Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Erina condoleante . Si sanatate multa fratelui tau.

Carpatina, pupam trandafirasul . N-o mai aveti pe buni ?

Sabina, la noi e cam asa:

intrebare:"cum face Vova (bunica-sa)?"
raspuns Vlad: "muuuuuuuuuuuuuuu"

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, se vede ca i-a priit lui Stefan la Blaj. Ce dor mi s-a facut de casa...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Neata.
In loc de cafea:

-Gheorghe, cum face vaca?
-Mmmmmmmmmmmm....Mama!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Ebonee are o carticica cu animale,iar tacsu` o intreaba:
Ebonee unde-i vaca? la care ea,i a carticica si zice mama mooooooooooo....

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

m-ati convins sa nu pun intrebarea cum face vaca!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ,fete dragi sper ca sunteti bine voi si pui vostri,la mine lucrurile nu stau tocmai bine,nu putem trece peste hopul asta ,incercam dar nu ne iese...,am ajuns la concluzia ca e mai bine sa stam despartiti o vreme ,ne gandim din ce in ce mai mult la divort,am incercat ,Dumnezeu mi-e martor ,am avut rabdare cat nu credeam vreodata ca pot avea ,am incercat sa uit ,am incercat sa-i caut scuze ,m-am invinovatit mai mult decat era nevoie ,dar se pare ca duc singura o lupta care deja este pierduta ,ca sa reparam ceva trebuia sa reparam amandoi ,dar...nu,domnul meu a incercat sa faca ceva ,i s-a parut foarte greu si se pare ca a incetat sa mai lupte pentru casnicia noastra ,asa ca sunt decisa sa ma dau si eu la o parte ,il voi lasa liber sa se duca unde o vrea ,cu cine vrea .
Sunt constienta ca imi va fi foarte greu ,dar nu am ce face ,voi merge inainte ,demna ,cu fruntea sus ,voi lupta pentru copii mei ,nu sunt singura femeie care va ramane singura cu doi copii ,mai ales ca nu sunt vinovata cu nimic de situatia asta,singura mea vina este ca inca il mai iubesc dupa atata suferinta ,nu pot sa ma detasez ,nu pot sa nu imi mai pese de el ,iar el este constient de asta ...
Hai ca mi-am varsat oful aici ,imi pare rau ca va impovarez pe voi cu problemele mele ,dar pur si simplu nu am cui ma plange ,strang atata suferinta in mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare!
Sunt si eu pe aici, abia astept sa scap de perioada asta de tranzitie cu noul proiect, ma omoara nu alta trainingurile si programul inflexibil si faptul ca nu pot foruma cu voi...

Erina, condoleante. Si multa sanatate fratelui!

Carpatina, cat timp plange Ioana dimineata? Ca daca plange putin, se mai intampla si la altii. Atata timp cat ii trece dupa cateva minute, nu cred sa fie o problema. Important mai e si sa nu fie trezita dimineata, poate nu-si face somnul bine si daca e maraita, faptul ca o lasati la cresa nu e o placere.

Am vazut si muuulte poze. Tare simpatice.

Noi suntem bine, ieri am avut o intalnire cu una dintre educatoare sa evaluam evolutia lui Tudor din toamna pana acum. Toate bune si frumoase, mai face mici prostioare dupa unii copii mai mari, dar Tudor este singurul (ditre cei 4 nazdravani) care asculta de ordinele educatoarelor cand le primeste. In rest a evoluat bine, educatoarea a spus ca a fost chiar putin in fata mediei in ceea ce priveste deplasarea bipeda. E foarte curios si nu e fricos deloc, dar nici nu se baga unde e periculos. Se linisteste repede si adoarme singur, fara niciun ajutor.
Singurele mici probleme sunt faptul ca in ultimul timp (2 saptamani)nu mai prea mananca la gradinita mancarea gatita (aici am stabilit sa-i dam noi mancare de oameni mari, adica mai condimentata cu piper, marar etc). Ciudat e ca mananca painea cu unt si bea laptele (care li se da dupa fiecare masa), dar nu mai vrea mancarea gatita, ia cateva lingurite (maxim 10) si gata. Acasa, in weekend, mananca bine la pranz...hmmm. Si gustarea de dupamiaza a injumatatit-o de cateva zile, dar e drept ca i-au iesit ultimii 3 canini in 2 saptamani, deci poate e si de acolo. A doua mica problema sunt ocazionalele crize, cand se mai bate in cap sau se da cu capul de podea. Sunt rare si asteptam sa treaca odata cu invatarea cuvintelor.

Cam atat de la noi, abia astept sa revin la programul meu normal...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Maria nu mai plange..poate e mai buna o separare,care sa ajute la limpezirea gandurilor si clarificarea situatiei...dar nici nu poti sa stai si sa suferi,sau de dragul copiilor..si eu am trecut printr-un divort si am suferit,dar pana la urma timpul le-a rezolvat pe toate si am 'nimerit-o' muuult mai bine a doua oara...

Yaia Miru a mea s-a lasat de obiceiul asta cu lovitul in cap...deci e ceva trecator..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

maria, eu zic ca ai luat o decizie corecta si te sustin nu mai plange,o sa fie bine pana la urma,nu are rost sa lupti de una singura,nu se merita.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maria, imi plange sufletul pentru tine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna ,fete dragi sper ca sunteti bine voi si pui vostri,la mine lucrurile nu stau tocmai bine,nu putem trece peste hopul asta ,incercam dar nu ne iese...,am ajuns la concluzia ca e mai bine sa stam despartiti o vreme ,ne gandim din ce in ce mai mult la divort,am incercat ,Dumnezeu mi-e martor ,am avut rabdare cat nu credeam vreodata ca pot avea ,am incercat sa uit ,am incercat sa-i caut scuze ,m-am invinovatit mai mult decat era nevoie ,dar se pare ca duc singura o lupta care deja este pierduta ,ca sa reparam ceva trebuia sa reparam amandoi ,dar...nu,domnul meu a incercat sa faca ceva ,i s-a parut foarte greu si se pare ca a incetat sa mai lupte pentru casnicia noastra ,asa ca sunt decisa sa ma dau si eu la o parte ,il voi lasa liber sa se duca unde o vrea ,cu cine vrea .
Sunt constienta ca imi va fi foarte greu ,dar nu am ce face ,voi merge inainte ,demna ,cu fruntea sus ,voi lupta pentru copii mei ,nu sunt singura femeie care va ramane singura cu doi copii ,mai ales ca nu sunt vinovata cu nimic de situatia asta,singura mea vina este ca inca il mai iubesc dupa atata suferinta ,nu pot sa ma detasez ,nu pot sa nu imi mai pese de el ,iar el este constient de asta ...
Hai ca mi-am varsat oful aici ,imi pare rau ca va impovarez pe voi cu problemele mele ,dar pur si simplu nu am cui ma plange ,strang atata suferinta in mine ...

Maria, !
Aici suntem, sa te descarci la noi oricand ai nevoie. Tare rau imi pare ca trebuie sa treci prin incercarea asta. Dar daca nu e efort din abmele directii, nu poate iesi nimic. Eu sper sa iasa la final asa cum e mai bine pentru tine si pentru copii (na, ca sunt egoista, nu prea imi pasa sa iasa bine pt. sotul tau, ca nu il cunosc!)
Pupici multi pentru mamica incercata!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput