Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
bunny spune:
de cite ori nu vreau sa scriu ...suntem bine Daria - multumim lui Dumnezeu , copilul merge la scoala - ii place ,citeste, scrie stie mai multe reguli de pronuntie decit mine - sotul pe linga casa fara servici , socrii amindoi cu cancer - chimio la 3 saptamini de 2 ani incoace . Va spun sincer viata aici, oamenii au alta mentalitate vis-a-vis de boala - cred ca o inving si prin felul lor de a fi. Daca o vedeti pe soacra-mea in zilele de chimio - nu se vaita, nu isi anuleaza vizitele ...viata e aceaiasi.
...sa va povestesc de micul englezoi care refuza sa vorbeasca romaneste - asa ca Olivia nu esti singura care te lupti cu problema asta . Dar musai la vara sa il bag intr-un grup de copii care nu vorbesc engleza deloc si sa il oblige sa vorbeasca ro. Anul trecut ...copii vorbeau cu el romaneste , el le raspundea in en - deci intelege dar e puturos. Si ...refuza sa-i citesc in romaneste. Imi spune 'boring'. Si am cautat carti traduse din engleza, care sa stie povestile de aici ( o caruta de bani ) si acelasi efect.
Fug sa-l iau de la scoala
cristalina spune:
Vreau si eu sa contribui la coroana pentru Alina daca nu e prea tarziu. Dar e mai greu pana ajung acasa pana ajung acasa...
Multumim Marina!
Am citit ce ati scris dar m-am tot intors la pozele Alinei si ale lui Bradut...E bine ca azi sunt singura in laborator...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
La multi ani Adela!
La multi ani Eliza!
O viata plina de bucurii alaturi de cei dragi si multa sanatate va doresc!
Urarile vin mai cu intarziere dar sunt din toata inima! Aici a fost weekend prelungit (May Day Holiday) asa ca n-am deschis deloc calculatorul.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Dorsilia spune:
Danut e racit, eu nu stiu ce am dar de 2-3 zile nu scap de o durere crunta de cap, am luat un pumn de pastile, antinevralgice, paracetamoale, nurofene...nimic nu are efect, pana seara abia mai ma tin pe picioare de oboseala, nici nu mi-am imaginat ca o durere continua te poate rupe asa. Scap tot din mana, ma trec caldurile, ma ia plansul din orice. Ieri am stat la o coada tipic romaneasca de 4 ore, in picioare, intr-o incapere neaerisita, am ajuns acasa nu stiu cum, ametita. Copiii ma vor fresh, sotul se mira ca-mi sare tandara rapid, casa trebuie mentinuta, mancarea trebuie facuta....de ce m-as mai vaita? ce rost au lamentarile? ce rost am eu pe lume? Nu sunt buna de nimic, ii supar si-i intristez pe toti. Ce efemer e totul...
philip spune:
mey, macar la cadoul pt bradut sa ne lasati si pe noi diaspora sa contribuim. va rog sa-mi spuneti cum sa trimit banii.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
mitzura spune:
Buna fetelor,
Am trimis si eu azi banii, dintr-un cont de BRD (Popa Adela).
Olivia, sanatate cumnatului tau...cum a contractat boala? Am si eu o cunostinta care a avut nevoie de transfuzie la nastere si a primit sange infectat. . Si ea a facut tratament cu interferon si a fost ok ulterior, si a facut si al doilea copil (io stiam ca se poate transmite de la mama la fat, dar poate ma insel eu)
Si la noi la serbari copiii sunt relaxati si fericiti si entuziasmati, parintii sunt mai stresati.
va pup si mai intru maine
kim222 spune:
Adela, cumnatul meu a fost la 8 ani in moarte clinica, ca urmare a rupturii de splina ( a cazut in fata blocului,la joaca)si s-au facut transfuzii...atunci nu se testa singele si banuim ca asta a fost sursa.
Simo da, interferon si ribavirina. Nu se mai indica interferon daca bolnavul are peste 60 de ani.
Mani, confirm ce ai povestit despre atitudinea strainilor in fata bolii...lupta impingind optimismul spre limite de care numai ei sint in stare ..Sanatate socrilor!
alice2004 spune:
Lia, haidiii bre, nu mai fii suparata, iote ca viata poate fi al naibii de scurta !! Eu te inteleg perfect, tocma am vrut sa dau un telefon si nu stiu cum am tras de el, mi-a scapat pe jos si s-a imprastiat pe gresie ... hehe, sotzu din dotare in loc sa ma tempereze a sarit la mine, ca uite ce faaaaaci, lasa-l dreq de tel zic io, si ce daca mi-a cazut ?? in loc sa vii sa spui "iubito, las ca ti-l fac io inapoi" ... ca de ce sint nervoasa, ca el nu are nici o vina, tralala... ce sa mai explic ce si cum ... a plecat la masina sa repare nustiuce, tocma cind vroiam sa pun masa, al mic a vrut la verisoar-sa, alaturi, la frate-miu ... asa ca sint singura, cu voi alaturi virtual ! Deci, te inteleg perfect, ar trebui ceva relaxare, dar pe cuvintu meu serios daca stiu cum s-o gasesc !! Pupici si sanatate lu Danutz ! Si teic it izi, pe bune, asculta la mine, ca-s mai batrina !!
Marina, am facut si eu plata in contul tau, sotul meu are si el digipass de la ING, dar miine va fi operata tranzactia !
Si abia imi trecuse durerea de cap ... pot sa ma duc cu cercul ?? Desi e cam bezna afara ... imi iau si o lanterna !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Mani, ma bucur tare ca sinteti ok cu totii !! Multi micului englezic, mi-ar place sa va vad in niste poze !!
Vad ca vorbiti de hepatita C, poi si socrela mea are, tot de la transfuzii cu singe infectat, asta se intimpla inainte de 1990 parca, atunci nimeni nu facea nici un fel de analize pentru singele donat ... acum cica i-au iesit bine analizele, dar ea vrea interferon si e suparata ca medicul nu i-l prescrie !! Eu am intrebat siderata de ce, daca e ok in viziunea medicului si nu are nevoie de alt tratament, de ce e bosumflata ?? Ca mai inainte era panicata ca interferonul are nush ce efecte nasoale, si cum sa il ia ea ??? Sfintu intelege ce si cum e in mintea ei ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
M-a sunat Andreea pe la 6 cand s-a intors de la inmormantare, a spus ca a ajuns la timp coroana si ca a fost superba, toata lumea a fost uimita si impresionata pentru ca nu stiau apartenenta Alinei la grupul nostru. (Marina, multumim inca o data)
sa aveti o noapte linistita