Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Sper din tot sufletul sa fie prima si ultima coroana pe care s-o trimitem..
Alice ...io gata nu ma mai stresez...am zis! Masina..casa,la naiba! sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima...asa mi-am propus!
andreea_s spune:
Buna seara, tuturor. Nu-mi gasesc cuvintele usor acum asa ca nu am sa insist sa va intristez mai tare decat sunteti deja. Vroiam doar sa va multumesc pentru coroana si pentru toate gandurile bune care au insotit-o pe Alina azi din partea voastra si care stiu ca vor fi alaturi de Bradut in anii ce urmeaza.
alice2004 spune:
Heheee, sa ai gura aurita, Olivia ! Daca i sti de cite ori mi-am propus io sa fiu mai calma si sa le dau undeva de lucruri marunte, dar e ca un cerc vicios, tot acolo ma intorc si imi dau seama ca iar m-a enervat cine stie ce stupizenie, sau m-a intristat vreun fleac ...
Edit - ca daca tot sint singura si copilul e la baie, la kk de seara si joaca 15 min cu jucariile, am pus trei poze gasite prin calculator (ca acu tipa ca e gata !! - www.dropshots.com/alice2004#date/2009-04-05/14:20:56" target="_blank">poza 1,www.dropshots.com/alice2004#date/2009-04-16/04:47:34" target="_blank">poza 2 si www.dropshots.com/alice2004#date/2009-04-18/18:37:08" target="_blank">poza 3.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Alice ai dreptate ...eu am inceput..miine imi iau bilete la Madonna.....ma duc sa dau de Simo..deci incep sa pun in aplicare aia cu traieste clipa..miine..nu se stie..
alice2004 spune:
Vivia, !! Bafta cu biletele !!
Ma duc sa pun copilul la somn si sa dorm si io cu el ! O seara buna va doresc tuturor si sa veti grija de voi ! Va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
Alice , esti delicioasa ...m-ai facut sa ma simt mai bine
o noapte linistita tuturor
irrinuca spune:
Ah, cat scrieti, cum sa pot tine pasul cu voi?
In legatura cu petrecerile de copii, asta facem si noi in prezent, incercam sa gasim o sala. aici am observat la colegii lui Andy ca fie se inchiriaza o sala goala, se aduce mancare si tort de acasa si un entertainer (clown, om de cirm, magician, disco dancer, ceva de geul asta). Ca exemplu, mi-a placut Auntie Julie si Colonel Custard. Pe colonelul asta vrem si noi sa il inchiriem, ia si mai putin pe ora pentru ca e local.
alti parinti opteaza pentru Open Farms sau locuri gen zoo-mania sau cum e winiland in Ploiesti, si platesc vreo £10 pe cap de copil, joaca si masa inclusa. Cum Andy are vreo 60 de colegi, sa zicem ca jumatate vin, nu prea e convenabil, asa ca o sa inchiriem o sala + entertainer.
In legatura cu limba, el de-aba asteapta sa dea de un copil roman sa isi exerseze romana, dar vorbeste caraghios rau de tot, cu un accent de Satu Mare si nemtesc. Nu stiu de unde l-a luat, accentul asta.
Cateodata e amabil cu mine si vrea sa vorbeasca romana: Mamy, te rog sa ma ajuti sa pun socsurile (socks) sau shuzurile (shoes). Sau: Trage zipul, pliz. Sau "au zburat toate dacsurile (ducks"). sau Vino sa bezi, e snau (snow) pe carul tau!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
irrinuca spune:
ah, sunt ingrozita cate litere am mancat, sper ca se poate citi. Tin laptopul in brate si incerc sa nu fac zgmot, e 1 noaptea aici si intuneric bezna.
Eu nu am primit detaliile despre plata ptr coroana, paypal e simplu, transfer bancar nu merge, ptr ca m-am interesat, costa £25 si dureaza cel putin 3 zile. Ma gandeam cu Marina ca ar fi mai bine sa ii trimitem ceva, un pachetel lui Bradut, dar are cineva o adresa?? Multumesc
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
andreea_s spune:
Buna dimineata,
Irinuca, e un gand frumos cu cadoul pentru Bradut. Inca nu stim cum a reactionat aseara cand i-a spus Alin ce s-a intamplat. Imediat ce am vesti am sa intru sa va spun.
eladea2005 spune:
Buna mamici!
nu stiu cum sa incep, nu-mi gasesc cuvintele, dar o sa incerc...
nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar totusi am avut ceva in comun: pe Alina... eu pentru putina vreme(am fost colege in scurta noastra odisee,de noi-dec 2009, pe care eu am parasit-o mai repede decat ea)...voi o cunoasteti de mai mult timp...
am vrut sa-i trimit un gand de bun ramas si multa lumina acolo unde este...sunt la fel de socata ca si voi, am citit si rascitit mesajul despre maortea ei atat de brutala...nu pot sa spun decat ca o sa ma rog la DD sa-i aiba in paza pe Bradut si pe sotul ei...nu stiu ce sa mai zic...
as dori sa contribui si eu cu ceva daca e vorba de a face un cadou lui Bradut...ma puteti anunta si pe mine, va rog?
Condoleante familiei..multa putere si pace sufleteasca...
Bucurati-va de viata, iubiti-va mult si sanatate multa tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...