Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea_s, esti aici. Sunteti bine ??
Kim, mergi la concert ? Asta da dixtractzie !
Alice, 3 poze ??? Mai vrem, e un frumos Andrei va frange multe inimi !

Io aseara am batut recordul personal: la 6 am ajuns, am facut sarmalele (in cucta da` au iesit bestiale dupa 55 minute de fiert) si tocanita cu smantana cu paste in forma de fluturasi, am prajit pastravii si la 8 am fost in parc
Nu ma lasa sufletul sa nu scot capra afara cand abia asteapta sa ajung home sa iesim

Sunt prin zona ... haideti la o cafea.

Edit: Eladeea, sigur ca te anuntam.

Fetele, propun ca din 1 iunie sa stabilim o suma si sa ne organizam cu ce anume sa cumparam.
AICI rog fetele care tin legatura cu familia Alinei, poate Mihaella, Andreea_s sa ne spuna ce anume sa-i cumparam.
Eu ma ofer sa ajut cu orice, cumparat, trimis colet, orice !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Va pup si eu cu drag pe toate. Nu v-am uitat chiar daca nu am mai intrat de 100 de ani pe forum. Nu sunt bine in perioada asta ca nu pot sa trec peste pierderea Alinei.

In rest, pe scurt de tot: Matei e bine, zgubilitic ca de obicei, am divortat anul trecut (dar suntem bine amandoi), muncesc prea mult si nu pot comenta ca e criza :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele, am tot citit din umbra, dar nu am avut starea si puterea sa particip la discutii...
Daria, multumesc mult pentru detaliile de cont, Marina am sa fac astazi plata din contul sotului (V.F. Galatanu, din RBS Bank).

Va pup pe toate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea_s, si tu ai divortat ? Si io
Ai pozici noi cu Matei ??

Lia, cum esti azi ?? Cum e Danut ?

NU uitati sa va scrieti parerea despre banuti si strans pentru cadou

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

fete dragi sa va confirm ce bani mi-au intrat pana azi la 10. O sa scriu numele mici ca sa nu dau nume de familie pe aici. Incerc sa identific si nick-ul dar daca gresesc trageti-ma de mana
Florin Alberto (20 RON) alice2004
Cristina (20 RON) mamagiuliei
Dana (20 RON) roller
Ionel (20 RON) carmenp
Alice Roxana (20 RON) alicegh
Cristian (20 RON) dorsilia
Vasile (20 RON) ina32
Delia Roxana(40 RON)(Roxanaz + Kim ) daca nu gresesc
Blueangel (20 RON)
Rain (20 RON)
Mitzura (20 RON)
Ioana_g (20 RON)

M-am incurcat in alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ma anuntati si pe mine de cadou,da?
Andreea_s imi pare rau ca ai divortat,dar ma bucur ca sinteti bine amindoi!
Alice ,Gizmo este un dulce!
Irrinuca cum se impaca fratii intre ei? Despre vorbitul romaneste noi avem mari probleme desi ne-am reintors in Ro de 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Am poze cu Matei, nu prea am timp sa le pun acum. Promit sa gasesc o ora si sa ma ocup de asta.
Plec acum, incerc sa intru diseara sa va povestesc de Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Dragele mele,
Dupa mult timp am intrat si eu pe forum... si am dat tocmai peste tragedia Alinei. Doamne... ma gandesc tot timpul la ea si mai ales la micutul Bradut (cum scria ea ca obisnuieste el sa se alinte) Asa cum ati scris si voi viata lui s-a schimbat pt totdeauna. Si eu mi-am piedut tatal la aceeasi varsta ca Bradut, si pot sa va spun ca am simtit toata viata ca imi lipseste o parte din mine. Nu imi amintesc sa fi simtit o mare durere atunci cand mi-au spus ca nu il voi mai vedea, din fericire la varsta asta nu constientizezi ce inseamna "niciodata". Insa in toate momentele de cumpana din viata m-am gandit la tata si l-am rugat sa ma calauzeasca si stiu sigur ca el ma priveste in fiecare clipa de undeva, la fel cum va face si Alina cu Bradut. M-am rugat pt odihna Alinei si ma rog ca Bardut sa aiba o viata minunata si sa o pastreze pe mama lui in suflet pt totdeauna.
Va pupam, o sa revin cand reusesc sa ies putin din starea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimi si de la mine !
Darian, dap, sint si io de acord cu ideea ta, poti sa ma treci pe lista ! Oau, da stiu ca ai reusit in timp record sa dai gata bucatareala aseara ! Bravos ! Brei, trei poze am gasit asaaa, rapid, ca zisei ca gizmoul era la baie si nu aveam mult timp la dispozitie, nu mai stiu pe unde pune Florin pozele cind le descarca din aparat, musai tre sa il recuperez io p-al meu de pe unde e aruncat si sa mai fac cevasilea fotografii !!
Marina, Florin Alberto e sotzu meu personal, asa ca alice 2004 e pentru numele lui, alice roxana cealalta cred ca e alicegh ! Ma bucur ca au intrat banii ! Multumesc si eu inca o data !
Simo, ma bucur ca te-am inveselit !! Ce mai face Cocolino ??
Andreea, imi pare rau sa aud ca ati divortat, asteptam pozicile cu Matei zimbaretul !
Io am avut o dimi supeeer de groaza lumii - am ceva trebi paici si revin sa va povestesc !
Pina atunci va doresc o zi faina !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

As vrea si eu sa contribui pentru cadoul lui Bradut, deci va rog sa ma anuntati si pe mine cand si cat...

Incerc si eu sa ma bucur de ce am dar uneori viata bate filmul si ne mai da un sut, eu pun la suflet tot si asta nu e bine.

Acum incerc sa ma focusez pe job si pe dragul meu Matei, sunt suparata ca stresul si tot felul de necazuri ne afecteaza relatia cu el... Un exemplu tare urat este ca luni seara Petro a lasat nervii de peste zi sa se reverse peste bietul copil si l-a batut pentru ca nu merge la timp la baie (se ia cu joaca si cand ajunge el in viteza deja chiloteii trebuie schimbati ). Eu incerc sa ii explic tot timpul, sa il mai pedepsesc dar nu am ajuns sa il bat pentru asta, e doar un copil de nici 5 ani...
Dar Petro i-a smuls din mana un batz de la jocul de biliard si l-a plesnit cu el peste funduletul gol de a lasat urme iar acum este suparat pe mine pentru ca am intervenit si i-am interzis sa mai dea vreodata in copil...Cica asa nu il educam...

In rest, am senzatia ca Matei e cam firav printre alti baieti de varsta lui, stagneaza la 19 kg de vara trecuta, de masurat nu l-am masurat recent dar e micut, zic eu. Acum, nici eu nu sunt vreo inalta dat speram sa semene cu taica-su.

Cam atat de la noi, o zi frumoasa!

Mergi la inceput