Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (298)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Maria,

Simona, frumoase pozele, iar Stefan arata intr-devar mult mai mare...

M-ati omorat cu vaca...atata am ras!!!

Si multumim de aprecieri

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maria, iti suntem alaturi daca ai nevoie de ajutor, macar c-o vorba de incurajare

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maria suntem aici pentru a te asculta si pentru a ne spune eventual parerea, daca consideram ca este cazul, asa ca eu chiar te rog sa te ''racoresti'' la noi, e tare greu sa suferi si sa nu ai cui sa-i spui, noi nici nu te criticam si nici nu te aratam cu degetul, suntem prietene ''virtuale'' si suntem alaturi de tine indiferent de decizia pe care o vei lua. Timpul le rezolva pe toate, poate este doar un hop pe care trebuie sa-l treceti sau poate este ultima sansa, daca nu, sunt sigura ca te vei descurca minunat cu doi copii, eu cred ca ai luat decizia corecta.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, sunteti superbe!

Maria, te imbratisez.
Eu sunt mai grea de cap si nu am inteles problema.

El nu s-a potolit cu prostiile...sau comportamentul lui dupa boacana nu e destul de frumos ca sa asigure o "compensatie"?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Cand intru si eu cu chef ce citesc...mai Maria, pai daca domnului nu-i place sa lupte ptr casnicie e greu de una singura...nu merge deloc asa...nu-l mai baga in seama sa vezi ce face.

Yaia din cauza munci nu poti sta mai mult...noi cam tot 3 saptamani avem ,dar de 11 ani nu mi-am luat ceva mai implinit, adik o luna...aprofit de criza

revin

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, draga mea, imi pare atat de rau ca lucrurile nu au iesit bine in ciuda eforturilor tale. Sunt alaturi de tine si te sustin in orice iti propui, daca te ajuta cu ceva sa te descarci sau doar sa auzi o incurajare, da un semn. tare

Yaia, din ce povestesti lucrurile sunt bine la gradi. Cu mancarea sunt perioade si perioade, iar eruptia dentara nu e o joaca. Uite, iti spun eu care sunt torturata de numai cateva zile si la o singura masea. Cat despre crizute, sunt doar specifice varstei, si agravate oarecum de iritarea datorata dentitiei. Exact asa facea si Alex la varsta lui, era un chin si cand venea acasa de la gradi. Cu rabdare se duc problemele astea...si vin altele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua tuturor !

Tare mi-a mai fost dor de voi si de papanashi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eu am lipsit mai bine de o luna din motive de laptop defect - a trebuit in final sa luam altul, asa ca in tot timpul acesta m-am tot gandit la voi, dar nu am avut cum sa mai intru pe forum.
Nu am apucat sa citesc din urma, nu stiu daca voi mai reusi, momentan imi dedic timpul Mariei, care s-a captusit cu o faringoamigdalita acuta - acesta este diagnosticul pe care l-a primit ieri, dupa ce am ajuns cu ea la urgenta, ca urmare a faptului ca am constatat ca atunci cand am ajuns acasa de la Ploiesti avea temperatura 39.4 in conditiile in care cu 2 ore inainte ii dadusem Nurofen
Din fericire acum nu mai are febra ( nu atat incat sa ma faca sa o mai chinui cu luatul temperaturii), e pe antitermice si speram sa fi trecut peste ce a fost mai greu.
Asa ca vestile nu-s prea grozave de la noi, sper sa fim un caz singular si sa nu mai fie pe aici papanashi bolnaviori.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Maria fruntea sus, mamico!! Decizia e a ta. E greu, insa dc simti ca suferi mai mult in doi, decat daca ai fi singura, dai bice, fugi,cat esti inca tinerica. Ai grija de tine, nu merita nici o persoana din lume (poate doar copilul), sa te sacrifici. FI TARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, sanatate Mariei!

Pe mail gasiti reteta de Dobos!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput