa-i trimiteti cadoul sa-mi spuneti.
Va pup si ma bucur tare mult ca dupa atata timp regasesc aceeasi comunitate minunata...
alice2004 spune:
Mihaella, !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mihalella,
sa-l imbratisezi pe Bradut ca din partea a 100 de mamici care ne gandim la el
Si te rog sa ne anunti cam ce cadou crezi tu ca l-ar incanta pe el, ce dorinte are, ce anume vrea de ziua lui
nu ma pot abtine din
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
carmenp spune:
Mihalella, mai bine de atit nu putea povesti sa nu stergi sau sa editezi mesajul de mai sus decit daca vei vrea sa adaugi ceva. nu stiu cum sa te consolez, se vede ca suferi foarte mult dupa ea, te asteptam sa scrii mai des
BLUE ANGEL spune:
Monica , felicitari pentru toate lucrurile minunate din viata ta !!!
Nastere usoara si bb sanatos !!!te asteptam cu vesti !
Luca merge la inot de 2 ani , la karate de 1 an ...cand vine de la gradi pe afara dam ture cu bicicleta , cu trotineta ...dar tot mai are energie
ce mai era ?
hai ca nu ma pot aduna deloc ...
aseara i-am povestit sotului de ce sunt trista ... mi-a marturisit intr-un final ca nu vrea sa -mi ia masina pt ca ii este frica sa ma lase in trafic in Buc
Marina spune:
Mihaella, multumim mult de vesti, de acum e sarcina ta sa ne dai vesti despre Bradut asa ca sa nu fugi de aici
Vrem sa-i luam un cadou lui Bradut de ziua lui, poate ne ajuti atunci cu transportatul si pana atunci sa ne dai idei cam ce si-ar dori el mai tare si mai tare.